ah eymen!

Gözleri mor halini gördüm annesi zorla birşeyler söyletiyor ekrandan sarılıp kucaklayasım geldi yavruyu içim acıdı ... ve bu sabah haberlerde okudum cenAze arabası bile verilmemiş küçücük tabutu bi arabanın bagajında götürülmüş Eskişehir’e.
Allah’ım o iki caniyi cehennemde cayır cayır yaksın “anne “ kelimesini o kutsal mertebeyi o kadın için kullanmak bile istemiyorum
Yaşasa belki de ne tür iğrençliklere maruz kalıcaktı düşündükçe içim parçalanıyor !
Ama bu şekilde ölümü bu kadar ahlaksızlığı daha 5 yaşında minicik bir yavru hak etmedi 😥

Okudukça dram çıkıyor öz babası da kalp krizinden ölmüş.Haberi duyduğumdan beri ara ara aklıma gelip modumu düşürüyor bu olay benim.Artık öyle üzülüyorum ki belki de kurtuldu bu hayattan diyorum bu tür haberleri duyunca.Ölüm onun için kurtuluş oldu diyip avutuyorum kendimi.Bir bu haber bir de Kıbrıslı küçük Mustafa'nın ölümü beni günlerce etkilemişti.Çok acı çok.

Okudukça dram çıkıyor öz babası da kalp krizinden ölmüş.Haberi duyduğumdan beri ara ara aklıma gelip modumu düşürüyor bu olay benim.Artık öyle üzülüyorum ki belki de kurtuldu bu hayattan diyorum bu tür haberleri duyunca.Ölüm onun için kurtuluş oldu diyip avutuyorum kendimi.Bir bu haber bir de Kıbrıslı küçük Mustafa'nın ölümü beni günlerce etkilemişti.Çok acı çok.
Allah rahmet eylesin minik yavruya. İnanın ben de sizin gibi düşünüyorum "ölmüş ve kurtulmuş" bunu düşünmek bile ne kadar acı ki bu yavrucak gerçekte neler yaşadı kim hak eder hangi yavrucak böylesi işkenceyi.

Allah rahmet eylesin minik yavruya. İnanın ben de sizin gibi düşünüyorum "ölmüş ve kurtulmuş" bunu düşünmek bile ne kadar acı ki bu yavrucak gerçekte neler yaşadı kim hak eder hangi yavrucak böylesi işkenceyi.
Melek olup gittiler diyorum , yoksa bunca kötülüğün olduğu dünyada akıl ve ruh sağlığımızı korumak çok çok zor.Allah tüm çocuklara güzel hayatlar versin.Çocukların acı çekmesine insan dayanamıyor.

ben boyle haberlerden cok etkılenıyorum kabuslar goruyorum uyuyamıyorum yemek yıyemıyorum yemek yerken o esnada cektıgı acı gelıyor aklıma mıdeme vuruyor mıdem bulanıyor
elımızden hıc bırsey gelmıyor bu olayları engelleyebılmek ıcın. suan bunları yazarken bırılerı vahşıce ölduruluyor acı cekıyor tecavuze ugruyor gırtlagı kesılıyor

artık kıyamet kopacaksa kopsun. helak edıleceksek edılelım sonu gelecekse dunyanın gelsın artık dedırtıyor
baskaları bu sekılde ölecegıne yok olalım bıtsın artık

bilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
o kadar içim yandı ki hüngür hüngür ağlıyorum kendimi toparlayamıyorum kahroldum.
videosu da var dayaktan gözleri şişmiş morarmış yemek yemeye çalışıyor ama kolunu kaldırmaya mecali yok.
ahh Eymen güzel yavrum Allah o anneliğe bile yakışmayan kadının belasını versin.:KK43:
Rabbim helak etsin boyle pislikleri.Gun yuzu gormesinler.O cocuk ne aci cekti kimbilir.Bole annelik insanlik olmaz olsun.Hayvanlar bile daha anne.

bilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
o kadar içim yandı ki hüngür hüngür ağlıyorum kendimi toparlayamıyorum kahroldum.
videosu da var dayaktan gözleri şişmiş morarmış yemek yemeye çalışıyor ama kolunu kaldırmaya mecali yok.
ahh Eymen güzel yavrum Allah o anneliğe bile yakışmayan kadının belasını versin.:KK43:
Melek yüzlü, haberlerde gordum minik yavruyu, şu an onun icin agliyorum...

