Ah kayinvalide ah

allahından bulsun.. nasıl insanlar var boyle ya yazık o gunahsız cocugadamı hic acımıyor

yavrum sen o evde bi cıngar kopar anana nasıl bağırır nasıl tersler? s.ç ağzına şuna bak ya hadsiz? içine atıp kahır olacağına bi iki göm onu da kendine gelsin kocan senin yanında mı?

anneniz kardeşinizle gelip kalabilir bence oda az açık gözlü olsun korusun sizi o söylesin bir şey söylencekse aynı evde çok zor

Çok ezdirmişsin kendini tabii yaşın küçük ondan böylesin
Yalnız annende hatalı taviz vermesin
Valla yalandan bir cinnet her şeyi paklar
Ya adam gibi davran ya evimi ayıracağım diyeceksin ne demek tek çocuk da ayrılamadı da saçmalık
Şu an ipleri aldın aldın yoksa ömür boyu canına okuyacak
Korkma kıyamet mi kopacak kopsun! Şu halinden daha kötü ne olacak yavrum

Anlamiyorum niye hayatinizi cehenneme ceviriyorsunuz birlikte oturarak?
Eşin tek cocuk ise tek.. Bahane bunlar..

Siz sustukca ve ayni evde oldukca boyle giderse hastalik sahibi olursunuz

ya birlik içinde huzurluca yaşamak varken bu fesatlık niye ben anlamıyorum benim başımda da var bitane daha evlenmeden yapmadığı demediği kalmadı cadı Allah yardımcınız olsun

Kendi eviniz olsa kesinlikle idare edin sıkın dişinizi derim amaaaa aynı evde gösterin dişinizi diyorum. Yoksa bitmez bu günler. Lohusalık bitcek ama bebekle hayat devam edecek o evde. Neye canınız sıkılıyorsa ifade edin.
Ayrıca şunu Söylemek istiyorum. Eşlerin şu idare ettirecek lafları var ya: " annem yaşlı", " şekeri tansiyonu var" , "Söyler söyler susar" ... İşte bu laflar biZim yanımızda olduklarını göstermiyor. "Anne sen karışma. Karım nasıl istiyorsa öyle olsun. Ev pisse bi el atıver . Ben evin pis ve yanlız karımla olan halini seviyorum" gibi sözleri bizim yanımızda olduğunu gösteriyor.
Kayınvalideniz de iyi bir paparayı hak ediyor annenize laf söylediği için.
Kesinlikle içinizde bişey kalmasın. O an ne söylemek istiyorsanız üstruplu bir biçimde söyleyin ya da verin veriştirin. Lohusayken söylemediğiniz herşey içinizde çıban olarak kalacak. Tecrübeyle sabittir

Gunumuzde tansiyon hastasi olmayan mi var Allahaskina ya nasil bir bahane bu. Ayri eve cikma durumunuz yoksa eger siz kayinvalidenize diil o size alisacak. Siz dogum yapmissiniz artik oncelikleriniz farkli oyle ya da boyle kabul edecek, eger esiniz size hak veriyosa umursamaz olun kayinvalidenize karsi ve guclu durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…