Ah kayinvalide ah

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
nerden baslayacagimi bilmiyorum.kisacasi biktim kv asik suratindan ve zehir dilinden.1.5 aylil bir bebegim var.eve geldigimizden beri bana karsi tavirlari deyisti.surat yapiyo dilide zehir gibi .annem uzakta.babami yillar once kayb ettik bide 15 yasinda erkek kardesim var yalnizlar.kardesimi birakipta gelemedi kalmaya.kv hergun soyleniyor annen gelmedi ilgisiz bilmem ne.dun de annemler gelmisti kardesimin yaninda baya azarladi annemi.annem kahr oldu cok uzuldu bana soyleniyor ev daginik is yapmiyorum bilmem ne.Allah biliyorya bebegimi uyutup yetismeye calisiyorum.birak o bebegi alistirma kucaga.nasil birakiyim saatbasi emmek istiyor.anne sutiyle besliuorum bebegmi.esim benim tarafimda .annem iste tansiyon hastasi soylenip durur desede artik kaldiramiyofum ayri eve cikma sansimizda yok esim tek cocuk birakamiyo ailesini.kv ile oturmama bakmayin bana hicbir yardimi yok.biktim dayanamiyorum artik neden kvler hep boyle.gelinde bir annenin evladi o da bir insan onunda bir kalbi var.hergun agliyorum toparlanmaya calisiyorum sutum kesilmesin diye.ama ayni evde boyle zehir dilli kv ile yasamak cok zor.neyapacagimi sasirdim

ona ne annenin gelip gelmemesinden kendisi çok ilgili anne lohusa gelinin moralini bozup sütünü kesecek

ona ne annenin gelip gelmemesinden kendisi çok ilgili anne lohusa gelinin moralini bozup sütünü kesecek
bide daha 22 yasindayim ilk cocugum bana hic yardimi dokunmadi bir kelime bile etmedim nedir bu alip veremedigi bilmiyorum hergunum stress nereyekadar boyle olacak bilmiyorum

Söyleyin bazı şeyleri alttan almayın, siz alttan aldikca sizi daha çok yipratacak bebeginizi düşünün ,herseyi içinize atmayın yavrunuzun rizkini kesmesine izin vermeyiniz

Allah yardımcın olsun canm ama ayrı ev olmadan malesef bu böyle devam eder.bi şekilde eşinle bu konuyu konuşup mutlaka ayrı eve çıkmalısın.sonuçta ev ev üstüne olmaz.ne demişler: gelin de kaynana da melek olsa illaki kanatları birbirine çarpar...

söyle ne duruyorsun onun yaptığı saygısızlığın alası eşin gıkını çıkarmıyor mu bu duruma
esim birkac kere soyledi cocuk gibi kustu bide diyabet hastasi.herseye sinirlenir.esim aldirma anneme keyfine bak desede bu kadari fazla ama
eşiniz tek çocuckmuş ama yani yakın bir yere taşınsanız kabul etmez mi
kendisi ogluna cok duskun birakmaz

Söyleyin bazı şeyleri alttan almayın, siz alttan aldikca sizi daha çok yipratacak bebeginizi düşünün ,herseyi içinize atmayın yavrunuzun rizkini kesmesine izin vermeyiniz
eskiden hic boyle deyildi 2 yillik evliyim hic sorunumuz olmadi taki bebegim dogana kadar

kendisiyle pek muhattab olmamaya calisiyorum laf atiyor ille de buluyo bisiler.

esimi seviyorum oda oyle.birbirimizs saygimiz sonsuz cok sukur.bitek ona gecemiyorum yoksa bir dakika durmam bu evde boyle yilan bir kadinla

Esiniz annesiyle konussun, sizin bunalmamaniz, uzulmemeniz gerektigini hatirlatsin.
Esiniz arkanizda oldugunu gostersin annesine.
Sizde saygisizlik etmeden cok uzuldugunuz, kirildiginiz seyleri citlatin kayinvalidenize.
Umarim ayri bir eve cikabilirsiniz.

Kendinizi yıpratmayın altta kaldıkça daha çok yüklenicektir. Saygılı bir şekilde ifade edin kendinizi.. rahatsız olduğunuz şeyleri söyleyin hala anlamıyorsa sizde onla aynı uslubu kullanın..sizde bir annesiniz,bazı şeyler belli dönemden sonra ağır gelir herkes kaldıramaz.
Ev üstünede ev kurulmaz..
Keşke gitme imkanı olsa

az once konustum esimle.bir keresinde soyledi tartistilar.kadin cok gicik kple bile gecinmiyor bebegim dogduktan sonra boyle oldu.en cokta annemle gecinmiyo hangi gelin kabullenirki.gina geldim artik cok fena bozusucagiz bu gidisle.beni ezik goruyo sanki.kardesim kucuk babam yok.kimsesizmisim gibi.aglamadan gecmiyor gunlerim.icime atiyorum her lafini

E kayınpederinde varmış niye bırakamıyormuş annesini? Ne tuhaf adamlar var ya. Benim kayınvalidem yalnız yaşıyor. Birlikteydik ayrıldık. Aynı sokaktayız ve çok güzel bir ilişkimiz var maşallah. Sizin de tek çareniz ayrı ev.

Bu arada kaynanan lohusa depresyonuna girmiş genelde büyün kaynanalar girer.

zamaninda yapmadim diye simdi yapamiyorum onun diliyle yapamam.yapamiyorum koca kadin 55yasinda.hastalansa bakacakkimsesi yok benden baska.dusunmuyormu bunlari.Allah goruyor

yani çok merak ediyorum bir evin içinde neden durur insanlar ? Tek çocuk annesini bırakamıyorsa evlenmeyecek o zaman arkadaşım !!
O işe gidiyor akşama kadar kafası rahat olan size oluyor cadı kv yle bütün bir gün ..Düşmanımın başına
Bir de zart diye doğurmasanız ahhhhh ahhh ...Tek kurtuluşun o evden çıkmak ..Başka çözüm yok !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…