- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Sizi rahatsız eden hareketleri varsa, laf sokma gibi çirkin durumlar söz konusuysa tabi ki hoşlanmazsınız, o açıdan haklısınız, ben aslında sizi çok da olumsuz eleştirmedim yani önyargılı olmayın size kötülükleri olmadıysa dedim. Benim de görümcem vardı bana yapmadığı kötülük kalmadı, yani konunuzu iki yönden de empatinyaparak yorumladım. Laf sokmalar falan çok basit şeyler umursamayın, hayatınızı etkileyecek kötülükleri olmuyorsa kendi hallerine bırakınMimsiar hanımefendi malesef herkes sizin gibi olmayabilir birbirmizn yasam tarzi gorusleri farkli olabilir herkesin yasadigi ortam farkli yetistigi ortam farkli bunu anlarim ama bu farklardan dolayi hoslanmadgmz insanlar olabilir sonuçta konuscak fikir birligi yapacak bir konumuz yoksa genelde hoslanmayz birbirmzden bizimkide o hesap ama ben saygi ve mesafe beklerm bu durumda. Ve bunu da yapmaya calistm ama onlara bu durumum laf sokma ima yapma hakkini vermez onlarda saygi duymaliydi
Ona ben de takıldım.Bir insanı eşiyle kızkardeşinin sevme türü aynı değil ki.Ayrıca annelerimizi de bütün kardeşlerimiz seviyor , kıskançlık mı oluyor kardeşlerimizle? Saçma geldi bu düşünce açıkçası.Erkeklerin de egosu okşanıyor böyle şeylerde.Hiç karışmıyorlar uzaktan öyle izliyor çoğu hatta bazı eşlerin bundan içten içe keyif aldığını bile düşünüyorum.Paylaşılamıyorum gibi düşünüyor olabilirler.Ayni erkegi seviyoruz dediniz ve beni kaybettinizbu mantik gorumcelerde olur genelde, (akli basinda olanlari tenzih ederim)
Gerçekten seven biri varsa gelsin zaten, alnından öpücem
Cok arabesk bir yaklasim yani haklisinizOna ben de takıldım.Bir insanı eşiyle kızkardeşinin sevme türü aynı değil ki.Ayrıca annelerimizi de bütün kardeşlerimiz seviyor , kıskançlık mı oluyor kardeşlerimizle? Saçma geldi bu düşünce açıkçası.Erkeklerin de egosu okşanıyor böyle şeylerde.Hiç karışmıyorlar uzaktan öyle izliyor çoğu hatta bazı eşlerin bundan içten içe keyif aldığını bile düşünüyorum.Paylaşılamıyorum gibi düşünüyor olabilirler.
Ayni adami seviyollaaamisArkadaşım niye görümcelere laf sokuyorsunuz?
Erkek kardeşi olan her kadın bir gün görümce olmaya mahkûmdur.
İmza: Mükemmel görümcek.
Geldim.Gerçekten seven biri varsa gelsin zaten, alnından öpücem
Darkmore bir yengem var, abla kardeş gibiyiz. Belki öz ablalarımdan daha çok şeyi yengemle paylaşırım, o da aynı şekilde. Fakat eşi olan abim bize çok mesafeliydi hep, kardeş işte.Ayni adami seviyollaaamis
Ya iste bak bu anlattiklariniz hep normal insan evladiDarkmore bir yengem var, abla kardeş gibiyiz. Belki öz ablalarımdan daha çok şeyi yengemle paylaşırım, o da aynı şekilde. Fakat eşi olan abim bize çok mesafeliydi hep, kardeş işte.
Birde küçük abim var. Bak aklıma gelince bile gözlerim doluyor. Sırdaşım, kardeşim, abim, dostum, kahramanım. Eşim dahil herkes der, ikiniz çok başkasınız birbirinize karşı. Sarılırım, öperim; sarılır, saçlarımı okşar. Çok istiyorum evlensin, mutlu olsun. Fakat buradaki konuları okuuunca, abimden kopacak olmak beni o kadar çok üzüyor ki... diyorum ki, evlenince sarılsam belki de eşi nispet yapıyorum sanacak. Belki kıskanacak aramızdaki samimiyeti. Ben bizim gibi bir abi-kardeş ilişkisi daha görmedim. 9 yaş var aramızda, 14 yaşında sevgilim olmuş, annem duysa kıyameti koparır abime anlatmışım ilk. Regl olmuşum, karnım ağrımış hastaneye götüreyim demiş. Gebeliklerimi, düşüklerimi her şeyimi ilk onunla paylaşmışım. İnşaallah çok iyi anlaşacağım, çok seveceğim, abimle aramızdaki o muhteşem bağı anlayacak bir eşi olur. Ağladım yine iyi mi. Üzmeyin be benim gibi görümceleri.
Amin, Allah'ım abimin de karşısına gönlündeki gibi birini çıkarsın. Aile olalım sadece; kendini gelin gibi görmesin yeter. Şahsen yengemi kardeşimiz gibi gördük hep. Başta çok mesafeli davranıyordu ama tanıdıkça açıldı.Ya iste bak bu anlattiklariniz hep normal insan evladionce insan oldugu icin gorumce kismi sonradan sorun yaratmiyor.
Bence tamamen kisilikle alakali. Allah bozmasin boyle guzel iliskileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?