• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah kayın validem ah nasıl yapayım bilemedim

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba sevgili arkadaşlar bir derdim var ...
sanırım en tehlikelisi ikili oynayan kayınvalide buradayken surat asan yuruyuşe çıktığımızda önden önden yürüyen kadın gitti akrabalarının yanına aman bir samimiyet telefonda aman bir iyi hergün öpüyor falan yanında yüzüme bakmayan kadın gitti sanki melek
kocama bunu anlatamıyorum milletin yanında ölüp bayılıyo sanki
ıspatlayamıyorum ee ondaki değişime ben ayak uyduramıyorum
ne yapacağım bana akıl verin artık çok soğdum eşim arada kalmasa hiç yüzlerine bakasım yok

milletin yanında sevgi kelebeği oluyorsa bırakın olsun hatta sizde karsılık verin samimiyetine.yalnızken duvar oluyorsa sizde olun.eşinize kalkıp vay bu kız bana soguk davranıyor bilmem ne diye şikayet ederse, "aaa,olur mu canım gecen gun falanca filancanın yanındaydık.annemi nasıl sevdiğimi herkes gördü.heralde dalgınlıgıma denk geldi,yoksa yaparmıyım oyle,aşk olsun" deyiverin.
artık kayınvalideniz düşünsün:D

Dua ediceksin baskasinin yaninda da gostersin diye
Birde cok sinirlendirirsen gercek yuzunu cikarir da o da nelere sebep olur bide o var

Öf benim aday kV de öyle. Sinsi en nefret ettiğim tip ya milletin yanında surat Assan seni kötü eder normalde iyi davransan bi garip triple r bu konuyu takip edeyim de bi kaç tüyo alırım belki tecrübelilerden Allah yardımcımız olsun

milletin yanında sevgi kelebeği oluyorsa bırakın olsun hatta sizde karsılık verin samimiyetine.yalnızken duvar oluyorsa sizde olun.eşinize kalkıp vay bu kız bana soguk davranıyor bilmem ne diye şikayet ederse, "aaa,olur mu canım gecen gun falanca filancanın yanındaydık.annemi nasıl sevdiğimi herkes gördü.heralde dalgınlıgıma denk geldi,yoksa yaparmıyım oyle,aşk olsun" deyiverin.
artık kayınvalideniz düşünsün:D
ben içimdekini hemen dışına vuran cinstenim yani saklayanan oynayamam çat diye söylerim ve bu yüzden zaten göze batıyorum içimden hiç bir şey gelmiyor ona karşı

Bir kere bunu eşinize veya bir başkasına ispatlamaktan vazgeçin..
İspatladığınız da elinize ne geçicek ki ? Kendinizi haklı çıkaracaksınız sadece..

Peki ya eşiniz, annesinden vazgeçecek mi ? vazgeçilir mi anneden ?
Otururlar konuşurlar, yine bildiğini okur .. Ayn şeyler devam eder durur..

Yani bir insanın değişmesini asla beklemeyin derim..

Öf benim aday kV de öyle. Sinsi en nefret ettiğim tip ya milletin yanında surat Assan seni kötü eder normalde iyi davransan bi garip triple r bu konuyu takip edeyim de bi kaç tüyo alırım belki tecrübelilerden Allah yardımcımız olsun
diyorum ya kocama anlatamıyorum kocamda sanıyor ki annem karımı çok seviyor karım kıymet bilmiyor helede telde kocamla konuşuyorsa
oğlum vegayıda çok özledim öp benim yerime bebiş nasıl bi derdiniz varmı ....
normalde bebeği falan sormaz ilgilenmez zaten benim 2 torunum var dedi
ama başkalarının yanında bir sevecen oluyor ki :KK19:

Bir kere bunu eşinize veya bir başkasına ispatlamaktan vazgeçin..
İspatladığınız da elinize ne geçicek ki ? Kendinizi haklı çıkaracaksınız sadece..

Peki ya eşiniz, annesinden vazgeçecek mi ? vazgeçilir mi anneden ?
Otururlar konuşurlar, yine bildiğini okur .. Ayn şeyler devam eder durur..

