Ah Gram:(

Nasıl açılıyor hesap cepten uygulama mi indiriyorsunuz?
Onu da deneyelim
Evet uygulama cebe indiyorsunuz.binance transfer Papara aracılığıyla oluyor paparada herhangi bir kesinti yok,Binance den çekerken de yatırırken de %1 komisyon alıyor ama sıkıntı olmuyor benim için lakin müthiş kazandırıyor.Ytd

Evet uygulama cebe indiyorsunuz.binance transfer Papara aracılığıyla oluyor paparada herhangi bir kesinti yok,Binance den çekerken de yatırırken de %1 komisyon alıyor ama sıkıntı olmuyor benim için lakin müthiş kazandırıyor.Ytd
Ben btctürk indirdim daha kolay
Biance belki biraz öğrendikten sonra:)

Peki size bir sorum olsa
Al-sat mı yapıyorsunuz emir vererek
Yoksa alıp duruma göre kendiniz mi satıyorsunuz?

Ben btctürk indirdim daha kolay
Biance belki biraz öğrendikten sonra:)
Bende ayni sebepten btc istiyordum:) ama yükseliş ve düşüşlerde donduguna ve kullanıcıları zarara uğrattığına dair şikayet okudum o yüzden binance tercih ettim.
Valla 2 küçük oğlan yorucu günlük tempoda uykusuzda kaldığım için zorlandim sistemi anlamaya ama şükür iyiyim.Emirle çalışıyorum zaten sıkıntı yaşamadım şükür.
Binanceden memnunum:)
Dogicimisin sende :)

Bende ayni sebepten btc istiyordum:) ama yükseliş ve düşüşlerde donduguna ve kullanıcıları zarara uğrattığına dair şikayet okudum o yüzden binance tercih ettim.
Valla 2 küçük oğlan yorucu günlük tempoda uykusuzda kaldığım için zorlandim sistemi anlamaya ama şükür iyiyim.Emirle çalışıyorum zaten sıkıntı yaşamadım şükür.
Binanceden memnunum:)
Dogicimisin sende :)
Valla ben ada-neon aldım
Sadece al-sat yaparken kafam şuna basmadı
Emir verirken örn:ada şuan 6.50 ben 6.60 satış 6.50 alış olarak emir girsem benim için karlımı

Bende deneyeyim. Arada size özelden yazabilir miyim konu ile ilgili?

Almadan mi satış emri veriyorsun anlamadim
Şimdi söyle ben aldım dün gece yatarken satış emri verim
Dediğim tutara gelmiş %50 sini satmış
Şuan alış-satış emri yok bende
Merak ettiğim şu alış satış emrindeki fark ne kadar olmalı sizce
Acaba doğrumu soruyorum ya:eek:

Şimdi söyle ben aldım dün gece yatarken satış emri verim
Dediğim tutara gelmiş %50 sini satmış
Şuan alış-satış emri yok bende
Merak ettiğim şu alış satış emrindeki fark ne kadar olmalı sizce
Acaba doğrumu soruyorum ya:eek:
Valla onu bilmiyorum fiyat nasil gidip geliyor
Ben doge alıyorum mesela onda 1-2 kurus oynadimi satiyorum.
Ama sizinkini bilmiyorum bende yeniyim 2 hafta oldu hesabi açalı

Çok da iyi yerden almışsınız.zaten 1 sene bozdurmayı düşünmüyorsanız merak etmeyin gayet iyi kazanırsınız

Uzun vadede altinin zarar ettirdiğini hiç gormedim.
Altininiz olduğunu unutun. Ben oyle yapiyorum. Takip etmiyorum dustu mu yukseldi mi diye.

Back
X