- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolar da alsa Euro da alsa yine zarar ederdi çünkü altının bu düşüşü dolar kaynaklı.. dolardaki düşüş altını eritti.tek hatanız tüm parayı altına yatırmak olmuş dolar ile altın- dolar ile eusto- yada 3 birlikte eşit bölüp alsaydınız daha çok kar daha az zarar edersiniz uzun vadede
Ben de bu zarar trenine 419 dan girdim :)Kızlar konu çok açık başlıkta yazdığım gibi
435-440 bandındayken gram aldık toplu bir para gelmişti
Ama o günden beri bu altındaki düşüş beni çok strese soktu.
Lütfen bilgisi olan rahatlatmak isteyen yazsın ne zaman yükselir daha da düşer mi
Niyetimiz aslında 1 yıl falan hiç bozdurmamaktı.
Ama böyle düştükçe stresim artıyor
Ben de borsaya girdim çok anliyormusum gibi sürekli grafikler,analizler takipteyim. 9 aylık bebeğin uykusunda deli gibi is yapmam gerekirken ekran takip ediyorum.İnşallah kızlar haklısınız ama sürekli ekrandan takip ediyorum
Nerdeyse işime odaklanamıyorum
Ben borsadan hiç anlamıyorumBen de borsaya girdim çok anliyormusum gibi sürekli grafikler,analizler takipteyim. 9 aylık bebeğin uykusunda deli gibi is yapmam gerekirken ekran takip ediyorum.
3-5 kurus param var onu da batirmasam bari
Aslında amacım uzun vadeCanım altın her zaman kısa vadeli yatırım için riskli. 1-2 ay için değil de en az 1 yıl için yatırım yapmak gerekiyor. 3-4 yıl için çok güzel para getirir.
Bu ara kripto paralar on planda.o isler bana biraz kumar gibi geliyor.Ben borsadan hiç anlamıyorum
Sadece kripto para dikkatimi çekiyor
Ama kimseden yeterince bilgi edinemedim konuyla ilgili o yüzden henüz almadım
Ama denemek istiyorum
AyyyBu ara kripto paralar on planda.o isler bana biraz kumar gibi geliyor.
Az çok ekonominin icindeyim yeni ihracat taahhudu veren, borclulugu az olan, piyasays guven veren ve halka arz olan şirketlerin hisselerinden aliyorum 3 aydir, zarar etmedim.
Kendim de ihracat üzerine çalışıyordum su an ücretsiz izinde bu işlere sardım. Ayrıca 419 dan altına da girdim dediğim yükseleceğini düşünüyorum.
Daha önce 515 ten altin bozmuslugum var bence tekrar o fiyatı görecek
Yok bozmak değil deAltın uzun vadeli yatırımdır panik yapma bekle çok fazla sürmeyecek bu düşüşler 1 sene sonra iyiki de yapmışız diyeceksin. Eline geçtikcede altın yapmaya calıs bence. Emin ol çok iyi yatırım alanı altın. Balina denilen büyük yatırımcıların oyunu sakın panik yapıp ta altınını bozma.
Bende elimdeki paramı kripto para ya yatırıyorum benimde yeni altınım orası Elime çok büyük bir para geçse hemen altın alır koyarım kenara düşerse düşsün birden yükseliyor nasıl olsa. Sakın panik yapıp ta balina lara yem olma. Piyasa fiyatlarını aşağı çekip sonra yatırım yapıyorlar küçük yatırımcıların yatırımlarını bu şekilde yiyorlar kendileri büyüyorlar.Yok bozmak değil de
Düştükçe moralim bozuldu
İşimden de ayrılıyorum ya
O para çocuklar için
Kendimi o yüzden iyi hissetmedim düştükçe:)
360 a kadar düşecek diye yorum okudum bir ekonomi sitesinde ama bana kalırsa 400 un altına kesinlikle düşmez.Ne kadar daha düşer tahmini olan var mı
360 a kadar düşecek diye yorum okudum bir ekonomi sitesinde ama bana kalırsa 400 un altına kesinlikle düşmez.
Açıkçası tahmin yazmak serbest olduğundan bence herkes salliyor:)
Canim ben 2018 ocak ikramiyemle altin almıştım bir kaç aya 400 u görmüştü o zamanda beridir 400 altını görmedi sanki...yani çok uzun bir zamandir hic 300 lere düşmedi.tabi yüksekten alanlar için üzücü ama bizde almadık keşke görse oraları
Hayır görmesintabi yüksekten alanlar için üzücü ama bizde almadık keşke görse oraları