Ah Gram:(

Bekleyin herkes bekliyor altın uzun vadede zarar ettirmez yazın bu fiyatlarda kalicagini düşünmüyorum
Dediğim gibi aslında çocuklarımın eğitimi için uzun vadede aldım yatırım için
Ama kısa vadede de duruma göre al sat yaparım demiştim.
Şuan mümkün değil
Artık onları yok saymaktan başka çarem kalmadı

Kızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
435-440 bandındayken gram aldık toplu bir para gelmişti
Ama o günden beri bu altındaki düşüş beni çok strese soktu.
Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
Niyetimiz aslında 1 yıl falan hiç bozdurmamaktı.
Ama böyle düştükçe stresim artıyor
Dugun mevsimini bekleyin

Çok bir bilgim yok altın ile ilgili ama şöyle birşey yapılabilir mi ?gramları çeyreğe dönüştürebilir misiniz acaba daha karlı olur gibi bence . Tabi siz en doğrusunu bilirsiniz ben sadece işe yarar birşeyler önermeye çalışıyorum .
Gram gerçekten daha iyidir

Çok bir bilgim yok altın ile ilgili ama şöyle birşey yapılabilir mi ?gramları çeyreğe dönüştürebilir misiniz acaba daha karlı olur gibi bence . Tabi siz en doğrusunu bilirsiniz ben sadece işe yarar birşeyler önermeye çalışıyorum .
Çeyrek gramdan daha karlı değil ki. Gram 24 ayar, çeyrek 22 ayardır.

Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
Üzülmeyin 1 aya kalmaz artış başlar .. şuan piyasa yapıcıların hummalı savaşı devam ediyor bende 435 ten alım yaptım .. acil ihtiyaç yoksa sakın elden çıkarmayın.. 500 seviyelerini yakında test edecek

Teşekkür ederim
Ama dönüşüyormuş mu ki öğrenmek lazım
Panik olmayın bizde altındaydık düşmeye başlayınca sattık başka yatırıma donusturduk güzel karlar elde etmiştik altında evet düşüşte ama beklerseniz uzun vadede geldiği yeri görecektir
Satmadiginiz sürece zararınız yok

Ben de aynı düşüncedeydim ama altın uzun vadede karlı bozdurmayacaksanız sıkıntı yok

Zerre bu söylemin yanlış.
Gram adı üstünde alırken de satarken de altın olarak külçeden sonra en karlısıdır.
Çeyrek vb türlerinde işçilik, yıl falan derken daha altına satılıyor.
İnsanları yanıltma lütfen.

Vallahi burası olmasa kim rahatlatacak içimi merak ediyorum
Yaa iyiki varsınız
Bazen buradaki üyeleri deli gibi merak ediyorum
Bazen aklıma geliyor ya diyorum şimdi şu şirket küs olduğum kız sabah bana kadınlar kulübünde üzülme canım yazan üye olmasın:dondurma:

Gram adı üstünde alırken de satarken de altın olarak külçeden sonra en karlısıdır.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için:KK200:

iyide sen yatırım icin almadın mı bende o raddede aldım kenara koydym unuttum piyasa her zaman tavan yapmaz bi kere azcık borsa programları izle buna borsada keriz silkeleme denir 2 senede 3 senede bi böyle düsüsler olucak ki elinde az miktar parası olanada girsin bunu unutma bozup napıcaksın tl cok mu karda suan kangi kanalı izliyosun cok merak ettim bu gidisin bu komple teorisi oldugunu bilmiyomusun

Bu ani artış ve düşmeden etkilenmeyi en aza indirmek için sepet yöntemi öneriliyor. Yani yatırımı tek bir yatırım aracına değil, 3-4 yatırım aracına bölmek. Şöyle düşünün, bütün yumurtaları aynı sepete koyarsanız o sepet düştüğünde yumurtaların hepsi kırılır, elinizde bir şey kalmaz. Yumurtaları farklı sepetlere koyarsanız bir sepetiniz düşse bile diğer sepetteki yumurtalarınız sağlam kalır.

iyide sen yatırım icin almadın mı bende o raddede aldım kenara koydym unuttum piyasa her zaman tavan yapmaz bi kere azcık borsa programları izle buna borsada keriz silkeleme denir 2 senede 3 senede bi böyle düsüsler olucak ki elinde az miktar parası olanada girsin bunu unutma bozup napıcaksın tl cok mu karda suan kangi kanalı izliyosun cok merak ettim bu gidisin bu komple teorisi oldugunu bilmiyomusun
İzlemiyorum ki
Bişeyde bildiğimden değil vallahi bilsem sorar mıyım:)

Dediğim gibi bilgim yok . Bende zaten bunu belirttim amacım yanıltmak değildi .

Teşekkür ederim aydınlattıgınız için:)

İnş.
Mayısta işimden ayrılıyorum
Çocuklarımın eğitimi için aldım
Yalan yok al-sat ta yaparım dedim duruma göre ama şuan mümkün değil
altın al sat ile para kazanabileceğiniz bir araç değil. al sat yapmak istiyorsanız bitcoin falan kovalayabilirsiniz, daha mantıklı oluyor.

Back
X