Oyyyy abiniz çok tatlı biriymiş yaaa regl olunca hastaneye götüren bir abi ne kadar güzel Allah aranızı hiç bozmasın iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahDarkmore bir yengem var, abla kardeş gibiyiz. Belki öz ablalarımdan daha çok şeyi yengemle paylaşırım, o da aynı şekilde. Fakat eşi olan abim bize çok mesafeliydi hep, kardeş işte.
Birde küçük abim var. Bak aklıma gelince bile gözlerim doluyor. Sırdaşım, kardeşim, abim, dostum, kahramanım. Eşim dahil herkes der, ikiniz çok başkasınız birbirinize karşı. Sarılırım, öperim; sarılır, saçlarımı okşar. Çok istiyorum evlensin, mutlu olsun. Fakat buradaki konuları okuuunca, abimden kopacak olmak beni o kadar çok üzüyor ki... diyorum ki, evlenince sarılsam belki de eşi nispet yapıyorum sanacak. Belki kıskanacak aramızdaki samimiyeti. Ben bizim gibi bir abi-kardeş ilişkisi daha görmedim. 9 yaş var aramızda, 14 yaşında sevgilim olmuş, annem duysa kıyameti koparır abime anlatmışım ilk. Regl olmuşum, karnım ağrımış hastaneye götüreyim demiş. Gebeliklerimi, düşüklerimi her şeyimi ilk onunla paylaşmışım. İnşaallah çok iyi anlaşacağım, çok seveceğim, abimle aramızdaki o muhteşem bağı anlayacak bir eşi olur. Ağladım yine iyi mi. Üzmeyin be benim gibi görümceleri.
Bravo alkışlıyorumGeldim.
Gerçekten seviyorum.
26 yıldır tanışıyoruz,hiç kırılmadım kendisine.
Melek gibi kadındır görümce demeye dilimin varmadığı ablam.
Tek ortak noktamız bu demek istyorm iyi okursanz sevmek meselesi degil buOna ben de takıldım.Bir insanı eşiyle kızkardeşinin sevme türü aynı değil ki.Ayrıca annelerimizi de bütün kardeşlerimiz seviyor , kıskançlık mı oluyor kardeşlerimizle? Saçma geldi bu düşünce açıkçası.Erkeklerin de egosu okşanıyor böyle şeylerde.Hiç karışmıyorlar uzaktan öyle izliyor çoğu hatta bazı eşlerin bundan içten içe keyif aldığını bile düşünüyorum.Paylaşılamıyorum gibi düşünüyor olabilirler.
Ah ne kadar da iyi anladim siziBenim de görümcelerimle hayat tarzım, fikrim zikrim her şeyim ama her şeyim apayrı. Sanki dünyaya sadece çeyiz için el işi ve onun bunun dedikodusunu saatlerce yapmak icin gelmişler hayatları sadece bu ikisinden ibaret. Dışarıda görsem tanımayacağım zibilyon tane insanın kime ne altın taktığını, kayınvalidesine nasıl davrandığını, belki kendisinin bile haberdar olmadığı bir ton huyunu suyunu biliyorum ne saçma dimi? Ama saygı duyup, saatlerce dedikodu duymaktan kazan gibi olmuş kafamla ayrılıyorum yanlarından ne yapalım, evlilik
Sirg fikirler uyusmadi diye laf da sokulmaz imada yapilmaz yalnızYıllarca birlikte gülüp birlikte ağladıgım her zor anımda yanıma ilk koşacak insanlar olduğundan emin olduğum abilerimii düşünceleri benle uyuşmuyor diye soğuk davranan ve geldigi aileyi benimsemek yerine sürekli açık yan arayan bir gelin için asla kaybetmezdim.
Onların yerinde olsam laf sokmak yerine sizle araya mesafe koyardım.
İki yengemde beni görünce gibi görmez bacı gibi görür. Ve sevgi saygı karşılıklı ilerler. Öz kardeşimiz dört dörtlük mü? Nasıl öz kardeşlerimize tahammül Edip huyuna suyuna gidiyorsak aileye yeni katılan bireylere de, eşlerimizin kardeşlerine de aynı şekilde davranmalıyız.
Bu sitede hep gelinler haklı , ama unutmayın sizin de erkek kardeşleriniz vardır ve sizinde erkek evlatlarınız olacak. Sırf gelin hanımla yıldızları fikirleri uyuşmuyor diye yılların bağı koparılmaz.
