- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
kız nie saygınlığını kaybetsin ki? henüz ortada bişey yok.yalvarıp yakarmadı "aman beni facebookuna ekle,sana sırılsıklam aşığım" die. karşısına çıkma cesaretini bulamamış olabilir. tutki karşısına çıksa ne diecek? "arkadaşım olurmusun" mu?
ilgisi olabilir ama bunu o derece belli etmek istememiştir ve önce facebooktan ekleyip tanımak istemiş olamazmı?
ekleme talebimi gördüyse neden hala iptal temedi hala beklemede diyo
benim 360 tane beklemede talebim var hiçbirini iptal etmedim uğraşmak zor geldi laelaelaelaelae
sevgilim de ekleyenleri iptal etmez durur öyle bazen girer hepsini siler bazen aylaaarca durur
sevgilisi olmadığına emin misin?
ayrıca belki adam gelcekti sana bin katakülliyle konuşmaya çalışcaktı
üstelik çok heycanlı olcaktı
ee naptın şimdi sen bütün heycan gitti
adam senle konuşmak için bahane arıcağına bi bakcak facebookta sen
ohoo amaan eklesem mii eklemesem miii dicek
yani birden ultra özel bi insanken facebookta ekleyen kızlardan biri oluverdin gördün mü?
bence görmediyse iptal et kesin. hatta gördüyse de iptal etmen daha iyi en azından meraklanır.
bence sen faceeden umut ederek daha çooooook beklersnyerimseniben
napıyım pekıklava: klava: klava:
ALLLAH ALLLAAAAAHHHHH KIZLAR YORUMLARINIZIN İÇİNİZDEN GELEREK YAZILDIGINA INANMIYORUM.kötükedihüso DAHA DUN KIZLARDA ILK ADIMI ATMALI CAGDAS OLUN ERKEKLER CESARETLI KIZLARDAN HOSLANIR V.S DERKEN ŞİMDİ NEDEN YAPMACIK YORUMLAR YAPIYORSUNUZ ANLAMIYORUMkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
canım facebookun bi hafızası var 360 tane ekleme talebı olamazkafamçokkarıştı sırnaşık şey 100 den sonrasını kabul etmıyo facebooksırnaşık şey biraz ciddi ve atmasyonsuz bi yorum yaparsan sewınırımsırnaşık şey :roflol: :roflol:
benim anlamadıgım şu. arkadaslık talebımı gorduyse neden red etmıyo...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bi kısmını iptal etmiştim edebildiklerimin sana kanıtlama ihtiyacı duycağımı tahmin etmemiştim kusura bakma yerimseniben
ama kapak denen şey böyle oluyor galiba boshayallersmile delikafadulden
bişey biliyorum da yorum yapıyorum heralde
niye hava atma ihtiyacı hissediyim ki burda şimdi ben ekleme talebi kaç tane ne farkeder
ben sana yardım etmeye çalışıyordum senin bana muamelene bak ya :1no2:
sen bu tavırla çooook kaybedersin
evet git konuş ayaklarına kapan demediğim için mi tavır alıyorsun bana şimdi?
madem bizim fikirlerimizi umursamıyorsun ne diye boşuna burda başlık açtın ki
erkekler cesaretli kızlardan hoşlanmaz güzelim onlardan kaçarlar
sen bu kafayla daha çooook beklersin boshayallersmile sositososito
facebookmuş peh bekle bekle 1 haftadır görmemiştir o daha
istesen de normal bi başlangıç olmaz artık sen kovalıcaksın o kaçıcak
iyi kovalamalar!
al sana ciddi ve atmasyonsuz yorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MÜÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OOLEEEYYYYYYYYYYY :lepi: :lepi: MESAJ GELDI ONDAN:lepi: TALEBIMI GORUNCE COK SEWINDIGINI SOYLEDI BENDEN HOSLANDIGINI ITIRAF ETTI OLEYYYYYYYYYYYY YASASIN COK MUTLUYUM:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?