ah facebook ahh....kızlar lütfen herkes fikrini paylaşsın

beni anladıgın için teşekkürler:teytey: :lepi: a.s. a.s. a.s.

bakışıyorsan konuş face olayı insanlarda saçma etkiler yapar çünkü face kendi yönünü saptırdı artık arkadaşlık degil yani söliyemicem ne sitesi oldu yahu anlayın ya

sanal ilşkiye karşı değilim canım ama birinden hoşlansam ve tanışmak istesem face le mace le uğraşmam. bu yolu herkes denıyor ve çok bayat..
hem zaten adamı kesiyormuşsun. senden hoşlanıyorsa eğer bugun yarın çıkar karşına açılır, cesaret alıyor sonuçta senden..
senın başka başka çabalara girmene gerek yok yani

sen bize daha net bilgiler var. nerde bakısıyorsunuz,nasıl karsılasıyorsunuz falan gibi .. biz de sana ne yapabılırsın onu söyleelim.

ekleme talebimi gördüyse neden hala iptal temedi hala beklemede diyo

benim 360 tane beklemede talebim var hiçbirini iptal etmedim uğraşmak zor geldi laelaelaelaelae
sevgilim de ekleyenleri iptal etmez durur öyle bazen girer hepsini siler bazen aylaaarca durur

sevgilisi olmadığına emin misin?
ayrıca belki adam gelcekti sana bin katakülliyle konuşmaya çalışcaktı
üstelik çok heycanlı olcaktı
ee naptın şimdi sen bütün heycan gitti
adam senle konuşmak için bahane arıcağına bi bakcak facebookta sen
ohoo amaan eklesem mii eklemesem miii dicek
yani birden ultra özel bi insanken facebookta ekleyen kızlardan biri oluverdin gördün mü?
bence görmediyse iptal et kesin. hatta gördüyse de iptal etmen daha iyi en azından meraklanır.

canım facebookun bi hafızası var 360 tane ekleme talebı olamazkafamçokkarıştı sırnaşık şey 100 den sonrasını kabul etmıyo facebooksırnaşık şey biraz ciddi ve atmasyonsuz bi yorum yaparsan sewınırımsırnaşık şey :roflol: :roflol:

Hoslandigini düsünüyorsan, ve gercekten öyleyse zaten o ilk adimi atar.
Sen atmamalisin bence.
Sonra erkekler ben degil sen beni buldun gibi apuk supuk sacmaliklarla basinin etini yiyor bayanlarin.

ALLLAH ALLLAAAAAHHHHH KIZLAR YORUMLARINIZIN İÇİNİZDEN GELEREK YAZILDIGINA INANMIYORUM.kötükedihüso DAHA DUN KIZLARDA ILK ADIMI ATMALI CAGDAS OLUN ERKEKLER CESARETLI KIZLARDAN HOSLANIR V.S DERKEN ŞİMDİ NEDEN YAPMACIK YORUMLAR YAPIYORSUNUZ ANLAMIYORUMkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

napıyım pekıklava: klava: klava:

artık devir epey değiştiği için at canım ilk adımı kaybedeceğin birşey olmaz hayatta belki kazanırsın ama faceeden olacak iş değil yani eğer reel olarakda görüyorsan git konuş yanına en mantıklısı olur yanı olan bu bence...

bi kısmını iptal etmiştim edebildiklerimin sana kanıtlama ihtiyacı duycağımı tahmin etmemiştim kusura bakma yerimseniben
ama kapak denen şey böyle oluyor galiba boshayallersmile delikafadulden

bişey biliyorum da yorum yapıyorum heralde
niye hava atma ihtiyacı hissediyim ki burda şimdi ben ekleme talebi kaç tane ne farkeder
ben sana yardım etmeye çalışıyordum senin bana muamelene bak ya :1no2:
sen bu tavırla çooook kaybedersin
evet git konuş ayaklarına kapan demediğim için mi tavır alıyorsun bana şimdi?
madem bizim fikirlerimizi umursamıyorsun ne diye boşuna burda başlık açtın ki
erkekler cesaretli kızlardan hoşlanmaz güzelim onlardan kaçarlar
sen bu kafayla daha çooook beklersin boshayallersmile sositososito
facebookmuş peh bekle bekle 1 haftadır görmemiştir o daha
istesen de normal bi başlangıç olmaz artık sen kovalıcaksın o kaçıcak
iyi kovalamalar!
al sana ciddi ve atmasyonsuz yorum

benim anlamadıgım şu. arkadaslık talebımı gorduyse neden red etmıyo...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

çünkü senin talebin durduğu sürece senin bütün fotolarını her görsel paylaşımını görmeye devam edebilecek..
sen onu görmeyeceksin ama o senin fotolarını görecek..
yani dikizleyecek anlatabildim dimi aklinialirimsmile

black girl 3434_34 kardeşim..
sana destek vermeyenlere kızmışsın ama sonuçta kimse babasının hayrına yazmıyor..
yorum başına para da almıyoruz yani, sana yardım etmeye çalışıyoruz..
ben facebuku ilk gördüğümde, anaaa demiştim, yüzyılın icadı.. bütün arkadaşları ekledim, bi arkadaşlık, bi sanal muhabbet sorma gitsin.. (bekardık tabii ozamanlar)
ama aradan bayaaaa bi zaman geçti..
şimdi 17 kişi var sadece.. çok yakınlarım..
ve inan gereksiz ötesi geliyor, 3 ay oldu hiç bakmadım..
bu fikirler bize gökten zembille inmiyor, zamanla oluşuyor..
sen de zamanla göreceksin..

güzelim bu fotomontajjjjj delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden ayy hiç güleceğim yoktuuuu

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr MÜÜJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OOLEEEYYYYYYYYYYY :lepi: :lepi: MESAJ GELDI ONDAN:lepi: TALEBIMI GORUNCE COK SEWINDIGINI SOYLEDI BENDEN HOSLANDIGINI ITIRAF ETTI OLEYYYYYYYYYYYY YASASIN COK MUTLUYUM:lepi:

gözün aydın kaydirigubbakcemile3
demek gerçekten girmemiş face'ekaydirigubbakcemile5

sen beni kendinle karıştırıyorsun galiba :)
fotomontajmış ah canıım gerçekten büyü isterim
ayrıca mesaj fln atmadığına eminim çocuğun sana sırf burda bu kadar polemik oldu diye
kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun
insan sarrafı olduk artık kim yalan söyler anlarım kaydirigubbakcemile3
sen de bu tecrübemden yararlan isterdim ama hayatı zor yoldan öğrenceksin
iyi kovalamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…