- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.142
- 83
Allah rahmet eylesin minik yavruya. İnanın ben de sizin gibi düşünüyorum "ölmüş ve kurtulmuş" bunu düşünmek bile ne kadar acı ki bu yavrucak gerçekte neler yaşadı kim hak eder hangi yavrucak böylesi işkenceyi.Okudukça dram çıkıyor öz babası da kalp krizinden ölmüş.Haberi duyduğumdan beri ara ara aklıma gelip modumu düşürüyor bu olay benim.Artık öyle üzülüyorum ki belki de kurtuldu bu hayattan diyorum bu tür haberleri duyunca.Ölüm onun için kurtuluş oldu diyip avutuyorum kendimi.Bir bu haber bir de Kıbrıslı küçük Mustafa'nın ölümü beni günlerce etkilemişti.Çok acı çok.
Melek olup gittiler diyorum , yoksa bunca kötülüğün olduğu dünyada akıl ve ruh sağlığımızı korumak çok çok zor.Allah tüm çocuklara güzel hayatlar versin.Çocukların acı çekmesine insan dayanamıyor.Allah rahmet eylesin minik yavruya. İnanın ben de sizin gibi düşünüyorum "ölmüş ve kurtulmuş" bunu düşünmek bile ne kadar acı ki bu yavrucak gerçekte neler yaşadı kim hak eder hangi yavrucak böylesi işkenceyi.
Rabbim helak etsin boyle pislikleri.Gun yuzu gormesinler.O cocuk ne aci cekti kimbilir.Bole annelik insanlik olmaz olsun.Hayvanlar bile daha anne.bilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
o kadar içim yandı ki hüngür hüngür ağlıyorum kendimi toparlayamıyorum kahroldum.
videosu da var dayaktan gözleri şişmiş morarmış yemek yemeye çalışıyor ama kolunu kaldırmaya mecali yok.
ahh Eymen güzel yavrum Allah o anneliğe bile yakışmayan kadının belasını versin.
Melek yüzlü, haberlerde gordum minik yavruyu, şu an onun icin agliyorum...bilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
o kadar içim yandı ki hüngür hüngür ağlıyorum kendimi toparlayamıyorum kahroldum.
videosu da var dayaktan gözleri şişmiş morarmış yemek yemeye çalışıyor ama kolunu kaldırmaya mecali yok.
ahh Eymen güzel yavrum Allah o anneliğe bile yakışmayan kadının belasını versin.
Kullanılmayan tandırlar varmış şehrin dışında onlardan birinin içine koyulmuşYakilmis mi?
Kuzumun kurtulmasına sevindim,o canı insanliktan nasipsizlerin elinde bir gün daha geçirmedi. Allah belalarini versin,gün yüzü görmeden gebersinler inşallah.Yavrum rahata kavuştu,onlar rahat yüzü goremesin.
bilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
Amin.Seninle aynı şeyi düşünüyorum ben de, içim gitti videosunu izleyince. o iğrenç yaratığın elinde kimbilir daha ne pisliklere şahit olacaktı, ne travmalar yaşayacaktı. Bunu bile düşündüğüm için kendimden utanıyorum. Acı içinde geberdiklerini görmek istiyorum. Ancak o zaman içim biraz soğur belki. Dua ediyorum allah boyle yaratıkları anne yapmasın. Doğuramasınlar inşallah.
Ben videoyu 5 saniyeden sonra izleyemedim, ağlamaya başladım. Komşuların duymamasına imkan vermiyorum illa ki duymuşlardır. Bu da çok içimi acıtan şeylerden biri.Sormayın o görüntü Benim gözümün önünden gitmiyor, içim acıyor
Konu komşu nasıl şikayet etmez bu kadar darp istismar varken ortada o yavrum hiç mi bağırmadı ağlamadı , nasıl görmezler çocuktaki izleri, nasıl sessiz kalırlar , nasıl şikayet etmezler
Çok acı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?