- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
sen beni kendinle karıştırıyorsun galiba :)
fotomontajmış ah canıım gerçekten büyü isterim
ayrıca mesaj fln atmadığına eminim çocuğun sana sırf burda bu kadar polemik oldu diye
kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun
insan sarrafı olduk artık kim yalan söyler anlarım kaydirigubbakcemile3
sen de bu tecrübemden yararlan isterdim ama hayatı zor yoldan öğrenceksin
iyi kovalamalar
ayrıca mesaj fln atmadığına eminim çocuğun sana sırf burda bu kadar polemik oldu diye
iyi kovalamalar
Ayyy nasıl tahammül ediyorsunuz böyle çoluk çocuklara anlamıyorum..:ecrin_bebek:
Adam karşınızda derin ve anlamlı bakarak mızırdanıyor siz facebooktan peşine düşmüşsünüz..
Belki de adam başka bir kızla ilgileniyor,sizin bakışlarınızın farkında zaten,bir de eklemişsiniz faceden, "aman bu kız kenarda dursun,diğeri pas vermezse eklerim" diye düşünüyordur..bilmiyorumkismile
Yazık vallahi gençliğinize,şu erkeklere bu kadar yüz veriyorsunuz ya,o size ona verdiğiniz değerin yarısını gösterse gam yemicem..
Ayyy nasıl tahammül ediyorsunuz böyle çoluk çocuklara anlamıyorum..:ecrin_bebek:
Adam karşınızda derin ve anlamlı bakarak mızırdanıyor siz facebooktan peşine düşmüşsünüz..
Belki de adam başka bir kızla ilgileniyor,sizin bakışlarınızın farkında zaten,bir de eklemişsiniz faceden, "aman bu kız kenarda dursun,diğeri pas vermezse eklerim" diye düşünüyordur..bilmiyorumkismile
Yazık vallahi gençliğinize,şu erkeklere bu kadar yüz veriyorsunuz ya,o size ona verdiğiniz değerin yarısını gösterse gam yemicem..
aynı fikirdemiyim ne kaydirigubbakcemile5
Olur olur..
O da olur..
Bana uyar yani..:ecrin_bebek:
Face de ekleyince farmwille'den limon ağacı da gönderir,beraber o ağacın altına çardak kurarsınız artık...:lepi:
Dışarıda bir gerçek dünya var...
Bilmem farkında mısınız?
iyi kovalamalar
Olur olur..
O da olur..
Bana uyar yani..:ecrin_bebek:
Face de ekleyince farmwille'den limon ağacı da gönderir,beraber o ağacın altına çardak kurarsınız artık...:lepi:
Dışarıda bir gerçek dünya var...
Bilmem farkında mısınız?
beni neden bu kadar kıskandın anlamadım canım:dance: ama çok güldürdün beni fotomontajlareınla:dance: :dance:neyse sen ınanma bana ..yada ınanmak ıstemıyosun ya ondan:dance: sewgılı senı bıraktı dıye mıllete bu kadar saldırma ben mutluyum bbyyy:dance:
su yazmış oldugun çirkin yazı seni açıkça belli ediyor zaten..
belden asaya vurarak sadece kendini küçük düşürüyorsun..
bu yaptığının ayıp olduğunun bilincinde olmaman resmen dehşet verici..
burada insanlar sana yorum yapıyor,yardımcı olmaya çalışıyor,yol göstermeye çalışıyor..ama anlayana..
ayrıca resim montaj değil,bölümüm icabı az çok anlarım!!
ha bu arada sen şimdi bana da saldırmaya çalışırsın!doc un avukatimisin diye!senden beklenir!tabiikide değilim sadece haksızlığa ve çirkinliğe tahammülü olmayan bir ınsanım!!
yazık...
beni neden bu kadar kıskandın anlamadım canım:dance: ama çok güldürdün beni fotomontajlareınla:dance: :dance:neyse sen ınanma bana ..yada ınanmak ıstemıyosun ya ondan:dance: sewgılı senı bıraktı dıye mıllete bu kadar saldırma ben mutluyum bbyyy:dance:
yav adamımla kavga ediyoz bi haftadır. facebook fingirdemek için değil diyorum. o diyo gayet fingirdeme şeysi diye.. la bu ismayil yk şarkıda doğru mu diyo şimdi yarebbim sana geliyorum:1shok:
canım genelleme yapmak doğru değil ama fingirdeme (kaydirigubbakcemile3) amaçlı kullanan çok insan var
ben kapattım aldatıldığımı face'den öğrendikten sonra :mymeka:
ya valla mı ya şaka gibi !
nasıl oluyo bu işler face de bakıyon profillere beğendiğine asılıyon mu? yoksa fingirdeme grupları mı var CADIARZU
yav boşuna kavga etmişik ona yanarım ya-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?