Yani bir insanın değişmesini asla beklemeyin derim..
sorun şu ama o bana başkası yokken kötü davranıyor başkasının yanında iyi
ee ben bu değişime ayak uyduramıyorum bu sefer ben soğuk davranmışım gibi oluyor ben eşim vazgeçsin istemiyorum ki ama benim durduk yere soğuk olmadığımı anlasın istiyorum

o size nasıl davranıyorsa sizde ona öyle davranın ..
elalemin yanında annecim annecim,baska zmn yüzüne bakmayın ..
ee hersey karsılıklı degilmi ..
ah içimden gelse böyle yaptığı için yalandan annecim demek bile içimden gelmiyor

ah içimden gelse böyle yaptığı için yalandan annecim demek bile içimden gelmiyor

yaptığını yap , iyiymiş gibi davran .. :KK54:

üzülmeyi bırak .. kocanla mutlu ol .. gerisi hikayee .. ;)

sorun şu ama o bana başkası yokken kötü davranıyor başkasının yanında iyi
ee ben bu değişime ayak uyduramıyorum bu sefer ben soğuk davranmışım gibi oluyor ben eşim vazgeçsin istemiyorum ki ama benim durduk yere soğuk olmadığımı anlasın istiyorum
Bence o size nasıl davranıyorsa davransın..
Sizin davranışlarınızda bir değişiklik olmasın..
İyiyken de aynı kötüyken de aynı davranın ..

diyorum ya kocama anlatamıyorum kocamda sanıyor ki annem karımı çok seviyor karım kıymet bilmiyor helede telde kocamla konuşuyorsa
oğlum vegayıda çok özledim öp benim yerime bebiş nasıl bi derdiniz varmı ....
normalde bebeği falan sormaz ilgilenmez zaten benim 2 torunum var dedi
ama başkalarının yanında bir sevecen oluyor ki :KK19:
Ayni ya aynı kardeşler mi bunlar nasıl böyle ikiyüzlü oluyorlar nasıl başarıyla surduruyolar oyunlarını bazen düşünüyorum bu onun karakterimi yoksa zamanla mi ogrendi yani beyde ondan öğrenip ona karşı öyle olabilir miyim onu çözmeye çalışıyorum perişan etti bizi ya o beni yordu bende onun oğlunu :KK53: bide demiş ki kızı üzme zaten zayif:63: biliyo ya oğlunun zaafıni melek görünecek neyse ki RABBİM şaşırttı da oğlu da gördü. Dua Et tatlım dua et boyleleriyke basetmek kolay değil dua et Allah şaşırt sin belli etsin kendini

ben içimdekini hemen dışına vuran cinstenim yani saklayanan oynayamam çat diye söylerim ve bu yüzden zaten göze batıyorum içimden hiç bir şey gelmiyor ona karşı
ben sadece kayınvalidenizi kendi silahı ile vurmanızı öneriyorum.o nasıl davranıyorsa aynı şekilde karşılık verin.eşimi ikna edemiyorum demişsiniz,ikna etmeye çalışmayın,ters teper.kadın sana bu kadar iyi davranıyor,sen soguksun, sana yaranılmıyor olur.bırakın kv bu duruma düşsün.
mutlaka ama mutlaka sizi şikayet edecek.bir iki derken bir bakmışsınız bu sefer eşiniz size dert yanıyor.algı yönetimi yapın kısacası.

O nasil davraniyosa sende ona gore davran. Nabzina gore serbet ver.
salla takma bence.

Ayni ya aynı kardeşler mi bunlar nasıl böyle ikiyüzlü oluyorlar nasıl başarıyla surduruyolar oyunlarını bazen düşünüyorum bu onun karakterimi yoksa zamanla mi ogrendi yani beyde ondan öğrenip ona karşı öyle olabilir miyim onu çözmeye çalışıyorum perişan etti bizi ya o beni yordu bende onun oğlunu :KK53: bide demiş ki kızı üzme zaten zayif:63: biliyo ya oğlunun zaafıni melek görünecek neyse ki RABBİM şaşırttı da oğlu da gördü. Dua Et tatlım dua et boyleleriyke basetmek kolay değil dua et Allah şaşırt sin belli etsin kendini
seninki nasıl belli etti kendini

Back
X