Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
380 hatta 330 a düşecek diyenler varBenim hayatım stres
Ama bu rakamlar daha zor gelir ondan dedim
Kesinlikle:)Genellikle düğün zamanı olan yazın yükselir kışın düşer merak etmeyin sizde uzun vadeli yatırım olarak düşünmüşsünüz
Hep beraber bekliyoruz o zaman:)Panik yapmayın bizde 474 ten aldık baya düştü. Panik satışı yaparsanız zarar edersiniz yatırım tavsiyesi olmasın ama belirteyim geçen TV de dinledim uzmanını şuan al fırsatı veriyor çıkacak ddi. Hatta alabiliyorsanız şuan alın ddi. Ben bi nebze rahatladım açıkçası. Beklemedeyim.
380 hatta 330 a düşecek diyenler var
Bende ondan dediydim:)
Bunu diyenler 1000e çıkacak da demişti380 hatta 330 a düşecek diyenler var
600 e çıkacak diyenler nerde peki380 hatta 330 a düşecek diyenler var
hanımlar 200'e düşüp 800'e fırlayacak bir gecede, yazın bir kenara :) kulak kapamayın yazın lütfen :) bi deprem olduktan sonra büyük deprem olacak, gece 2'de deprem olacakçılar ile altın şu kadar olacak diyenler bitmiyor zaten. nesilleri tükenmiyor onların.Bunu diyenler 1000e çıkacak da demişti
Daha da kulaklarımı kapadım onlara![]()
ani bozmanız gerekmiyorsa bozmayın. illa çıkacak. ben ilk altın almaya başladığımda gram 270 ti, 300e çıkarsa iyi diyorlardı. 350 olunca ne var ne yok sattım, şimdi alabildikçe tekrar alıyorum. satmazsanız zarar da etmezsiniz, anca kardan zarar etmiş olursunuz. altındı, dolardı, alıp unutmak gerekiyor. şimdi çıkar diyene de inanmayın, iner diyene de, o kadar çok parametre var ki, her an insanların yarısı iner yarısı çıkar diyecektir. elzem miktarı bozun, kalanı unutun stres de yapmayın. yarın gram 600 de olsa kimse şaşırmaz artık 300 de olsa.Kızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
435-440 bandındayken gram aldık toplu bir para gelmişti
Ama o günden beri bu altındaki düşüş beni çok strese soktu.
Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
Niyetimiz aslında 1 yıl falan hiç bozdurmamaktı.
Ama böyle düştükçe stresim artıyor
Yazın 485 TL idi. Bu yaz onun da üzerine çıkar merak etmeYaza kadar çıkar mı ki?
İlk aldığımda düştükçe strese girdimYazın 485 TL idi. Bu yaz onun da üzerine çıkar merak etme
İnş .hepimiz için hayırlısı olur:)Canim sen yine ucuza almissinben aldigimda 480 lerdey di. En buyuk zarari fazlaca cumhuriyet almistim ondan yedim
Yaklasik 15-20 bin tl zarardayım suan. Ama hemen bozdurmayacagim icin pek dert etmiyorum. 1-2 sene daha mecbur kalmadıkça altinlara dokunmayı düşünmüyorum. O zamana kadar bakalim neler olur.
Nasıl açılıyor hesap cepten uygulama mi indiriyorsunuz?Canim bende senin gibi almıştım geçen sene sonra gümüşü keşfettim al sat yaptim.
2-3 binlik karlar oluyordu,bozup alttan alıyordum .
Damat istifa etmeden onceki cuma 535 ten aldim.
Gerisini hepiniz biliyorsunuz
Şimdi binance den hesap açtım coin alip satıyorum
5 bin le basladim.günlük 500 kar yapınca.Altini bozdum ertesi gün full girdim 1800 gibi bir kar aldim.
Totelde 8500 zararim vardi altinda su an 6 bin civarına indi zararim.
Kesinlikle yatirim tavsiyesi değildir.
İnsallah zararimi tamamlayıp devam edeceğim.