- 14 Temmuz 2011
- 2.984
- 10.100
- 408
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim gibi aslında çocuklarımın eğitimi için uzun vadede aldım yatırım içinBekleyin herkes bekliyor altın uzun vadede zarar ettirmez yazın bu fiyatlarda kalicagini düşünmüyorum
Dugun mevsimini bekleyinKızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
435-440 bandındayken gram aldık toplu bir para gelmişti
Ama o günden beri bu altındaki düşüş beni çok strese soktu.
Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
Niyetimiz aslında 1 yıl falan hiç bozdurmamaktı.
Ama böyle düştükçe stresim artıyor
Gram gerçekten daha iyidirÇok bir bilgim yok altın ile ilgili ama şöyle birşey yapılabilir mi ?gramları çeyreğe dönüştürebilir misiniz acaba daha karlı olur gibi bence . Tabi siz en doğrusunu bilirsiniz ben sadece işe yarar birşeyler önermeye çalışıyorum .
Çeyrek gramdan daha karlı değil ki. Gram 24 ayar, çeyrek 22 ayardır.Çok bir bilgim yok altın ile ilgili ama şöyle birşey yapılabilir mi ?gramları çeyreğe dönüştürebilir misiniz acaba daha karlı olur gibi bence . Tabi siz en doğrusunu bilirsiniz ben sadece işe yarar birşeyler önermeye çalışıyorum .
Üzülmeyin 1 aya kalmaz artış başlar .. şuan piyasa yapıcıların hummalı savaşı devam ediyor bende 435 ten alım yaptım .. acil ihtiyaç yoksa sakın elden çıkarmayın.. 500 seviyelerini yakında test edecekKızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
Panik olmayın bizde altındaydık düşmeye başlayınca sattık başka yatırıma donusturduk güzel karlar elde etmiştik altında evet düşüşte ama beklerseniz uzun vadede geldiği yeri görecektirTeşekkür ederim
Ama dönüşüyormuş mu ki öğrenmek lazım
Dediğim gibi bilgim yok. Ama bende çeyrek daha iyi diyerek 2 tane çeyrek altın almıştım .Çeyrek gramdan daha karlı değil ki. Gram 24 ayar, çeyrek 22 ayardır.
Çok bir bilgim yok altın ile ilgili ama şöyle birşey yapılabilir mi ?gramları çeyreğe dönüştürebilir misiniz acaba daha karlı olur gibi bence . Tabi siz en doğrusunu bilirsiniz ben sadece işe yarar birşeyler önermeye çalışıyorum .
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinZerre bu söylemin yanlış.
Gram adı üstünde alırken de satarken de altın olarak külçeden sonra en karlısıdır.
Çeyrek vb türlerinde işçilik, yıl falan derken daha altına satılıyor.
İnsanları yanıltma lütfen.
iyide sen yatırım icin almadın mı bende o raddede aldım kenara koydym unuttum piyasa her zaman tavan yapmaz bi kere azcık borsa programları izle buna borsada keriz silkeleme denir 2 senede 3 senede bi böyle düsüsler olucak ki elinde az miktar parası olanada girsin bunu unutma bozup napıcaksın tl cok mu karda suan kangi kanalı izliyosun cok merak ettim bu gidisin bu komple teorisi oldugunu bilmiyomusunKızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
İzlemiyorum kiiyide sen yatırım icin almadın mı bende o raddede aldım kenara koydym unuttum piyasa her zaman tavan yapmaz bi kere azcık borsa programları izle buna borsada keriz silkeleme denir 2 senede 3 senede bi böyle düsüsler olucak ki elinde az miktar parası olanada girsin bunu unutma bozup napıcaksın tl cok mu karda suan kangi kanalı izliyosun cok merak ettim bu gidisin bu komple teorisi oldugunu bilmiyomusun
Dediğim gibi bilgim yok . Bende zaten bunu belirttim amacım yanıltmak değildi .Zerre bu söylemin yanlış.
Gram adı üstünde alırken de satarken de altın olarak külçeden sonra en karlısıdır.
Teşekkür ederim aydınlattıgınız için:)Zerre bu söylemin yanlış.
altın al sat ile para kazanabileceğiniz bir araç değil. al sat yapmak istiyorsanız bitcoin falan kovalayabilirsiniz, daha mantıklı oluyor.İnş.
Mayısta işimden ayrılıyorum
Çocuklarımın eğitimi için aldım
Yalan yok al-sat ta yaparım dedim duruma göre ama şuan mümkün değil
ASİL uzun vadede kar ettirir kısa vadede ettimezAltın uzun vadede zarar ettirmez, ihtiyacınız yoksa bekleyin derim ben.