Ah Görumceler ?

Oyyyy abiniz çok tatlı biriymiş yaaa regl olunca hastaneye götüren bir abi ne kadar güzel Allah aranızı hiç bozmasın iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Tek ortak noktamız bu demek istyorm iyi okursanz sevmek meselesi degil bu

Ah ne kadar da iyi anladim sizi

Sirg fikirler uyusmadi diye laf da sokulmaz imada yapilmaz yalnız

Oyyyy abiniz çok tatlı biriymiş yaaa regl olunca hastaneye götüren bir abi ne kadar güzel Allah aranızı hiç bozmasın iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Regl olduğumu söylememiştim ama anlamıştı o nüyük ihtimalle. Çekinmem ben abimden. Geçen kasım doğum sonrası ilk reglimi oldum, bir durum oldu özel günümdeyim abi dedim. Ee, baştan söylesene abim, niye söylemiyorsun, dedi ki ilk defa açık açık demişimdir. Tabii düşüklerimde falan anlamıştır da ay abim bir tuhaf ya. Yazın gelmiş, aa sen kollarına ağda yapmıyor musun tüyler var kolunda, diyor. Makyaj çantamdan el kremi alıyor bir kere cımbız bulmuş, aa cımbız kaşlarımın ortasını alsana, diyor. Hani kuaförde aldırıyorlar zaten de ne bileyim kaç erkek kardeşine bunu söyler. En azından bizim sülalede yok yani.

Ayni da bu tarz bisey benim sorunumda peki nasil sohbet muhabbet ediyorsunz Daha dogrusu mesafeyi korumak mumkunmu kendimi cok kotu hissedyrm onlar coklar ben tek bi tane dilimden anlayan birinin olmamsi yalniz hissi daral geliyor

Gönlü güzel insan demek ki ne mutlu size

acaba istemeden uyusamadiginiz icin surat mi asiyorsunuz?
anlasacak birseyler bulmayi deneseniz.. ne bileyim instagramdan butikler kiyafetler gosterip sana bu cok yakisir falan gibi bir sekilde frekans tutturmata calissaniz..
sizin yasiniz ve onlarin yaslari kac ki

Sevmek zorunda degilsiniz.. ama sevmediginizi ve onlardan hoslanmadiginizida belli etmek zorunda degilsiniz..

Ayni da bu tarz bisey benim sorunumda peki nasil sohbet muhabbet ediyorsunz Daha dogrusu mesafeyi korumak mumkunmu kendimi cok kotu hissedyrm onlar coklar ben tek bi tane dilimden anlayan birinin olmamsi yalniz hissi daral geliyor
tabiki cok sıkıliyorum.ilk zamanlar samimi oldum bi baktim her lafi soyluyorlar bi kac aydir baya mesafeliyim hal hatir sorup susuyorum.onlar laf sokuyor ama ben hic tinlamiyorum.onlar cok olabilir birakin konussunlar bi kac saat dayanin

Bende iki tane var .Ve işler ciddiye binmeden önce küçük olan kardeslerimden daha yakındı daha çok arar sorardi.Ne zaman isteme oldu .Kızda kaybetme korkusu sebebiyle aşırı bir kıskançlık başladı .Yani düğün videomda benimle oynarken kolundan çekip çekip öpmeye çalışmış izlerken gülmekten olduk .İlk dansı abisiyle yapacakmış benimle yapmış diye ağlama krizine girdi filan ve bunları yaparken 23-24 yaşındaydı Ee tabi bu sefer bende zitlastim .Esimde düğünde yaptıklarına kızmış diye biraz mesafe koymuş yine aldım karşıma güzelce konuştum. Bak abjni alıp kacirniyorum bu tavrın yüzünden abin kızmış sana .Siz beraber buyudunuz birgün ben ayrilsbilirim ama siz hep kardeşsiniz dedim .O an sarilip agladik konuştuk .Sonra yine aynı en son hadlerini çok çok astılar ve eşimle birbirlerind girdiler 2 yıldır kusler .Büyük olan o olaya kadar gerçekten bana abla gibiydi.annesi ,kardeşi ve yeri gelip eşime karşı bile beni savunmuslugu vardı.Gercektsn seviyodum.Onda kıskançlık vs yok .Ama bir yaptı tam yaptı .Şuan sevmiyorum çünkü kirginligim çok fazla .Kuslukten de mutluluk duymuyorum ama işte ...

