Ah Görumceler ?

Gerçekten seven biri varsa gelsin zaten, alnından öpücem
beni öpebilirsin =) kv aradı görüntülü ,kap alcaklarmıiş bana.hangısını beğendın dıye soruyorlar.gorumcemle aynı uzun kap seçtik.

Asagida daha detayli anlattim ama bastan yazayim. Konu sahibi görümcesini önemsemese bu konuyu acmazdi sanirim. Kim böyke olmasini ister ki.
Bende evlenirken bir kiz kardesim daha olacak deyip ona hep kardesim gözüyle baktim ve kendi kardeslerimden daha farkli özenle yaklastim. Normal zamanlarda isi düsse hala kosarim. Özel günlerde bayram, d.günü vs hic bos gecmezdİM. Bunlari kardesime yapmazken ona yapardim. Büyük bir sey degil belki ama bana göre icten gelen jestlerdi.
Daha sonra bana bazen saygisizlik yapmasi, gün gelir gereksiz trip ve tavirlara girmesi, sıkca yüz asmasi nedeniyle artik kendime dedim ki kardeslerinden daha cok özen gösterme. Özel günleriyle ilgilenmiyorum artik icimden gelmiyor cünkü deger görmüyorum belkide onun icin yok gibiyim.
Bi durum belki kiskanmasindan kaynakli olabilir.
Cünkü tek kizken 2 olduk. Bunu duydugumda cok sasirmistim ama birebir kvden birkac kez dinledim.
Özel gpnleriyle ilgilenmiyordum taki bana evlilige ilk adimi atacagi zaman benden bazi isteklerde bulundugunda birden yumusadim elimden gelen ve istedigi herseyi özenle daha fazla biseyler katarak yaptim.
Belki en gec ozaman ici yumusardi. Ozaman coktq sevinmis tsk etmisti ama etkisi az sürdü.
Beni kabullenemiyor sanirim bilmiyorum.
Ona hicbir zararim olmadigi gibi cok özenli davranmama ragmen böyleyse konu kiskanlik veya karakter meselesidir.
Önümüzdeki zamanda evlenecek ve ben yine kendimi ona ceyiz sunu alsam bunu alsam diye kaptirmis durumdayim ki almayada basladim aslinda durumumuzda normal öyle cok iyi dgl ama cok sükür geciniyoruz.
Manevi yaklastim maddi jestler yaptim, ne kadar seviliyorum bilmiyorum, benim sorunum bir güleryüze aldanip hemen yumusamak.
Gecenlerde bir konu acilmisti benim ablam yok dedi. O an bekledim öz ablam yok ama benim icin o ablam sayilir demesini, ama demedi. Kimse benim o an nasil üzüldügümü anlamamistir ama cok üzüldüm, cünkü ben ona not yazsam veya kardesten bahsederken onu mutlaka kücük kiz kardesim diye eklerdim.
Iyilik yap denize at, balik bilmezse Halik bilirmis ne diyelim. Cok önemsememek lazim cok üzülmemek icin

Bazen siz kardes gibi görüyorsunuz hatta özel günlerinde kardesinize yaomadiginizi kendisine yapiyorsunuz ama o bu degerin farkinda bile olmayip istedigi zaman saygisiz olabiliyor. Isin en kötü yani saygisizlik yaptigi zaman bunun farkinda bile degil.
Onun bana davrandigi gibi ben ona davransam küser ve benle konusmaz, cünkü o baskalarina ona "saygisizlik yapilinca" cabuk küsebiliyor ordan biliyorum. Büyüklerinden saygi bekliyor ama kendi büyüklere öylemi, degil.

Teoki konus6nda katiliyorum. Tepki vermedikce bence farkinda bile degiller hal hareketlerinin.

sokulan laflara cevap verme, içli dışlı olma, konuşmaktan keyif alacağınız ortak noktaları bulup onlar etrafında çok suya sabuna dokunmayan muhabbet et, dön gel evine.

çok kolay birşey bu.
kimse görümcesine bayılmıyor, biz artık kardeş gibi olmalıyız, arkadaş olmalıyız diye düşünüp davrananlar için, veya şöyle yaptı bana şunu demek istedi, strateji geliştirmeliyim diye düşünenler için işler karışıyor, arada bir görüştüğünüz biri gibi ilişkisini seviyelive saygılı tutanlar gül gibi geçinip gidiyor

Hepimiz bayıldığımız için görüşüyoruz.
sık görüşmeyin ayda - 2 haftada 1 de katlanılır.
arada laf sokun bişey olmaz..

