- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
Ayyy nasıl tahammül ediyorsunuz böyle çoluk çocuklara anlamıyorum..:ecrin_bebek:
Adam karşınızda derin ve anlamlı bakarak mızırdanıyor siz facebooktan peşine düşmüşsünüz..
Belki de adam başka bir kızla ilgileniyor,sizin bakışlarınızın farkında zaten,bir de eklemişsiniz faceden, "aman bu kız kenarda dursun,diğeri pas vermezse eklerim" diye düşünüyordur..bilmiyorumkismile
Yazık vallahi gençliğinize,şu erkeklere bu kadar yüz veriyorsunuz ya,o size ona verdiğiniz değerin yarısını gösterse gam yemicem..
benim anlamadıgım şu. arkadaslık talebımı gorduyse neden red etmıyo...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
facebook evliliğimi bitirmek üzere hatta bitti diyebiliriz :gitme:
tanımadığın insan dışarda görse selam vermicek hatta tanımayacakolanlar bile faceden arkadaşlık gönderio çok saçmaa ya bencelmaz:
Yazdığım mesajın kaba tabiri;
"yedekte tutuyor sizi"
Biraz daha açıklayıcı olmamı ister miydiniz?:uhm:
son bi kaç gündür facebooka girmiyo olamazmı
eee face'den ekleyince ne olacak.
şimdi beni niye eklemiyor diyeceksiniz, yarın da ben onu dürttüm o beni dürtmedi galiba beni sevmiyor dersiniz.
laale yorumuna bayıldım harikasın limon ağacı ha hala gülüyorum ve sana sonuna kadar katılıyorum face cesareti olmayanlar için bir paravan nefret ediyorum face den ne evlilikleri yıkıyo yada güven zedeliyor face yokken hayat daha güzeldi kimse kimseyimerak etmiyodu şimdi merak saldı herkesi acaba şimdi nerde bi bakayım evlenmişmi bu ne merak ya teknoloji böyle işte yerinde kullanılmayınca reçetesiz içilen ilaç etkisi yapıyor.....
önce sanal sonra reel yerimsenibenyerimseniben yerimsenibenyerimseniben
ben anlamadım nie kızcağıza bu kdr yüklenildi? bilmiyorumkismile
kız çocuğu gerçek hayatta görmüş bilio. sanal alemde bulduğu biri değil ki. face'ine eklemiş o kdr. ne var bunda.çocuk istese n istemese n? kızın kaybettiği bişi yokki..
ha bende face'i sevmiyor ve kullanmıyorum o da ayrı mesele :hulya:
ama bence burda yanlış bişey yok..
belkide çocuk girmemiştir..görmemiştir.
ben anlamadım nie kızcağıza bu kdr yüklenildi? bilmiyorumkismile
kız çocuğu gerçek hayatta görmüş bilio. sanal alemde bulduğu biri değil ki. face'ine eklemiş o kdr. ne var bunda.çocuk istese n istemese n? kızın kaybettiği bişi yokki..
ha bende face'i sevmiyor ve kullanmıyorum o da ayrı mesele :hulya:
ama bence burda yanlış bişey yok..
belkide çocuk girmemiştir..görmemiştir.
iyi de sorun şu "ne kadar bilio" yani ne kadar tanıyor ki?
adını soyadını bildiğimiz birini illa faceden ekleyip mi tanışmak gerekiyor. karşısına çıkma cesaretini bulamıyorsa nasıl ilgi alaka bukafamçokkarıştı
kızların kaybettiği şey şu olabilir mi aceba, saygınlığı. basit işlerle uğraşıp değerinizi düşürmeyin gençlik:umursamaz:
kız nie saygınlığını kaybetsin ki? henüz ortada bişey yok.yalvarıp yakarmadı "aman beni facebookuna ekle,sana sırılsıklam aşığım" die. karşısına çıkma cesaretini bulamamış olabilir. tutki karşısına çıksa ne diecek? "arkadaşım olurmusun" mu?
ilgisi olabilir ama bunu o derece belli etmek istememiştir ve önce facebooktan ekleyip tanımak istemiş olamazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?