Benim sadece bi tane var 7 gorumceye bedel.Ve tabiki evliliğime zarar vermeye kalkıştı.Simdi hiç görüşmüyorum.Ne ailesi ne eşim hiçbir şey söylemiyor beni haklı buldukları için.Size zararları yoksa mesafeli ve iyi niyetli yaklaşın.Önyargisiz tanimaya calisin.Gerektigi kadar görüşün eşinizi kırmayın derim ben.

Ayy burada ki bazi görümceler baydi beni Biriyle evlendik diye hoşlanmasakta illa kardeşiyle abla kardeş gibi mi olcaz

Benim 2 tane görümcem var. Benim kız kardeşim olmadığı için ben cok sevindim 2 tane ablam oldu diye. Ama bi tuhaf cıktılar. Ben ilk başta çok özverili davrandım öz abla gibi gördüm ama bi bakardım gelir ikisi de bana diğerinin arkasından atarlardı yarım saat sonra bi bakarım o lafları diyenler onlar değiller. Zaten eşimin hiçbir kardeşi arasında kardeşlik bağı sevgisi yok. Hepsi şehir dışında eşim bir kez bile aramaz onlar da eşimi aramaz arada ben ararım. Çünkü benim için kardeşlik önemli bir olgudur. Şimdi ben de hepsine mesafe koydum birbirlerinin dedikodusunu yapacak olsalar odadan cıkarım veya yokmuşum gibi davranırım.
Bu sene kardeşim nişanlandı ben de görümce olduö ve ben kardeşimin nişanlısını bebekliğinden beri tanır ve cok severim. Kardeşimle ilişkilerini duyduğumda da cok sevindim çünkü her ikisi de benim için ayrı ayrı kıymerliydiler. Ve kıza hep kendini asla birşeye mecbur hissetme evlenme kararını sadece kendi kalbinle ver, siz ayrılsanız dahi senin bendeki yerin asla değişmez cünkü ben seni sen olduğun için seviyorum dedim. Sonra işte onlar birlikteliklerini resmiyete dökme kararı aldılar. Nişan olmadan aldım kızı karşıma bak ablam ben ve ailem seni çok seviyoruz ama annemin adı kv benim adım görümce bazen el söylese batamayacak laf biz söyleyince batabilir ama şunu bil ki biz seni bu kadar severken asla seni bilerek üzecek birşey yapmayız ama olur da bir şekilde kırarsak da lütfen bunu açılça söyle içinde kurup büyütüp kin gütme, anne kız veya yıllarca aunı evde büyümüş kardeş bile birbirine kızıp kırılırken bizim de kötü anlarımız illa ki olacaktır dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış olayı olmasın dedim.
Kardrşime de artık senin için önceliğin hep o olmalı. Her adımını ortak kararınızla atacaksın vs vs seyler soyledim. Daha düğün olmadı ama şimdilik gelin görümce aramız iyi ki ben hala onu gelin olarak göremeiyorum hala yıllardır tanıdgm kişi benim için.
Size gelince eğer eşiniz kardeşleri ile mesafeli ise siz de mesafiyi koyun ama onlar cok samimi ise sizin resti çekmeniz bence en başta sizin evliliğinize zarar verir. Lafları duymayın derim ama sınırı aşacaklaro yerde de hadlerini kavga etmeden bildirin yani tatlı tatlı gecirin :)

Kendi yakinlarin mukemmel sanki belki esinde hoslanmiyordur senin yakinlarindan ama seni idare ediyordur :) sık disini hergun gormuyorsundur ya okadarda katlan

Görimceyim zamanında gelinlere az çektirmedim ama hep sevildiğimi bildim bende severim
Görümcelerime gelince üç adet mevcut bi kötülüklerini görmedim severimde onlarda severler yada öyle görünüyorlar bilemiyorum (art niyet).
Ama onları anlayıp dinleyip azda olsa arkadaş olsanız inanın hayatınız daha kolay geçicek.
Çünkü onlar sizin sizde onların hep hayatınızda olucaksınız.
Bence sorunlu olmak sorunsuz olmaktan daha zor.

Nasil mesafemi koruyorum diye sordunuz ama alıntı yapamadım sorunuza, yine de cevaplamak istedim.
Şöyle ki; kendisi zaten yapı itibariyle herkesle mesafeli biri. Bir zararı dokunmadı zaten bana. Ama yakınlık da kuramadık.. Kendisi pek istemedi sanırım.
Ilk başlarda üzülüyordum. Artık kafama takmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…