Ah Gram:(

şu an 420 oldu dün 411 miydi neydi. bir anda böyle de yükselme eğilimi var işte. uzun zamandır minik minik düşüyordu, bir anda 9-10 tl birden yükseldi.
evet şu an toparladı bence ortalamaya vurursak 450 bandında son 6 aydır.
arada sert dalgalanmaları oluyor sadece..

Stabil düşüyor veya yükseliyor diyemeyiz.

Ama konu sahibi şimdi 410 bandında alsaymışım diyebilir, kısmet biraz .

Günaydınlar
Araya hafta sonu girdiği için anca okudum yorumları.
Herkese teşekkür ederim.
330-340 TL ye düşecek demiş arkadaşın bitanesi inş.düşmez diyorum.
Bi arkadaşta düşmesini bekleyenler de var demiş eve çok haklı benim de altınım olmasa bende düşsün isterdim yalan değil
Ben yatırım için aldım eve ama acil bir durumda bozdurabilirim diye strese girdim.
Buradaki bazı bayanlar çok bilgili maalesef ben anlamıyorum pek zaten belli oluyordur:)
Herkes için hayırlısı diyorum:))

acil bir durum olursa hepsini bozmazsınız sizde, 3-5 gr. bozarsınız düşükten, zararınız daha az olur.
ya da çok zarar ettiğinizi düşünürseniz bozmaz, nakit/kredi borçlanıp beklersiniz.
evet 'hiçbiri yatırım tavsiyesi değil burda yazılanların' ekonomistte değiliz ama grafikleri takip edince yorum yapabiliyoruz

evet şu an toparladı bence ortalamaya vurursak 450 bandında son 6 aydır.
arada sert dalgalanmaları oluyor sadece..

Stabil düşüyor veya yükseliyor diyemeyiz.

Ama konu sahibi şimdi 410 bandında alsaymışım diyebilir, kısmet biraz .
Aynen aynısı dün eşime dedim neden hemen aldık neden iki üç gün beklemedik dedim
O da 480 lere çıkmış olsaydı neden hemen almadık derdin nereden bileceğiz ki dedi:)

Altın bu düşer çıkar çok takılmayın .. uzun vadede kalsın

Bende zararım şuan 20.000 kolayla mı kazandık biriktirdik hayır
Ben kendimi şöyle teselli ediyorum asla kimse bilemiyor ne olcağını, dünyanın durumu garip, bizim elimizde değil, biz yatırım yapmak istedik
Kendi adıma mecbur kalmadıkça zararına satmayacağım
İnş.mecbur kalmazsınız
Uzun vadede kar ettirir kesin
Ben sadece bi an stres oldum
Dediğiniz gibi kimse bilemiyor ne olacağını

Kızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
435-440 bandındayken gram aldık toplu bir para gelmişti
Ama o günden beri bu altındaki düşüş beni çok strese soktu.
Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
Niyetimiz aslında 1 yıl falan hiç bozdurmamaktı.
Ama böyle düştükçe stresim artıyor
Altın yükseliyor merak etmeyin

Her yıl ocaktan sonra yükseliş eğiliminde olan altın, bu yıl şansımıza iniş eğiliminde, bugün yükselmiş bakalım,nolacak halimiz...

Her yıl ocaktan sonra yükseliş eğiliminde olan altın, bu yıl şansımıza iniş eğiliminde, bugün yükselmiş bakalım,nolacak halimiz...
Valla altın aldım diye yükselsin istiyorum tabi
Ama yazın düğünler yaklaştıkça bir korku kaplıyor içimi
Pandemiden dolayı geçen ay ertelenip bu yaz yapılacak düğünlerle 2 katı altın almam gerek bide

Valla altın aldım diye yükselsin istiyorum tabi
Ama yazın düğünler yaklaştıkça bir korku kaplıyor içimi
Pandemiden dolayı geçen ay ertelenip bu yaz yapılacak düğünlerle 2 katı altın almam gerek bide
Borçlu olanlar için yükseldikçe üzülüyorum ben de, biz de 467'den almıştık yazın, 3 ay içinde bozmamız gerekebilir, yıllardır takip ederim, bu yıl çok farklı bir eğilimde.

Kızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
435-440 bandındayken gram aldık toplu bir para gelmişti
Ama o günden beri bu altındaki düşüş beni çok strese soktu.
Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
Niyetimiz aslında 1 yıl falan hiç bozdurmamaktı.
Ama böyle düştükçe stresim artıyor
ben 458 den 136 gr aldım. hala da bozmadım düşmesine rağmen elbet yükselişe geçecek ki şuan yükselmeye başladı zaten

Şuan çalıştığım banka bana 60.000 tl kredi tanımladı.
Çekip altın almamak için zor tutuyorum kendimi :KK53:
Yaza mutlaka gelecektir eski yerlerine

Panik yapmayın bizde 474 ten aldık baya düştü. Panik satışı yaparsanız zarar edersiniz yatırım tavsiyesi olmasın ama belirteyim geçen TV de dinledim uzmanını şuan al fırsatı veriyor çıkacak ddi. Hatta alabiliyorsanız şuan alın ddi. Ben bi nebze rahatladım açıkçası. Beklemedeyim.

Back
X