Kimsenin ettiği yanına kalmaz
Bi olaydan mütevellit birine zehir zıkkım olsun dediydim, 2 gün sonra kendi hariç ailesi zehirlenmiş.Kimine göre beddua, kimine göre ah, kimine göre sitem..artık ne ile adlandırılırsa. Ancak insanın içini yakmak, kalbini kırmak çok kötü bir şey, hemen buluyosun yaptığını. O yüzden hep anlayışlı olmaya çalışıyorum, kalp kırmak istemiyorum ama neticede kırılan benimki oluyor. Sonunda da böyle tutuyo ahım
keşke hiç canımız yanmasa da ah etmesek. aslında Allah her şeyi gören bilen ah etmesen bile adalet yerini bulacaktır diye düşünüyorum. ama senin örnek cidden inanılmaz :) çok dikkatli iste bişey isterken bence canım
Evet, insan ağzından çıkan laflara dikkat etmeli..Ama öfke anında insanın siniri tavan yapınca böyle benim gibi kötü şeyler söylenebiliyo işte
Dur o zaman sana iyi bi örnek veriyim
Eşimin abisi bize düğün hediyesi olarak led tv almış, sonradan haberimiz oldu. Bir gün lojmandaki eski 55 ekran tüplüden tv izlerken, ''keşke abinin aldığı tv gelseydi de onla izleseydik kocaman ekranda'' dedim, lafımı bitirdikten 2 saniye sonra eşimin telefonu çaldı, adınıza kargo geldi diyeBiz tabi hem şok, hem saf saf sırıtıyoruz
dilek kapın devamlı açık o zamandarısı bana inş Allah`ım sesimi duyarda ilahi adaletini gösterir bana
Duyar duyar merak etme. Sen görmesen bile, adalet yerini bulur. İnsan o anki öfkesiyle ''ettiğini bulsun da göreyim'' istiyor ama, boş vermek lazım aslındaGeçici şeyler bunlar..
eger gercektenn haksızlık ettiyseniz kesinlikle tutar tutuyorda...etme bulma dünyası allahın adaletı öyle buyuk ki ınanamazsın :)
bir kere ah etmiştim tuttu ama yinede ben üzüldüm onun canı yandı diye o yüzden susuyorum artık
sussan da farketmiyor canım. keşke örneklerle anlatsanız kısacık nasıl ne olduğunu
sevdiğim adamla konuşmak istedim 8 aylık suskunluk bitsin en azndan sevmiyorsa yüzüme sölesin istedim birşekilde cesaretmi topladım konuşacaklarımı tasarladım ve yanına gittim merhaba hocam konuşabilirmiyiz dedim bna dediği tek cümle yoo oldu bende inşalah kafana tahta düşer dedim ertesi haftanın ilk gnü topallaya topallaya geldi fakulteye
çok yakın arkadaslarımdan bırınınn 5 yıldır cıktıgı sevgılısı vardı ve aılesı bılıyordu evlenecek gözuyle bakıyorduherkes....vee bu karaktersız sahsıyet arkadasımın karaktersızz kuzenıyle evlendı..!!!!! hemde cok kısa bır zamandaa...arkadasımın gözünün içine baka baka bu adiliği yaptılar...ve bu evlilikten çocuk olmadı olmuyorrr ettiği ahları sen düşün..!!! istedigin kadar adilik yap kar kalmıyor kımsenın yanına allah içini de dısınıda biliyorr...işinn enn acı yanıı ınsanların bu kadar pişkin olmalarııı ve böyle ınsanlarla akraba olmak...ha sımdı aradan bıkac yıl gectı o arkadasımda evlendı cok cok da mutluu ...allah herkesın kalbıne göre versınnn kalbı dogru olana dogruyu versinnn....
ayy canım ya neler yaşamıştır o ama sonunda mutluluğu bulmuş. inşallah bende ve benim gibi olanlarda bir an önce mutlu olurlar. kimsenin yaptığı kimseye kalmıyor işte
hahah bayıldım ya süpermişona öyle olduysa benimkine nolur acaba gerçi üç aydır bişey olduğu yok ama sabrın varsa okuyabilirsin cnm benim yaşadığımı http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/625702-sevgilim-eski-sevgilisi-icin-vazgecti.html
Çok sevdiğim biri vardı 1 yıl oldu ayrılalı çok sevmiştim çok candan, içten sevmiştim ama o daha 3 günlük tanıdığı sözde arkadaşı olan kızı bana tercih etmişti çok canımı yakmıştı. Bende benimle yaşadığın huzuru mutluluğu Allah sana bir daha yaşatmasın demiştim şimdi Allah bana aşkı haram etti diye söyleniyormuş. Beter olur inşallah.
aynen öyle canımm...sennn kendınee ınannn önce herseyyy olurr...gidenlerinde gitmesınde bır hayır vardır elbet kı daha ıyılerı gelsın dimi :) inşallahh sende daha ıyısını bulacaksınnn mutlu olacaksın .....bu tamamen kendıne ınanıpp kendıne deger vermekle baslıyor güçlü ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?