- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Şu bitcoini iyi bilen birisi varsa bizi de aydınlatsın kızlar ben de üç beş girmek istiyorumİlk aldığımda düştükçe strese girdim
Şuan takip etmiyorum
Bitcoin işine girmeye çalışıyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu bitcoini iyi bilen birisi varsa bizi de aydınlatsın kızlar ben de üç beş girmek istiyorumİlk aldığımda düştükçe strese girdim
Şuan takip etmiyorum
Bitcoin işine girmeye çalışıyorum:)
Valla bana burdan bi arkadaş yardımcı olduŞu bitcoini iyi bilen birisi varsa bizi de aydınlatsın kızlar ben de üç beş girmek istiyorum
Evet uygulama cebe indiyorsunuz.binance transfer Papara aracılığıyla oluyor paparada herhangi bir kesinti yok,Binance den çekerken de yatırırken de %1 komisyon alıyor ama sıkıntı olmuyor benim için lakin müthiş kazandırıyor.YtdNasıl açılıyor hesap cepten uygulama mi indiriyorsunuz?
Onu da deneyelim
Ben btctürk indirdim daha kolayEvet uygulama cebe indiyorsunuz.binance transfer Papara aracılığıyla oluyor paparada herhangi bir kesinti yok,Binance den çekerken de yatırırken de %1 komisyon alıyor ama sıkıntı olmuyor benim için lakin müthiş kazandırıyor.Ytd
Peki size bir sorum olsaEvet uygulama cebe indiyorsunuz.binance transfer Papara aracılığıyla oluyor paparada herhangi bir kesinti yok,Binance den çekerken de yatırırken de %1 komisyon alıyor ama sıkıntı olmuyor benim için lakin müthiş kazandırıyor.Ytd
Bende ayni sebepten btc istiyordum:) ama yükseliş ve düşüşlerde donduguna ve kullanıcıları zarara uğrattığına dair şikayet okudum o yüzden binance tercih ettim.Ben btctürk indirdim daha kolay
Biance belki biraz öğrendikten sonra:)
Valla ben ada-neon aldımBende ayni sebepten btc istiyordum:) ama yükseliş ve düşüşlerde donduguna ve kullanıcıları zarara uğrattığına dair şikayet okudum o yüzden binance tercih ettim.
Valla 2 küçük oğlan yorucu günlük tempoda uykusuzda kaldığım için zorlandim sistemi anlamaya ama şükür iyiyim.Emirle çalışıyorum zaten sıkıntı yaşamadım şükür.
Binanceden memnunum:)
Dogicimisin sende :)
Bende deneyeyim. Arada size özelden yazabilir miyim konu ile ilgili?Evet uygulama cebe indiyorsunuz.binance transfer Papara aracılığıyla oluyor paparada herhangi bir kesinti yok,Binance den çekerken de yatırırken de %1 komisyon alıyor ama sıkıntı olmuyor benim için lakin müthiş kazandırıyor.Ytd
Şimdi söyle ben aldım dün gece yatarken satış emri verimAlmadan mi satış emri veriyorsun anlamadim
Tabi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bende yeniyim amaBende deneyeyim. Arada size özelden yazabilir miyim konu ile ilgili?
Valla onu bilmiyorum fiyat nasil gidip geliyorŞimdi söyle ben aldım dün gece yatarken satış emri verim
Dediğim tutara gelmiş %50 sini satmış
Şuan alış-satış emri yok bende
Merak ettiğim şu alış satış emrindeki fark ne kadar olmalı sizce
Acaba doğrumu soruyorum ya![]()
Teşekkür ederim:)Valla onu bilmiyorum fiyat nasil gidip geliyor
Ben doge alıyorum mesela onda 1-2 kurus oynadimi satiyorum.
Ama sizinkini bilmiyorum bende yeniyim 2 hafta oldu hesabi açalı
Al kiz nolacak biz alisigiz terste beklemeyeBen de şimdi bitcoin alayım diyeceğim ama ben alırsam düşer, kızlar sizin iyiliğiniz için almıyorum, alırsam haber veririm hemen satmanız için![]()
Beraber batalım diyorsun, çok iyisinAl kiz nolacak biz alisigiz terste beklemeye![]()
![]()
Yok canim o anlamda demedim,hani ben alinca düşer zarar edersiniz iyiliğiniz için almıyorum demişsin yaBeraber batalım diyorsun, çok iyisin![]()