ah facebook ahh....kızlar lütfen herkes fikrini paylaşsın

benim böyle bi konum olacak ve fikir istediğim insanlar bana bu şekilde yorum yapacaklar...
off neden kabul etmiyoo off nerdeee diye dert yanmam,yerin dibine girerim be:bbo:
bir de konu sahibemizin yaşı baya ufak sanırım. yaştan kastım fiziki anlamda olmak zorunda değil tabii ki:hulya: insanlarla iddalaşmaya çalışılmış,cevap verilemediği yerlerde çirkefleşilmiş,çirkin olunmuşlülülülülülü
ayrıca en çok üzüldüğüm konu da senden hoşlanıyorum lafını kulaklarınla duymayı gözlerinle görmeye tercih etmiş olman tatlımsırnaşık şey
size iyi birbirinizi dürtmeler,video paylaşmalar,resimlere yorum yapmalar:1closedeyes:

ya bu facebookta benim eklediklerim de yanlış anlamıyodur dimi. içime kurt düştü az çok tanıdıklarımı ekliyorum bazen ben de . kız bana hasta filan demesinler sonra

ya bu facebookta benim eklediklerim de yanlış anlamıyodur dimi. içime kurt düştü az çok tanıdıklarımı ekliyorum bazen ben de . kız bana hasta filan demesinler sonra

hayatınızda olsa da olmasa da önemli olmayacak insanları neden listenizde tutma gereği duyuyorsunuz ki?

iptal et ekleme talebini görmüştür eklemiyordur büyük ihtimal
şu facebooku kullanmayın ya bu tip şeylerde
çok basitleştiriyor

aynen katılıyorum canım.
Bırakın şu sanal işleri ya
bir ilişikiye başlamak istiyorsunuz ilk adımı sanal atıyorsunuz.
Madem ilk adımı atan sen oluyorsun o zaman gerçekten kendine güven ve git konuş.
Face filan sanal bunlar.
Gerçek ilişkiler sağlam temel üzerine atılmalı diye düşünüyorum.

Ah feysbuk vah feysbuk :mymeka:

Görüşme talebini iptal et.Görmüştür de kabul edesi gelmemiştir

Hem ilk adımı sen niye atıyosun ki bu kadar çok etkilenseydi o seni bulurdu zati

facebook u dogru dürüst kullanirsak hic birsey olmaz!!!! her gelen arkadaslik cevaplarini kabul etmeyin bana bile cok geliyor tanimadiklarim falan...yada tanidiklariniz var ama akillarina bisey gelir diye düsünüyorsaniz davet etmeyin!!! dogru kullanin...

facebook neymiş be birinin resminden hoşlan ekle kabul etmesini bekle adam ekleyince hadi evliyse sevgilisi varsa sizinde niyetinizi anlayıp sizinle yalanlar üzerine bir ilişki kursa ne iyi olurdu dimi.sonra buraya bir konu açılır facebookta biriyle tanıştım evli çıktı diye okadar masum yazarızki onuda.facebook çok iyi doğru kullanıldığında ben okul arkadaşlarımı hocalarımı buldum facebook sayesinde
nasıl kullanırsan karşılığını o şekilde alırsın

facebook'un msn'den bir farki oldugunu düsünmüyorum hatta msn'in forum versiyonu gibi görûyorum... evet tanisma ortami için musait bir yer!!! ama facebook'un amaci bu muydu acaba???
bende kullananlar arasindayim ama kesinlikle tanimadigim birini kabul etmiyorum... özeldir aile ve yakin arkadaslarimla doludur... tabii msn'den tanidigim insanlarda var ama yaniii en azindan saglam arkadaslarimin oldugu bir hesabim var... kapali ve yabanciya açik degil!!! amaç bu yönde olmali!!!
kesinlikle çöpcatanlik sitesi olarak kullanilmamali buna uygun adina yakisir siteler var zaten...
ii ki ismail yk bi sarki yapmis valla oda içine etmis oldu sayesinde facebook artik askbook olmus
rezalet!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…