- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
kple ayni odada bile kalmiyorlar.bozuk aralari kv kendini yolarda birakmaz oglunu malesef oyle biriE kayınpederinde varmış niye bırakamıyormuş annesini? Ne tuhaf adamlar var ya. Benim kayınvalidem yalnız yaşıyor. Birlikteydik ayrıldık. Aynı sokaktayız ve çok güzel bir ilişkimiz var maşallah. Sizin de tek çareniz ayrı ev.
Bu arada kaynanan lohusa depresyonuna girmişgenelde büyün kaynanalar girer.
az once konustum esimle.bir keresinde soyledi tartistilar.kadin cok gicik kple bile gecinmiyor bebegim dogduktan sonra boyle oldu.en cokta annemle gecinmiyo hangi gelin kabullenirki.gina geldim artik cok fena bozusucagiz bu gidisle.beni ezik goruyo sanki.kardesim kucuk babam yok.kimsesizmisim gibi.aglamadan gecmiyor gunlerim.icime atiyorum her lafini[/QUOTE
az once konustum esimle.bir keresinde soyledi tartistilar.kadin cok gicik kple bile gecinmiyor bebegim dogduktan sonra boyle oldu.en cokta annemle gecinmiyo hangi gelin kabullenirki.gina geldim artik cok fena bozusucagiz bu gidisle.beni ezik goruyo sanki.kardesim kucuk babam yok.kimsesizmisim gibi.aglamadan gecmiyor gunlerim.icime atiyorum her lafini
Hahhaaa :)E kayınpederinde varmış niye bırakamıyormuş annesini? Ne tuhaf adamlar var ya. Benim kayınvalidem yalnız yaşıyor. Birlikteydik ayrıldık. Aynı sokaktayız ve çok güzel bir ilişkimiz var maşallah. Sizin de tek çareniz ayrı ev.
Bu arada kaynanan lohusa depresyonuna girmişgenelde büyün kaynanalar girer.
cocugu kv icin dogurmadim kendim icin dogurdum.başka bir cozumu yokmu acaba bunaldimyani çok merak ediyorum bir evin içinde neden durur insanlar ? Tek çocuk annesini bırakamıyorsa evlenmeyecek o zaman arkadaşım !!
O işe gidiyor akşama kadar kafası rahat olan size oluyor cadı kv yle bütün bir gün ..Düşmanımın başına
Bir de zart diye doğurmasanız ahhhhh ahhh ...Tek kurtuluşun o evden çıkmak ..Başka çözüm yok !
evet arkadasim esimi arada birakamiyorum cok uzuluyor annesiya pek biseyde diyemiyor kadin deliriyoK
Kimsesiz degilsiniz,anneniz, kardesiniz, esiniz,evladiniz var.
Annenizde sizde kendinizi ezdirmeyin.
Esinizin konusmasina ragmen bir degisiklik yoksa, sizde o evde yokmus gibi davranin.
Kotu bir seyler soylese duymamazliktan gelin, yinede gulumseyin.siz her kosulda iyi davranin.
En sonunda utanip vazgececektir yaptiklarindan.
Ama sizde ona cevap verip, sinirlenseniz, kavga-gurultu olacak, bosverin esinizi arada birakmayin.
O zaman esinle konusacaksin. Bak seni seviyorum ama artik bu duruma dayanamiyorum. Azittikca azitiyor.evet arkadasim esimi arada birakamiyorum cok uzuluyor annesiya pek biseyde diyemiyor kadin deliriyo
Bebegini kiskaniyordur.hanimlar kv son 2 ayda deyisti boyle deyildi.zamaninda boyle olsaydi kesinlikle ayni evde yasamayi kabul etmezdim
ucuncu yolu yapmak en mantiklisi.ama basedilesi bi tip deyil.kp bile biktirdi.yemeyini bile ys ben yaparim yada kendisi yemek bile yapmaz kocasina.bebegimde kucicuk her seferde yapamiyorumO zaman esinle konusacaksin. Bak seni seviyorum ama artik bu duruma dayanamiyorum. Azittikca azitiyor.
Ya sen konus, ya da ben konusayim dieceksin.
Kayinvaliden azili bir tip, bence ikinizde basa cikamaSsiniz bu kadinla. Kocasi bile kadindan bezmis.
Ya suscaksin, kadinin her dedigine tahammul ediceksin, yada eninde sonu da buyuk bir gecimsiLik
Cikacak evleri ayiracaksin.
Ucuncu yol
Ise su. Sen kaynanadan daha cengaver cikacaksin kadini sindireceksin.
O zaman basla sesini cikarmaya. Urkut biraz. Meraketme boyle saldirgan tipler korkak olur aslinda.ucuncu yolu yapmak en mantiklisi.ama basedilesi bi tip deyil.kp bile biktirdi.yemeyini bile ys ben yaparim yada kendisi yemek bile yapmaz kocasina.bebegimde kucicuk her seferde yapamiyorum
bide daha 22 yasindayim ilk cocugum bana hic yardimi dokunmadi bir kelime bile etmedim nedir bu alip veremedigi bilmiyorum hergunum stress nereyekadar boyle olacak bilmiyorum
Kp de varmış ne bu hep beraber yaşamak
Annen gelmedi diye laf edince benim evim olsa gelirdi ama burda babam var rahat olmaz diye gelip uzun kalamadı demen lazımdı baştan
Ben de kendi evin var da annen gelmedi sanmıştım kardeşini de getirsin diyecektim ki işin iç yüzü anlaşıldı
Sen bilememişsin 40 gün o yataktan çıkmayacaktın ben lohusayım doktor yat dedi bitti şimdi bile bir şekilde bebek var dep eve iş yapma ayrı evim olsa da yapacaktım deme 2 kişilik iş başka 4 kişilik başka yemek gerekirse yapmazsın eşin yumurta kırardı şimdi bu imkan yok ekstra yorulmaya da gerek yok
iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.vallahi mutlulugumuzu bile tam yasamadik uzuntuden kadin birden boyle deyisince esimle sasirdik kaldikCanm öncelikle bebeğinle beraber eşine ve sana sağlıklı sıhhatli huzurlu bir ömür diliyorum. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Canm önce çek karşına hafiften konuş anne ben sana ne yaptım. Bi saygısızlık yapmadım,elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum. Senin bana yaptıklarına çok üzülüyorum ister istemez sütüm kesilecek diye korkuyorum neden böyle yapıyorsun ki de konuşmayı dene bakalım ne dicek.
He baktın olmadı bastirmaya çalışıyor. Ozaman tek yol kalıyor. Ver coşkuyu canmanlamıyorsa insan gibi dilden sende onun açıklarını saygısızlık yapmadan dokunduruver gitsin. Madem ayrı eve çıkma Şansın yok. Ozamn bu böyle gitmez canm anlamıyor kadın belli ki ama böyle konuşunca anlar hiç düşünme saygısızlık olcak diye oda kızı yaşındaki insana uymasın ozamn sinir oldum bak simdi
İnşallah mutlu olur bebeğini mutlu bir şekilde büyüttürsün canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?