ah facebook ahh....kızlar lütfen herkes fikrini paylaşsın

beni neden bu kadar kıskandın anlamadım canım:dance: ama çok güldürdün beni fotomontajlareınla:dance: :dance:neyse sen ınanma bana ..yada ınanmak ıstemıyosun ya ondan:dance: sewgılı senı bıraktı dıye mıllete bu kadar saldırma ben mutluyum bbyyy:dance:

aynı fikirdemiyim ne kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkis

alkisalkisalkis

bu konudaki net düşüncem boshayallersmile:umursamaz:

ben de bu yoruma katıldım:) gerçekten hoşlanan adam öyle mesaj atmaz, kendini kötü hissetmiş arkadaş ve olayı böyle kapatmak istemiş.
bende de okuldan ekleyenler var ve kabul etmiyorum, ayıp olmasın diye reddedemedim de öyle kaldı.

kaydirigubbakcemile3:roflol:
hahaha bayıldım yaaa tam cuk oturmuş valllaalkisalkisalkis

su yazmış oldugun çirkin yazı seni açıkça belli ediyor zaten..
belden asaya vurarak sadece kendini küçük düşürüyorsun..
bu yaptığının ayıp olduğunun bilincinde olmaman resmen dehşet verici..
burada insanlar sana yorum yapıyor,yardımcı olmaya çalışıyor,yol göstermeye çalışıyor..ama anlayana..
ayrıca resim montaj değil,bölümüm icabı az çok anlarım!!
ha bu arada sen şimdi bana da saldırmaya çalışırsın!doc un avukatimisin diye!senden beklenir!tabiikide değilim sadece haksızlığa ve çirkinliğe tahammülü olmayan bir ınsanım!!
yazık...

canım bırak ya gerçekten inan ki yazdıklarına sinirlenmedim bile güldüm anca delikafadulden
ilk seferinde kızmıştım çünkü beni yanlış anladığını düşünmüştüm
yardımcı olmak istedim arkadaşa her ne kadar o istemese de laelaelaelaelae
laf dalaşı yapcak halim yok benim ya ister inansın ister inanmasın
kendi zararına benim lafımı dinlememesi o yüzden ek olarak bişey deme ihtiyacında değilim zemuszemus
kendi benim dediklerimi yaşayıp görünce anlıcak ancak sositososito
ha photoshoplu fotoyu koycak kadar aptal da değilim ayrıca bilmem keşke bilsem delikafadulden
seviyesiz bi tartışmaya da gircek değilim kişi kendinden bilir hesabı bana da kendi gibi yakıştırma yapmaya çalışıyor
hiç bişeyine cevap vermek zorunda değilim beni az çok herkes tanımıştır
kimse bilmese de ben kendimi bilirim yani
kendini bilmek güzel bişey sengözlerimebaksanab
tavsiye edilir :lepi:

çokk ayıpppp lmaz:lmaz:lmaz::mymeka:

yav adamımla kavga ediyoz bi haftadır. facebook fingirdemek için değil diyorum. o diyo gayet fingirdeme şeysi diye.. la bu ismayil yk şarkıda doğru mu diyo şimdi yarebbim sana geliyorum:1shok:

yav adamımla kavga ediyoz bi haftadır. facebook fingirdemek için değil diyorum. o diyo gayet fingirdeme şeysi diye.. la bu ismayil yk şarkıda doğru mu diyo şimdi yarebbim sana geliyorum:1shok:

canım genelleme yapmak doğru değil ama fingirdeme (kaydirigubbakcemile3) amaçlı kullanan çok insan var
ben kapattım aldatıldığımı face'den öğrendikten sonra :mymeka:

canım genelleme yapmak doğru değil ama fingirdeme (kaydirigubbakcemile3) amaçlı kullanan çok insan var
ben kapattım aldatıldığımı face'den öğrendikten sonra :mymeka:

ya valla mı ya şaka gibi !
nasıl oluyo bu işler face de bakıyon profillere beğendiğine asılıyon mu? yoksa fingirdeme grupları mı var CADIARZU
yav boşuna kavga etmişik ona yanarım ya-tatlicadiarzu-

ya valla mı ya şaka gibi !
nasıl oluyo bu işler face de bakıyon profillere beğendiğine asılıyon mu? yoksa fingirdeme grupları mı var CADIARZU
yav boşuna kavga etmişik ona yanarım ya-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 valla canım çoğu erkek, arkadaşlarının arkadaş listelerine bakıp seçiyorlarmış haberlerde söyledi face'de tanışanlarla ilgili bi haber verirken kafamçokkarıştı
yeterki niyet olsun canımmm durakta gördüğünü de asılır markette alışveriş yapanada...ama tabi sanal olduğu için ''herşey makbul'' mantığıyla daha rahat olunuyo bu da bi gerçekkk malesefff

facebook çıktı mertlik bozuldu..
benim zamanımda yonja vardı:)
hiç bana göre değil bu facebook..bana biraz garip geliyor..yıllardır görmediğim insanları şimdi görsem elime ne gecicek ki?veya hergun gördüğüm insanlarla niye sanaldan muhabbet ediyim?ben böyle düşünüyorum..hele hele hoşlandığım birine Facebook'tan hamle yapmak..ben almiyim alana da mani olmiyim :)

Konu sahibi arkadaş yardım istiyorsun ama malesef tavrın hiç hoş değil.Burada kimse sana birşey söyleyebilmek için fotomontajla uğraşmaz inan.

Herkesin bir tarzı var tabi facebooku bu şekilde kullanmak da senin tarzınsa devam et ,bizce bir sorun yok.

Ama senin adına üzülerek belitmeliyim ki,konunun başından beri yazışmaların,knulara yaklaşımın,bakış açın bende malesef profilindeki yaştan en az 10 yaş küçüksün izlenimi uyandırdı.

cnm bu erkekler her gördüğüne bakıyolar zaten ılk adımı ondan bekle bence facebook falan boş iş eğer dediğin gibi hoşlanıyosa senden elbet konusmak ıstıycektır sabret bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…