- 22 Kasım 2010
- 11.297
- 20.234
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovideo bende izledim çok üzüldümBirinide evlatlik vermis sanirim cocugun videodaki hali icler acisi gozler morarmis sis yorgun uyumak istiyor cocugu yere firlatmis devamli siddet goruyormusnasil anneye dusmus nasil sanssizmis 5 yasinda omre sigmayacak acilar cekmis kisacik surdu omrude melek oldu gitti
![]()
evet ya igrenc igrenc fotograflar paylasmis bide cocuk ne pis ortamda yasamis bunca zamanİŞİN ACI tarafı anne eskortmuş nette fotoları var evli çiftiz tercihimiz tek erkekdir diye yuh dedim lanet olsun
lanet olsun onlara inşallah hapiste şişlerler ikisinideevet ya igrenc igrenc fotograflar paylasmis bide cocuk ne pis ortamda yasamis bunca zaman
Ah cezalar o kadar hafif kibilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
o kadar içim yandı ki hüngür hüngür ağlıyorum kendimi toparlayamıyorum kahroldum.
videosu da var dayaktan gözleri şişmiş morarmış yemek yemeye çalışıyor ama kolunu kaldırmaya mecali yok.
ahh Eymen güzel yavrum Allah o anneliğe bile yakışmayan kadının belasını versin.![]()
evet ya igrenc igrenc fotograflar paylasmis bide cocuk ne pis ortamda yasamis bunca zaman
bende cok uzuldum bu haberi okuyunca 3 4 gun once okudum sanirim ve kanim dindu resmen ya bu hale mi geldik gercekten ne bicim bi yer oldu dunyabilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
o kadar içim yandı ki hüngür hüngür ağlıyorum kendimi toparlayamıyorum kahroldum.
videosu da var dayaktan gözleri şişmiş morarmış yemek yemeye çalışıyor ama kolunu kaldırmaya mecali yok.
ahh Eymen güzel yavrum Allah o anneliğe bile yakışmayan kadının belasını versin.![]()
bilmiyorum haberiniz var mı? ben de az evvel instagramdan gördüm. İzmir' de 5 yaşındaki çocuk annesi ve annesinin sevgilisi tarafından dövülerek öldürülüp tandıra atılmış.
Twitter hesabinda ama hic girmeyin ben bu derece igrenc seyler cikacagini dusunmemistim midem bulandiNerede gördünüz onları ya?