Bizler el bebek gül bebek büyütelim onların yaptıklarına bak ya Allah kahretsiz sizi ne günahı var o yavrununn bitmıyor olaylar gittikce çoğalıyor

hiç hak etmeyen insanlar anne oluyor bugun bebeğe rakı içirdikleri bi video gördüm hemde anne tarafından yazık günahsız yavrular. katillerin ellerinde.

Kuzumun kurtulmasına sevindim,o canı insanliktan nasipsizlerin elinde bir gün daha geçirmedi. Allah belalarini versin,gün yüzü görmeden gebersinler inşallah.Yavrum rahata kavuştu,onlar rahat yüzü goremesin.

Seninle aynı şeyi düşünüyorum ben de, içim gitti videosunu izleyince. o iğrenç yaratığın elinde kimbilir daha ne pisliklere şahit olacaktı, ne travmalar yaşayacaktı. Bunu bile düşündüğüm için kendimden utanıyorum. Acı içinde geberdiklerini görmek istiyorum. Ancak o zaman içim biraz soğur belki. Dua ediyorum allah boyle yaratıkları anne yapmasın. Doğuramasınlar inşallah.

Gördüm ve şok oldum
Anneye bak yarabbim
Belasını versin Allah

O kadar ağladım ki bu video yu izlediğimde...
Bu kadınların rahmi alısın lütfen ya ...

Sormayın o görüntü Benim gözümün önünden gitmiyor, içim acıyor
Konu komşu nasıl şikayet etmez bu kadar darp istismar varken ortada o yavrum hiç mi bağırmadı ağlamadı , nasıl görmezler çocuktaki izleri, nasıl sessiz kalırlar , nasıl şikayet etmezler
Çok acı gerçekten

Giderek mayalı hamur gibi kabarıyor cinayetler. Çocuk cinayetleri, kadın cinayetleri... Güya bilinçleniyor insanlar
üzülüyor ama daha da artıyor sanki. Sosyal medya bu kadar yaygın değilken de böyle fazlaydı da biz mi bilmiyorduk diyorum artık çünkü bu kadar insanın birdenbire türediğine inanmak istemiyorum.

En içten dileğim, Rab canlarını kolayca almasın, acı çeke çeke, ölmek için yalvara yalvara ölsünler. O masuma yaptıkları yanlarına kalmasın.

evlat canın en tatlı yeri... ben bakmaya kıyamıyorum ki kalbimde büyttüm evladımı 12 sene... 2 sene sıra bekledim de kavuştum tırnağını azıcık derin kessem kalbim sızlar. sen karnında taşıdın hissettin de o sancılarla doğurdun da nasıl el kaldırdın nasıl o sevgilinin zarar vermesine izin verdin allah belanı versin

Seninle aynı şeyi düşünüyorum ben de, içim gitti videosunu izleyince. o iğrenç yaratığın elinde kimbilir daha ne pisliklere şahit olacaktı, ne travmalar yaşayacaktı. Bunu bile düşündüğüm için kendimden utanıyorum. Acı içinde geberdiklerini görmek istiyorum. Ancak o zaman içim biraz soğur belki. Dua ediyorum allah boyle yaratıkları anne yapmasın. Doğuramasınlar inşallah.
Amin. 😔

Yazıyorum yazıyorum siliyorum. O kadar üzgünüm ki içim yanıyor. Aynı yaşlarda oğlum var gözlerine bakarken içim titriyor, böyle yaratıklarda el kadar masumlara nasıl kıyabiliyor anlayamıyorum nasıl annesin sen nasıl bir yaratıksın. Çok üzgünüm çok.

Sormayın o görüntü Benim gözümün önünden gitmiyor, içim acıyor
Konu komşu nasıl şikayet etmez bu kadar darp istismar varken ortada o yavrum hiç mi bağırmadı ağlamadı , nasıl görmezler çocuktaki izleri, nasıl sessiz kalırlar , nasıl şikayet etmezler
Çok acı gerçekten
Ben videoyu 5 saniyeden sonra izleyemedim, ağlamaya başladım. Komşuların duymamasına imkan vermiyorum illa ki duymuşlardır. Bu da çok içimi acıtan şeylerden biri.

Back
X