Ah Görumceler ?

Cogu zaman uygun tabi goruslernden etkilenip onlara uyabiliyor bazen o demesede biliyrm ki onlarn dusunce yapisi kafasni bulandirms

Bence en doğrusunu yapıyorsunuz ben de olsam aynısını yapardım görümcem yok ama bana laf sokulmaya çalışıldığı bir durumda yok sayıyorum hiç umursamam benim düşüncem lafla üstünlük olmaz siz cizginizi hiç bozmayin eğer çok ileri giderseler eşiniz müdahale etsin hiç bulaşıp da kötü olmayın

Cevap vermeyince de daha. Eziliyor gib laf bilmiyor gibi cesaretlensinler istemyrm yani bilemiyorm acikcas nasil bir yol

Cevap vermeyince de daha. Eziliyor gib laf bilmiyor gibi cesaretlensinler istemyrm yani bilemiyorm acikcas nasil bir yol
O zaman asla birebirken değil eşiniz kv falan ortamdayken tekrar böyle bir laf sokma oldu mu hemen müdahale edin ve sakince ben bu soylemlerden artık çok rahatsız oluyorum kimse kırılmasın diye buyutmuyorum ama artık böyle cümleler de duymak istemiyorum diyin .herkesin içinde olsun ki haklı haksız tartışması yasanmasin gorumceniz de soyledigiyle beklemediği cevabı alıp ya hatasını anlayacak ya da cirkinlesecek sesini yükseltecek ben ne dedim ki vs vs .

Ben de benimkini pek sevemedim 8 yıldır. Sanırım o da beni..
Mesafeliyiz, birbirimizi kırmayız, cok sık bir araya gelmeyiz.
Tavsiye veremedim, sadece öyle ben de yazayım dedim konuyu görünce..

Tahminen onlarda size bayılmıyorlardır. O yüzden sıkıntı yok bence

Size bariz bir kötülükleri oldu mu? Kafa yapılarınız, yaşam tarzlarınız farklı diye insanları sevmemeyi tercih ediyorsunuz, önyargılı davranmayın.

Benim görümcem yok, ama olsa severdim. Herhalde, yani belki, sanırsam
Yani görümceye göre değişir, benim de bir zamanlar görümcem vardı ve nefret ettiğim bir karakterdir kendisi, daha doğrusu karaktersiz insan diyelim. Nişanımdan, düğünüme herşeyi bizzat çirkinleştiren, bozan ve evliliğimin bitmesine bizzat katkısı olan yaratık, bunu gel de sev şimdi

Görümcem yok ama görümceyim. Övünmek için söylemem ama abimin eşi, gelinimiz demicem kardeşim gibi de demicem direk kardeşim dicem çünkü öyle görüyorum. Oda benim olmadiğim ortamlarda dahi aynısını benim için söylüyormuş, duyuyorum seviyorum kendisini kısacası. Onunda beni sevdiğini biliyorum. 13 senedir ailemizde daha bikere birbirmizi kırmadık neden sevmeyeyim zaten, evimiz ayrı yolumuz ayrı. O bana derdini anlatır ben ona. Hiç bir hatrı olmasa bile dünyalar tatlısı iki yeğenimin annesi, neden kötü olalım.
Birtanede bekar kardeşim var, bakalım onun eşiyle nasıl oluruz. Allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah

Maşallah nazar değmesin, bizde de durum aynı sizin gibi. İyilik mutluluk getirir ne gerek var haset olmaya, dediğiniz gibi canımızın parçası yeğenlerimizi bize armağan etmişler daha ne olsun

Yaşam tarzlari,hayat görüşleri sizden farkli oldugu icin mi sevmiyorsunuz yoksa baska nedenlerde var mi?

Ben de sevilen bir görümceyim yaşasın sizin gibi gelinler, benim gibi görümceler, kahrolsun art niyetliler
Mimsiar hanımefendi malesef herkes sizin gibi olmayabilir birbirmizn yasam tarzi gorusleri farkli olabilir herkesin yasadigi ortam farkli yetistigi ortam farkli bunu anlarim ama bu farklardan dolayi hoslanmadgmz insanlar olabilir sonuçta konuscak fikir birligi yapacak bir konumuz yoksa genelde hoslanmayz birbirmzden bizimkide o hesap ama ben saygi ve mesafe beklerm bu durumda. Ve bunu da yapmaya calistm ama onlara bu durumum laf sokma ima yapma hakkini vermez onlarda saygi duymaliydi

Yaşam tarzlari,hayat görüşleri sizden farkli oldugu icin mi sevmiyorsunuz yoksa baska nedenlerde var mi?
Ben de benimkini pek sevemedim 8 yıldır. Sanırım o da beni..
Mesafeliyiz, birbirimizi kırmayız, cok sık bir araya gelmeyiz.
Tavsiye veremedim, sadece öyle ben de yazayım dedim konuyu görünce..

Sende onun cevabini ver gitsin.sonra sonra her seyi soyleyemez.yutarsan tepene cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…