Oyyyy abiniz çok tatlı biriymiş yaaa regl olunca hastaneye götüren bir abi ne kadar güzel Allah aranızı hiç bozmasın iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahYeni gelen gelini dislamazsnz umarim yoksa benimde erkek kardesim var ama benim kardesim sevdigiyle mutlu olsn isterm benimle kafasi uyusmadi benden hoslanmadi gelin diye geline huzursuzluk vermem yeterki kardesim ve sevdigi mutlu olsun derim
Regl olduğumu söylememiştim ama anlamıştı o nüyük ihtimalle. Çekinmem ben abimden. Geçen kasım doğum sonrası ilk reglimi oldum, bir durum oldu özel günümdeyim abi dedim. Ee, baştan söylesene abim, niye söylemiyorsun, dedi ki ilk defa açık açık demişimdir. Tabii düşüklerimde falan anlamıştır daOyyyy abiniz çok tatlı biriymiş yaaa regl olunca hastaneye götüren bir abi ne kadar güzel Allah aranızı hiç bozmasın iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Ayni da bu tarz bisey benim sorunumda peki nasil sohbet muhabbet ediyorsunz Daha dogrusu mesafeyi korumak mumkunmu kendimi cok kotu hissedyrm onlar coklar ben tek bi tane dilimden anlayan birinin olmamsi yalniz hissi daral geliyor6 yillik evliyim esim liseden baslayip hep buyuksehirde okumus.ailede tek okuyan o digerleri hepsi koyde yasiyor.kotulemek amacli soylemiyorum ama kultur olarak esimin ailesiyle baya uzagiz.onlara karsi hep mesafeliyim zaten kafa yapilarimiz bir degil esim icin gorusuyorum.sizde oyle yapin esinizle kotu olmayin idare edin
Gönlü güzel insan demek ki ne mutlu sizeRegl olduğumu söylememiştim ama anlamıştı o nüyük ihtimalle. Çekinmem ben abimden. Geçen kasım doğum sonrası ilk reglimi oldum, bir durum oldu özel günümdeyim abi dedim. Ee, baştan söylesene abim, niye söylemiyorsun, dedi ki ilk defa açık açık demişimdir. Tabii düşüklerimde falan anlamıştır daay abim bir tuhaf ya. Yazın gelmiş, aa sen kollarına ağda yapmıyor musun tüyler var kolunda, diyor. Makyaj çantamdan el kremi alıyor bir kere cımbız bulmuş, aa cımbız kaşlarımın ortasını alsana, diyor. Hani kuaförde aldırıyorlar zaten de ne bileyim kaç erkek kardeşine bunu söyler. En azından bizim sülalede yok yani.
acaba istemeden uyusamadiginiz icin surat mi asiyorsunuz?Görümcelermi sevemedim yasam tarzlarmz kafa yapilarimz farkli onlarla ortak bir noktamiz bile yok sadece ayni erkegi seviyorz. Bu kadar onun hatri icin onlardan biri olmadgmi bile bile onlarn icinde olmak beni yipratiyor konusmalari muhabbetleri hayata bakislari beni acmiyor ama esim icin onlarla bazen ayni ortamda olmak zorunda kaliyrm onlarda hoslanmadgmin farkindaki imali imali hallere laf sokma cabalarna giriyrlar ne yapcam bilmiyrm cevap vermiyrm sadece ama sokulan laflara cevap verip yuz goz olmakda istemiyrm
Dolu :)Neden sebeplernz varmi sizinde
Sevmek zorunda degilsiniz.. ama sevmediginizi ve onlardan hoslanmadiginizida belli etmek zorunda degilsiniz..Görümcelermi sevemedim yasam tarzlarmz kafa yapilarimz farkli onlarla ortak bir noktamiz bile yok sadece ayni erkegi seviyorz. Bu kadar onun hatri icin onlardan biri olmadgmi bile bile onlarn icinde olmak beni yipratiyor konusmalari muhabbetleri hayata bakislari beni acmiyor ama esim icin onlarla bazen ayni ortamda olmak zorunda kaliyrm onlarda hoslanmadgmin farkindaki imali imali hallere laf sokma cabalarna giriyrlar ne yapcam bilmiyrm cevap vermiyrm sadece ama sokulan laflara cevap verip yuz goz olmakda istemiyrm
tabiki cok sıkıliyorum.ilk zamanlar samimi oldum bi baktim her lafi soyluyorlar bi kac aydir baya mesafeliyim hal hatir sorup susuyorum.onlar laf sokuyor ama ben hic tinlamiyorum.onlar cok olabilir birakin konussunlar bi kac saat dayaninAyni da bu tarz bisey benim sorunumda peki nasil sohbet muhabbet ediyorsunz Daha dogrusu mesafeyi korumak mumkunmu kendimi cok kotu hissedyrm onlar coklar ben tek bi tane dilimden anlayan birinin olmamsi yalniz hissi daral geliyor
Kendi yakinlarin mukemmel sanki belki esinde hoslanmiyordur senin yakinlarindan ama seni idare ediyordur :) sık disini hergun gormuyorsundur ya okadarda katlanGörümcelermi sevemedim yasam tarzlarmz kafa yapilarimz farkli onlarla ortak bir noktamiz bile yok sadece ayni erkegi seviyorz. Bu kadar onun hatri icin onlardan biri olmadgmi bile bile onlarn icinde olmak beni yipratiyor konusmalari muhabbetleri hayata bakislari beni acmiyor ama esim icin onlarla bazen ayni ortamda olmak zorunda kaliyrm onlarda hoslanmadgmin farkindaki imali imali hallere laf sokma cabalarna giriyrlar ne yapcam bilmiyrm cevap vermiyrm sadece ama sokulan laflara cevap verip yuz goz olmakda istemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?