Ah Görumceler ?

Benim de görümcelerimle hayat tarzım, fikrim zikrim her şeyim ama her şeyim apayrı. Sanki dünyaya sadece çeyiz için el işi ve onun bunun dedikodusunu saatlerce yapmak icin gelmişler hayatları sadece bu ikisinden ibaret. Dışarıda görsem tanımayacağım zibilyon tane insanın kime ne altın taktığını, kayınvalidesine nasıl davrandığını, belki kendisinin bile haberdar olmadığı bir ton huyunu suyunu biliyorum ne saçma dimi? Ama saygı duyup, saatlerce dedikodu duymaktan kazan gibi olmuş kafamla ayrılıyorum yanlarından ne yapalım, evlilik

Sizi rahatsız eden hareketleri varsa, laf sokma gibi çirkin durumlar söz konusuysa tabi ki hoşlanmazsınız, o açıdan haklısınız, ben aslında sizi çok da olumsuz eleştirmedim yani önyargılı olmayın size kötülükleri olmadıysa dedim. Benim de görümcem vardı bana yapmadığı kötülük kalmadı, yani konunuzu iki yönden de empatinyaparak yorumladım. Laf sokmalar falan çok basit şeyler umursamayın, hayatınızı etkileyecek kötülükleri olmuyorsa kendi hallerine bırakın

Ben de görümcemi severim çok eğlenceli komik azcık da çatlak biridir.Daha az görüşün , fazla da yüz göz olmayın.Laf sokarlarsa da aldırmayın , prim vermeyin.Siz tepki gösterirseniz daha çok yaparlar.En bilinen kuraldır bu.

Benimle aynı kafada olan insanları seviyorum, güzel de sohbet muhabbet ederiz ama farklı kafa yapısında olduğun, farklı düşündüğün insanla oturup bir konu hakkında konuşmak, tartışmak ve fikir alışverişinde bulunmak bana daha cazip geliyor.

Ayni erkegi seviyoruz dediniz ve beni kaybettiniz bu mantik gorumcelerde olur genelde, (akli basinda olanlari tenzih ederim)
Ona ben de takıldım.Bir insanı eşiyle kızkardeşinin sevme türü aynı değil ki.Ayrıca annelerimizi de bütün kardeşlerimiz seviyor , kıskançlık mı oluyor kardeşlerimizle? Saçma geldi bu düşünce açıkçası.Erkeklerin de egosu okşanıyor böyle şeylerde.Hiç karışmıyorlar uzaktan öyle izliyor çoğu hatta bazı eşlerin bundan içten içe keyif aldığını bile düşünüyorum.Paylaşılamıyorum gibi düşünüyor olabilirler.

Cok arabesk bir yaklasim yani haklisiniz
Bu mantikla babama da gidip “selam peder bey,allahim ayni kadini seviyoruz” demeliyim.

6 yillik evliyim esim liseden baslayip hep buyuksehirde okumus.ailede tek okuyan o digerleri hepsi koyde yasiyor.kotulemek amacli soylemiyorum ama kultur olarak esimin ailesiyle baya uzagiz.onlara karsi hep mesafeliyim zaten kafa yapilarimiz bir degil esim icin gorusuyorum.sizde oyle yapin esinizle kotu olmayin idare edin

Önyargı aile ilişkilerini en kötü etkileyen şeydir.
Karşılıklı ilerler bazı şeyler. Siz biraz uyum sağlamaya çalışsanız eminim herşey farklı ilerler .

Yıllarca birlikte gülüp birlikte ağladıgım her zor anımda yanıma ilk koşacak insanlar olduğundan emin olduğum abilerimii düşünceleri benle uyuşmuyor diye soğuk davranan ve geldigi aileyi benimsemek yerine sürekli açık yan arayan bir gelin için asla kaybetmezdim.

Onların yerinde olsam laf sokmak yerine sizle araya mesafe koyardım.
İki yengemde beni görünce gibi görmez bacı gibi görür. Ve sevgi saygı karşılıklı ilerler. Öz kardeşimiz dört dörtlük mü? Nasıl öz kardeşlerimize tahammül Edip huyuna suyuna gidiyorsak aileye yeni katılan bireylere de, eşlerimizin kardeşlerine de aynı şekilde davranmalıyız.

Bu sitede hep gelinler haklı , ama unutmayın sizin de erkek kardeşleriniz vardır ve sizinde erkek evlatlarınız olacak. Sırf gelin hanımla yıldızları fikirleri uyuşmuyor diye yılların bağı koparılmaz.

Görümcemle uyuşamamızdan dolayı ben mesafeli görüşmek istediğimi söyledim ya canciger olurmuş ya görüşmezmiş dedim sen bilirsin görüşmüyorum eşimin tek kardeşi olmasına rağmen olmuyorsa olmuyordur can sıkmaya lüzum yok

Benimkiler de 4 tane ve aynı ailede olmasına rağmen 4 u birden farklı içlerinden birini çok severim birini de sevmem uzak dururum.cunku hep bir ima hep igne. mesafeyi korumak gerek.esim için katlanıyorum

Benım 3 tane var. Beni hiç sevmezler bende onları sevmem. En basta cok iyi anlasıyoduk ama sonra kocamla ilişkim karısınca işler değişti. Bir tanesi evlendi, kp nin iki tane karısı var yani iki tane kv oldu. Öyle bir aileye gelin gitti cok cok uzaga.. Kaldı iki bakalım

Ayni adami seviyollaaamis
Darkmore bir yengem var, abla kardeş gibiyiz. Belki öz ablalarımdan daha çok şeyi yengemle paylaşırım, o da aynı şekilde. Fakat eşi olan abim bize çok mesafeliydi hep, kardeş işte.

Birde küçük abim var. Bak aklıma gelince bile gözlerim doluyor. Sırdaşım, kardeşim, abim, dostum, kahramanım. Eşim dahil herkes der, ikiniz çok başkasınız birbirinize karşı. Sarılırım, öperim; sarılır, saçlarımı okşar. Çok istiyorum evlensin, mutlu olsun. Fakat buradaki konuları okuuunca, abimden kopacak olmak beni o kadar çok üzüyor ki... diyorum ki, evlenince sarılsam belki de eşi nispet yapıyorum sanacak. Belki kıskanacak aramızdaki samimiyeti. Ben bizim gibi bir abi-kardeş ilişkisi daha görmedim. 9 yaş var aramızda, 14 yaşında sevgilim olmuş, annem duysa kıyameti koparır abime anlatmışım ilk. Regl olmuşum, karnım ağrımış hastaneye götüreyim demiş. Gebeliklerimi, düşüklerimi her şeyimi ilk onunla paylaşmışım. İnşaallah çok iyi anlaşacağım, çok seveceğim, abimle aramızdaki o muhteşem bağı anlayacak bir eşi olur. Ağladım yine iyi mi. Üzmeyin be benim gibi görümceleri.

Ya iste bak bu anlattiklariniz hep normal insan evladi once insan oldugu icin gorumce kismi sonradan sorun yaratmiyor.
Bence tamamen kisilikle alakali. Allah bozmasin boyle guzel iliskileri

Ya iste bak bu anlattiklariniz hep normal insan evladi once insan oldugu icin gorumce kismi sonradan sorun yaratmiyor.
Bence tamamen kisilikle alakali. Allah bozmasin boyle guzel iliskileri
Amin, Allah'ım abimin de karşısına gönlündeki gibi birini çıkarsın. Aile olalım sadece; kendini gelin gibi görmesin yeter. Şahsen yengemi kardeşimiz gibi gördük hep. Başta çok mesafeli davranıyordu ama tanıdıkça açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…