az bile demişssin yaaaa....iyliğin karsılıgıı nie hep kötülük oluyor kı hıc anlamamm...allah bılır ya o kız bunaa cok guzel bır kazık atıp gıdıp baskasıyla evlenmıstırr oda ortak arkadaslardannn ayrıdlgını duyunca görusmek ıcınn ortamlar yaratmıstırr gerek sosyal medya gerekse ortak arkadaslarr...sonrada kız bunun nıyetını anlayınca aklına girmiştirr...baksana ne bu güvenn yanııııı!!!!!sana bu kadar acımasız olacak kadar kız avcuna almış onu....allah bıldıgı gıbı yapsın onu..inşallahhh kız kocasına dönerde ortada sap gibi kalırrr...ararr eşekler gibiii özür dilerrr ama aslaaa affetmee ....
aynı şehirde bile değiller canm. ortak arkadaslarıda yok ama tüm akrabası hep ekliymiş facebookundaben inanıyorum ki bir kere giden ve başkasını sevdiği için giden kadın yine gider. ne olacak kör kütük aşık mı ? hala kocasına şarkılar gönderiyor üstelik. yok canım affetmek ne kelime yağmurda bir damla su vermem ona
ben olsammmm eskı sevgılıne derdım kii....cok sevındımm ıkı karaktersiz ş...siz birbirinizi bulmussunuz yıne aman sakın ayrılmayın siz kesin evlenınn :)....en azından baskasının basını yakmayınnnn :)....aynenn canımm bir ınsanın mayası bozuksaa sil at onu...sabret nasılsa arayacak tekmeyı yiyince ozamana kadar inşallahhh sennn cok cok daha ıyısını bulursunnn kımkaybetmıs görmus olurr..
ya sorma nasıl zor tutuyorum kendimi. düşünsene bildiğimi bile bilmiyor. sadece doğru zamanı bekliyorum ve ilahi adaleti işte :)
intikam soguk yenennn bir yemektir... sennnn sessiz kal kı zamanı geldıgındee o tokatı yedıgınde kendıne gelemesin :)
hahaha aynen canım. o yüzden sorup duruyorum ah çıkar mı diye böyle silinip kalmasın olay yani
​gerçketen içiniz yana yana hiç ah ettiniz mi ? ya da tuttuğunu gördüğünüz mü ? son olarak da buna inancınız var mı ? :44:
evet tutuyor.yakın bi kız arkadaşım beni biriyle tanıştırdı ama çok ısrar etti ben istemiyordum.çocuk ilk sevgilimdi...ve ilk defa evlenebileceğim insan karşıma çıktı dedim.çok güzel gidiyordu ki bu kızın kıskançlıkları çıktı ortaya yine onun yüzünden ayrıldıkona kol düğmesi almıştım kız boşuna almışsın o öyle şeyler kullanmaz dedi yani herşeye karışıyordu.ben çok acı çektim.şuan hafifledi ama unutamadım.allahım bana yaşattıklarının aynısını yaşat ikisinede dedim.bir sene geçmeden kız aynını yaşadı yakın arkadaşımdı hep şahit oldum.haaa oda sevgilisine doğum gününde hediye aldı kol düğmesi çocuk terkedince bunu çok ağladı kol düğmesi elimde kaldı baktıkça ağlıyorum veremedim dedi.üzülme ver birine gitsin bende verememiştim dedim.kız durakladı yüzüme baktı ve asla bi daha o çocukla ilgili konuşmadı.kendide farkına vardı bana ettiklerini yaşadığını.farkına varmasıda birşey.ama bana en çok acıyı yaşatan kişi sevgilimdi allahım inşallah onunda yanında bırakmaz ve bana çektiklerini gösterir ve oda farkına varır bana yaşattığı mutsuzluğun ondan çıktığını.
kizlar birde tam derslik birsey aklima geldi babam cimen kesmis koyde anne ayran icim yandi bu sicakda baslamisken sizin bahceyide yaptim demis babaannem yok oglum hep kesildi hayvanlarin sutu demis 5 dk sonra amcam gelmis kahvaneden dolabi acmis buz gibi ayrani dikmis icmis babamin nasil ici yanmis hani anne yoktu demis babaannem azarlamis babami yok dediysem yok hesapmi soruyon diye babam ah etmis allahim nasil biliyorsan oyle yap diye neyse gece bir ciglik kopmus babam kosa kosa gitmis amcam kalp krizi geciriyor ayni anda ahirdaki 3 hayvan olmus anlayana cok buyuk ders aslinda
kimseye ah etmiyorum . ah etmek beddau etmek dinimizde yeri olmayan şeyler . bir insan bana kötülük yaptıysa zaten allahım görüyor o verir cevabını . benlik birşey yok . beni üzen insanı direk çıkarırım hayatımdan . ilgilenmem bile . gerekde yok . ah da etmem . ne hali varsa görsün . onun negatif enerjisini alamam üzerime .bence sizde bunları düşünmeyin . siz ah edicem tutuck mı diye kendinizi yerken hayat geçmiş gitmiş .
bende beddua etme taraftarı değilim dayanamayıp etsem bile tövbe ederim sonrasında. ama ah etmek aman ben ah edeyimde tutsun diye yapılan birşey değil ki. sizin canınız yandığı anda çektiğiniz acının kendisidir zaten ah. ve Allah bunu görür karşılığını ya bu dünyada yada ahirette bulur ah alanda. yani ah edicem tutacak mı diye değilde düşüncem, ilahi adaleti yaşayıp çektiğim acının dinmesi. bu da çok insani bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?