Bizim aramızda böyle birşey hiç olmadı
ikimizde açık sözlü insanlarız. Bir şeyden hoşlanmadıysak bunu birbirimize açık açık söyleyip konuyu halledebilecek olgunluktayız çok şükür.
Saygı açık uclu bi kavramdır. Saygı kime göre neye göre. Ben görümce olarak bana hizmet etsin, dediğime cevap vermesin herşeyi altdan alsın diye beklersem oda bunu yapmasa bu saygısızlık olmaz örneğin.Benim terbiyesizliğim olabilir anca. Gelin diye kimse köle veya hizmetçi değil. Tabii bu karşılıklı.
Hayata belli bir bakış açım var. Bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam. O yüzden en azından kardeşim ile hiç sorunum olmadı.

bazen görümcelerde yenı katılan gelinlerden hoşlanmıyorlar ama arada kardeşleri oldugu için mecburen katlanmak zorunda kalıyorlar.
not:görümce:)

Sevmek ya da uyuşmak zorunda değilsiniz. Adam git kanki ol dememiş. İdare edin arada bir. Sanki kendi akrabalarımız mükemmel..
sık görüşmeyin ayda - 2 haftada 1 de katlanılır.
arada laf sokun bişey olmaz..
Ben evlendim zaten eşimle arası açıktı . Kv Kp lede arası açıktı benle tabi ki iyi olmasını beklemedim. Kendi halinde yaşıyor herkes. Tabi şunu da söyleyeyim araları açıktı ama ben onla kötü olsam kıymetli olurdu. Eşinizin hatırı için sevmeyin sevmeye çalışmayın . Zaten senede kaç kez görüşüyorsunuz

Benimde görümcelerimle başlarda aramız iyiydi hatta ara ara arardım hal hatır sorardım abla gibi görürdüm ama bigün bana öyle bişey yaptıki o günden sonra soğudum artık eskisi gibi değilim demekki samimi olmamam gerekiyomuş mesafe iyidir mesafe koyarsan canını yakamazlar. Zaten benimde onlarla yaşam tarzlarımız farklı. Evime buyursun gelsinler ama eskisi gibi samimi olamam artık. Saygı sevgi tek taraflı olmaz. Eğer anlaşamıyosan mesafeli duracaksın ama saygını kaybetmeyeceksin

Ben gelin olarak yazdim görümcemle ilgili olarak.
Esim onun abisi.
Bende diyorumki ben kendi kardeslerimin özel gpnlerinde pasif davranirkeb onun hicbir özel günübü bayramlari atlamazdim muhakkak bir jest yapardim.

Ben gelin olarak yazdim görümcemle ilgili olarak.
Esim onun abisi.
Bende diyorumki ben kendi kardeslerimin özel gpnlerinde pasif davranirkeb onun hicbir özel günübü bayramlari atlamazdim muhakkak bir jest yapardim.
buda size kapak olmuş siz neden kendi kardeşlerinizi es geçiyorsunuz

Ayni erkegi seviyoruz dediniz ve beni kaybettiniz bu mantik gorumcelerde olur genelde, (akli basinda olanlari tenzih ederim)
Annem yengem için der ki " emineyi lütfüden daha çok severim. Emine kardeşim, lütfü de eniştem oldu"
Benim için de biri teyze öbürü enişte oldu.

Dayım da hiç küsmüyor karısını kendisinden çok sevmemize dayimla aynı kadını seviyoruz. Sevilmeyecek gibi değil.

Allah hepimize sorunsuz insanlar versin. Allah eminelerin sayısını arttırsın

buda size kapak olmuş siz neden kendi kardeşlerinizi es geçiyorsunuz

Kapak olmus biraz argo olmus ama dersimi biraz aldim.
Yeni bir aileye girdiginde o ailenin seni kabul etmesi benimsemesi daha büyük bir özen istedigini düsünüyordum.
Sizin caninizdan kaninizdan olan insanlar sizin ufak tefek seylerinize takmaz veya kendi anne babaniz a karsi bir pot kirsaniz görmezden gelir ama yeni aile bunlari ayni sekilde karsilamaz.
Böyle düsünüyordum.

evet kusura bakmayın biraz ağır oldu ama şunu sakın unutmayın en çok değer vermemiz gereken bizi en çok seven ve kötü günümüzde yanımızda olan insanlar ailemiz kardeşlerimiz. o nedenle onlara vermediğimiz emeği iyi gününüzü bile istemeyen birine vermeyin

Aslında siz görümcenize kızmıyorsunuz ona neden bu kadar verdim hata benim diyerek ona üzülüyorsunuz bunu gördüm. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Gene Emine acayip sansli oluyorlar
Allah herkese Emine sansi versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…