ah facebook ahh....kızlar lütfen herkes fikrini paylaşsın

facebook evliliğimi bitirmek üzere hatta bitti diyebiliriz :gitme:
tanımadığın insan dışarda görse selam vermicek hatta tanımayacakolanlar bile faceden arkadaşlık gönderio çok saçmaa ya bence lmaz:​

benim anlamadıgım şu. arkadaslık talebımı gorduyse neden red etmıyo...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Yazdığım mesajın kaba tabiri;
"yedekte tutuyor sizi"
Biraz daha açıklayıcı olmamı ister miydiniz?:uhm:

facebook evliliğimi bitirmek üzere hatta bitti diyebiliriz :gitme:
tanımadığın insan dışarda görse selam vermicek hatta tanımayacakolanlar bile faceden arkadaşlık gönderio çok saçmaa ya bence lmaz:​

kesinlikle katılıyorum evliliklerin bitmesine bile sebep verenn face ve benzeri arkadaşlık siteleri çevremdede bir çok tanıdğım varrr :a015: :a015:

son bi kaç gündür facebooka girmiyo olamazmı

Olur olur..
O da olur..
Bana uyar yani..:ecrin_bebek:
Face de ekleyince farmwille'den limon ağacı da gönderir,beraber o ağacın altına çardak kurarsınız artık...:lepi:
Dışarıda bir gerçek dünya var...
Bilmem farkında mısınız?

laale yorumuna bayıldım harikasın limon ağacı ha hala gülüyorum ve sana sonuna kadar katılıyorum face cesareti olmayanlar için bir paravan nefret ediyorum face den ne evlilikleri yıkıyo yada güven zedeliyor face yokken hayat daha güzeldi kimse kimseyimerak etmiyodu şimdi merak saldı herkesi acaba şimdi nerde bi bakayım evlenmişmi bu ne merak ya teknoloji böyle işte yerinde kullanılmayınca reçetesiz içilen ilaç etkisi yapıyor.....

Ne mutlu bana,güldürebilmişim sizi!hihoyyyt
Ben çok seviyorum facebooku valla..
Çok da eğleniyorum..:lepi:
Başıma da bir iş gelmedi çok şükür çünkü konuştuğum insanlar zaten dostlarım..
Herhangi bir arayışım yok..bayanssulusmile

önce sanal sonra reel yerimsenibenyerimseniben yerimsenibenyerimseniben

delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay allah iyiligini versin emiii :roflol: gülmekten karnima agrilar girdiii
kusura bakma cnm ama bu kadar sacma bi düsünce olamaz sempatiksalakcinni
herkes böyle düsünse ohooo vay halimizeee lmaz:
nolur su sanal alemden olan iliskilere kalkismayin yaaa, msnden faceden veya baska bi siteden tanistigin biriye nasil güvenebilirsinki??
ne malum senden sonra veya önce baskalariylada sanal alemde tanisip bi iliski yasamadigi? Laale'ninde dedigi gibi seni yedekte tutmadigi??
güvenme gülüm sanal aleme.. sonra cok canin yanar, üzülen sen olursun...
senin hayatina karisamayiz ama bizden uyarmasi valla..

eee ne demis atalarimiz: kendi düsen aglamaz...

ben anlamadım nie kızcağıza bu kdr yüklenildi? bilmiyorumkismile
kız çocuğu gerçek hayatta görmüş bilio. sanal alemde bulduğu biri değil ki. face'ine eklemiş o kdr. ne var bunda.çocuk istese n istemese n? kızın kaybettiği bişi yokki..
ha bende face'i sevmiyor ve kullanmıyorum o da ayrı mesele :hulya:
ama bence burda yanlış bişey yok..
belkide çocuk girmemiştir..görmemiştir.

:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: beni bi anlayan çıktı:çok üzgünüm: teşekkürler

madem bukadar bakışıyorsunuz.. o bulup eklesin seni faceden.. sen ne diye eklersinki.. hem farzedelimki kabul etti.. ne diyceksin bu şekildemi açıcaksın duygularını.. yanlış strateji tatlım.. tutmaz bu numarazemuszemus

iyi de sorun şu "ne kadar bilio" yani ne kadar tanıyor ki?

adını soyadını bildiğimiz birini illa faceden ekleyip mi tanışmak gerekiyor. karşısına çıkma cesaretini bulamıyorsa nasıl ilgi alaka bukafamçokkarıştı

kızların kaybettiği şey şu olabilir mi aceba, saygınlığı. basit işlerle uğraşıp değerinizi düşürmeyin gençlik:umursamaz:

kız nie saygınlığını kaybetsin ki? henüz ortada bişey yok.yalvarıp yakarmadı "aman beni facebookuna ekle,sana sırılsıklam aşığım" die. karşısına çıkma cesaretini bulamamış olabilir. tutki karşısına çıksa ne diecek? "arkadaşım olurmusun" mu?
ilgisi olabilir ama bunu o derece belli etmek istememiştir ve önce facebooktan ekleyip tanımak istemiş olamazmı?

bende anlamadım herkes neden bu kadar buyuttukafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…