• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah kayın validem ah nasıl yapayım bilemedim

Ayni ya aynı kardeşler mi bunlar nasıl böyle ikiyüzlü oluyorlar nasıl başarıyla surduruyolar oyunlarını bazen düşünüyorum bu onun karakterimi yoksa zamanla mi ogrendi yani beyde ondan öğrenip ona karşı öyle olabilir miyim onu çözmeye çalışıyorum perişan etti bizi ya o beni yordu bende onun oğlunu :KK53: bide demiş ki kızı üzme zaten zayif:63: biliyo ya oğlunun zaafıni melek görünecek neyse ki RABBİM şaşırttı da oğlu da gördü. Dua Et tatlım dua et boyleleriyke basetmek kolay değil dua et Allah şaşırt sin belli etsin kendini

Üçüz olsalar gerek benimki de aynen. Hastayken yataktan sürükleyerek kaldırır. Kapı çalınca gelen misafirin yanında üzerime battaniye atıp eliyle yedirdiğini bilirim. Nerdeyse 10 sene olacak. Artık yapamıyor, yaptımıydı el alem demiyor suratına bakıp "hayırdır anne, bugün pek kendinde değilsin. Hasta falan mısın?" deyip bozuyorum. Oğlu gözüyle görüp kulağıyla duysa da inanmaz, inanmak istemez, ona göre annesi melektir. Ben de artık onun ne düşündüğünü umursamıyorum zaten.

Senin kaynana en tehlikeli modellerden buna çare sen onun kadar veya daha çok ona politik davranacaksın

samimi değil yapmacık olacaksın

Üçüz olsalar gerek benimki de aynen. Hastayken yataktan sürükleyerek kaldırır. Kapı çalınca gelen misafirin yanında üzerime battaniye atıp eliyle yedirdiğini bilirim. Nerdeyse 10 sene olacak. Artık yapamıyor, yaptımıydı el alem demiyor suratına bakıp "hayırdır anne, bugün pek kendinde değilsin. Hasta falan mısın?" deyip bozuyorum. Oğlu gözüyle görüp kulağıyla duysa da inanmaz, inanmak istemez, ona göre annesi melektir. Ben de artık onun ne düşündüğünü umursamıyorum zaten.
aaa iyi taktik bende anne hayırdır normalde bu kadar samimi değilsin diyim şaka yollu

Senin kaynana en tehlikeli modellerden buna çare sen onun kadar veya daha çok ona politik davranacaksın

samimi değil yapmacık olacaksın
içimden gelmediği çok belli oluyor dilim iyi konuşsa yüzüm kufreder gibi oluyor o rol yapamıyorum ki

Back
X