beni öpebilirsin =) kv aradı görüntülü ,kap alcaklarmıiş bana.hangısını beğendın dıye soruyorlar.gorumcemle aynı uzun kap seçtik.Gerçekten seven biri varsa gelsin zaten, alnından öpücem
Görümcem yok ama görümceyim. Övünmek için söylemem ama abimin eşi, gelinimiz demicem kardeşim gibi de demicem direk kardeşim dicem çünkü öyle görüyorum. Oda benim olmadiğim ortamlarda dahi aynısını benim için söylüyormuş, duyuyorumseviyorum kendisini kısacası. Onunda beni sevdiğini biliyorum. 13 senedir ailemizde daha bikere birbirmizi kırmadık neden sevmeyeyim zaten, evimiz ayrı yolumuz ayrı. O bana derdini anlatır ben ona. Hiç bir hatrı olmasa bile dünyalar tatlısı iki yeğenimin annesi, neden kötü olalım.
Birtanede bekar kardeşim var, bakalım onun eşiyle nasıl oluruz. Allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah
Ben de görümcemi severim çok eğlenceli komik azcık da çatlak biridir.Daha az görüşün , fazla da yüz göz olmayın.Laf sokarlarsa da aldırmayın , prim vermeyin.Siz tepki gösterirseniz daha çok yaparlar.En bilinen kuraldır bu.
Adresimi vereyim, beklerim
Ben varımüstelik 3 tane
selamlar, 5 yıldır evliyiz ve benim 5 tane ablam var ve hepsini de severim. görümce bile diyemem hiçbiri bu zamana kadar bana görümcelik taslamamışlardır. çok şükürGerçekten seven biri varsa gelsin zaten, alnından öpücem
Bazen siz kardes gibi görüyorsunuz hatta özel günlerinde kardesinize yaomadiginizi kendisine yapiyorsunuz ama o bu degerin farkinda bile olmayip istedigi zaman saygisiz olabiliyor. Isin en kötü yani saygisizlik yaptigi zaman bunun farkinda bile degil.
Onun bana davrandigi gibi ben ona davransam küser ve benle konusmaz, cünkü o baskalarina ona "saygisizlik yapilinca" cabuk küsebiliyor ordan biliyorum. Büyüklerinden saygi bekliyor ama kendi büyüklere öylemi, degil.
umurSevmek ya da uyuşmak zorunda değilsiniz. Adam git kanki ol dememiş. İdare edin arada bir. Sanki kendi akrabalarımız mükemmel..
Ben evlendim zaten eşimle arası açıktı . Kv Kp lede arası açıktı benle tabi ki iyi olmasını beklemedim. Kendi halinde yaşıyor herkes. Tabi şunu da söyleyeyim araları açıktı ama ben onla kötü olsam kıymetli olurdu. Eşinizin hatırı için sevmeyin sevmeye çalışmayın . Zaten senede kaç kez görüşüyorsunuzHepimiz bayıldığımız için görüşüyoruz.
sık görüşmeyin ayda - 2 haftada 1 de katlanılır.
arada laf sokun bişey olmaz..
Bizim aramızda böyle birşey hiç olmadı
ikimizde açık sözlü insanlarız. Bir şeyden hoşlanmadıysak bunu birbirimize açık açık söyleyip konuyu halledebilecek olgunluktayız çok şükür.
Saygı açık uclu bi kavramdır. Saygı kime göre neye göre. Ben görümce olarak bana hizmet etsin, dediğime cevap vermesin herşeyi altdan alsın diye beklersem oda bunu yapmasa bu saygısızlık olmaz örneğin.Benim terbiyesizliğim olabilir anca. Gelin diye kimse köle veya hizmetçi değil. Tabii bu karşılıklı.
Hayata belli bir bakış açım var. Bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam. O yüzden en azından kardeşim ile hiç sorunum olmadı.
buda size kapak olmuş siz neden kendi kardeşlerinizi es geçiyorsunuzBen gelin olarak yazdim görümcemle ilgili olarak.
Esim onun abisi.
Bende diyorumki ben kendi kardeslerimin özel gpnlerinde pasif davranirkeb onun hicbir özel günübü bayramlari atlamazdim muhakkak bir jest yapardim.
Annem yengem için der ki " emineyi lütfüden daha çok severim. Emine kardeşim, lütfü de eniştem oldu"Ayni erkegi seviyoruz dediniz ve beni kaybettinizbu mantik gorumcelerde olur genelde, (akli basinda olanlari tenzih ederim)
buda size kapak olmuş siz neden kendi kardeşlerinizi es geçiyorsunuz
evet kusura bakmayın biraz ağır oldu ama şunu sakın unutmayın en çok değer vermemiz gereken bizi en çok seven ve kötü günümüzde yanımızda olan insanlar ailemiz kardeşlerimiz. o nedenle onlara vermediğimiz emeği iyi gününüzü bile istemeyen birine vermeyinKapak olmus biraz argo olmus ama dersimi biraz aldim.
Yeni bir aileye girdiginde o ailenin seni kabul etmesi benimsemesi daha büyük bir özen istedigini düsünüyordum.
Sizin caninizdan kaninizdan olan insanlar sizin ufak tefek seylerinize takmaz veya kendi anne babaniz a karsi bir pot kirsaniz görmezden gelir ama yeni aile bunlari ayni sekilde karsilamaz.
Böyle düsünüyordum.
Bennnn beeennnnn çok severim ikisinide canımın ciğeri onlarGerçekten seven biri varsa gelsin zaten, alnından öpücem
Gene EmineAnnem yengem için der ki " emineyi lütfüden daha çok severim. Emine kardeşim, lütfü de eniştem oldu"
Benim için de biri teyze öbürü enişte oldu.
Dayım da hiç küsmüyor karısını kendisinden çok sevmemizedayimla aynı kadını seviyoruz. Sevilmeyecek gibi değil.
Allah hepimize sorunsuz insanlar versin. Allah eminelerin sayısını arttırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?