ah eymen!

Annesinin Twitter paylasimlarini görünce kurtulmuş yavrucak dedim, kimbiir kisacik omrunde nelere sahit oldu, ne tacizler yasadi...

Ne yazık ki ben de gördüm..Görmez olaydım.. iki cihanda veremezler hesabını.
O çocuğa bu zulmü yapanlar; Allah belanızı versin!

Allah çocuklara bile isteye zarar veren, buna göz yuman her mahlukatı kahretsin. Ali Emir, Eymen ve daha niceleri...

Yuregim acidi aciyor nasil olur da konu komsu es dost bu yavrunun yasadiklarini farkedip harekete gecmez?Nasil sikayet etmezler.Ben sokakta yuzu mor bi cocuk gorsem soruyorum gecmis olsun ne oldu diye..ah yavrum allah acilar icinde can cekiserek o anne bozuntusunu surundursun diyecek soz bulamiyorum.

Allahim acilar icinde kivrana kivrana gebersinler insallah.. Nasil masum yuzlu melek insan nasil kiyar aklim almiyo ya icim parcalandi nasil dayanmis onca aciya minicik bedeniyle..

Bende 2 gündür bu olayın etkisinden çıkamıyorum durup durup oğluma sarılıyorum... Eymen dünyadayken cehennemi yaşadı hem de annesi olacak bir hayvan tarafından.. inşllh şimdi cennette, mutlu.. Böyle nice çocuk bar kim bilir bilmediğimiz duymadığımız keşke hepsine ulaşabilsek çekip kurtarsak yaşadıkları hayattan..:(

Çok üzgünüm bende kelimeler yetmez anlatmaya yazıklar olsun

Bu olay gercek olmamalı olmasın Allah kahretsin ya 😡 😭 bunların anneliğini devlet engellesin, vahşet yaşanmadan alsın ellerinden bu yavruları 😢
Kısırlaştırılsın .
Çocuk öldüren taciz eden kadın erkek kısırlaştırılsın.
Tecavüzcü hadım edilsin .
Bu kadar basit.

Ya sanki bir savaşın ortasında gibiyiz değil mi
Oraya buraya bombalar düşüyor, insan bedenleri düşüyor önümüze
Genç bir kadın boğazında bıçak geziyor, gencecik bir delikanlı tecavüzü kaldıramadığı için rezil oldum hissiyle intihar ediyor, zavallı bir yavru daha melekken bizim duymayı kaldıramadığımız şeyleri yaşıyor.
Bu zavallı şanssızlar mezarında bile rahat edemiyor hatta mezarlarının olmama ihtimalleri bile var
Neye üzülelim kime hangisine
Gidene mi üzülelim kendimiz ve evlatlarımız için mi tedirgin olalım
Ne korumaya gücümüz yetiyor ne engellemeye

Düşündükçe çıldıracak gibi hissediyorum
Allahım, diyorum, sıradan bir ölüm istenir mi,
Bizlere, çocuklarımıza sıradan gayet sıradan bir ölüm ver diyorum
Sıradan bir öksüz olma hakkı ver çocuklarımıza, çocuklarımıza sıradan bir ölüm şekli nasip et
Tecavüz, darp, kaybolma şeklinde değil, mezarını bildiğimiz, bedeni bütün ve kirli ellerce zarar görmemişken bir ölüm yani

Çok zor bir dünya burası, çok korkunç
Allahım sen daha iyisini bilirsin ama şunları cehennemin en altında yak lütfen, azaplarını arttır

Ben buna benzer bir video izlediğim için çok ciddi depresyon ve anksiyete geçirdim. Şimdi atlattım çok şükür eskide kaldı ama. Merak ediyorum. Bunları izledikten sonra normal kalabiliyor musunuz? Asla eleştiri amaçlı sormuyorum gerçekten merak ediyorum. Ben haberi izlemedim buradan haberdar oldum. Zaten asla haber izlemem üzücü bir olay olsa asla peşine düşmem. Bu yavruya da o kadar üzüldüm ki. Rabbim yanına almış ö acıları dindi ama sonuçta çekti mi çekti. İşte bunu düşünmek insana aklını bile kaçırtr

Kızım 1 dk başka bir odaya gitse merak ediyorum. Mesela yemek yemesin o yemek bir sonraki öğünde yense bile neden o öğün es geçildi diye kahroluyorum doğduğu andan beri onun için hep endişe duyuyorum her an her dakika yavrum için napayım nasıl yapayım diye dert ediyorum bu hayatta en çok onun için endişe ediyorum en çok onun hayatı için korkuyorum çünkü ben anneyim hayatımda 17 aydan beri her şey kızımla ilgili ve o bana anne diyor ben anneyim. Birde bazıları var adına anne diyorlar ve ben o insanlara söylenen o hitapla aynı hitaba sahip olmak istemiyorum ben artık vicdanı olan merhameti olanlar anne olsun istiyorum. Ben istiyorum ki herkes evladını korusun koruyamayıp hırsları için hayatları zevkleri için çocuklara zarar verenler o an telef olsun istiyorum. Şuan hamileyim içimde bir dünya büyütüyorum ve bambaşka oluyorum bambaşka ve ağır geliyor bana artık masumların canının yanması ve bunu en çokta içinde dünya büyüten o adına anne dediğimiz ama aslında hiçbir şey olmayan insanların yapması içine sindirmesi kızdırıyor. Günlerce uyumadığım oluyor saatlerce oturamıyorum mesela yerime ama bir kez bile ona kızmak gelmiyorken içimden içinde büyüttükleri dünyaya nasıl sahip çıkamıyorlar anlamıyorum. Herkes anne olmasın Allahım herkes baba olmasın ve kötü olan cani olan herkes telef olsun. Kızlarımın geleceği için korkuyorum artık ben korkmak istemiyorum ben gece nefes alıyor mu diye kalkıp baktığım bazen uyuyamadığım yavrularımın hayatından endişe duymak istemiyorum. Birisi bir şey yapsın. Yapsın artık. 😔😔😔😔

Bakmaya cesaretim yok çocukla ilgili mi görüntü paylaşmış?

Yok ya bildiğin fahişe işte. Çıplak olduğu veya cinsel ilişkiye girerken çekildiği görüntüleri var. Kendini pazarlıyor.

Bana da bakma demişlerdi de dayanamayıp baktım. Adıyla soyadıyla aleni hesap açmış, bu kadına bu çocuğun velayetini nasıl verdiler aklım almıyor.

Giderek mayalı hamur gibi kabarıyor cinayetler. Çocuk cinayetleri, kadın cinayetleri... Güya bilinçleniyor insanlar
üzülüyor ama daha da artıyor sanki. Sosyal medya bu kadar yaygın değilken de böyle fazlaydı da biz mi bilmiyorduk diyorum artık çünkü bu kadar insanın birdenbire türediğine inanmak istemiyorum.

En içten dileğim, Rab canlarını kolayca almasın, acı çeke çeke, ölmek için yalvara yalvara ölsünler. O masuma yaptıkları yanlarına kalmasın.
Amin canım
Cehennem kaçkını tipler hep mi bu kadar fazla mıydı diye düşünüp duruyorum

Back
X