Ah kayinvalide ah

kulaga hos geliyor yazdiklarin ama lohusayken her is yaptim hic acimadi bana taniyamiyorum kadini kendisini cok sevrrdim iyi anıasirdik 14ay bebegimde olmadi ama tek bir laf bile etmedi ama nolduysa bebegimi kiskaniyo galiba esim kizina cok duskun cok ilgiıi bize

Bi an beni anlatiyosun sanirim bende kayinvalidemle yasiyorum .bi gorumcem var o da evli bi se esim iste.bizim evliligimiz ani oldu diye ayri eve cikamaDik. Ben de senin gibi kaynan dirdiri cekiyorum ve esimde benm tarafimda.ayri eve cikmadan cocuk istemiyorum ben cunku bnm ko de senin kaynanan gibi yapar diye korkuyorum.herseye karisacak iyice cocugum da olsa.bence ayri eve cikmalisiniz yoksa hem cocugun hem de sen zarar goreceksin bu kadin yuzunden.bizde cikacaz yaki.da snrada bebek dusunmek istiyorum .allah yardimcin olsn canm seni en iyi ben anliyorum .

Kıyamam ya;( Allah yardimcımız olsun valla ben de anlamıyorum sanki biz insan değiliz "gelinler" diye ayrı bi ırk varmış gibi hareket ediyorlar. Gerçekten üç günlük dünya iyi olmak bu kadar zor mu hepimiz toprak olup gideceğiz bu hırs bu zehir bu çekememezlik,hastalığın arkasına siginip insanın burnundan getirme;( anlayamıyorum benim de kv kan değerleri çok düşüktü hep bana laf sokup surat yapıyordu ( ama sadece bana!!!!) inşallah Allah nasip ederse ben KV olursam bunların hiç birini yapmak istemem!

evet anne stresli olunca bebekte etkileniyor.bebegim sebepsiz agladiginda opup oksuyorum susuyor hemen.kizimin bi sucu yok.yansitmamaya callisiyorum esimde cok uzgun bi sekilde derdi ne anlasam kvnin

iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim canim.vallahi mutlulugumuzu bile tam yasamadik uzuntuden kadin birden boyle deyisince esimle sasirdik kaldik
Canm ya nasıl zordur tabi neyle ugrascani şaşırdın sende haliyle. Allah yardımcın olsun kuzum insiallah. Valla mahsus ilgiyi üstüne çekmek içinde yapıyor olabilir. Alttan alma canm.daha çok üstüne gelmesin

cok zor tatlim az once bebegimi emziriyordum esimde yanimdaydi odada.aniden daliverdi odaya .kapiyi calmadan bu nasil edepsizlik esim kizdi anne keske kapiyi calsaydin dedi bana akil oyretmr sen deyip cikti bu nasil bisey odamda bile rahat yok

Lohusasın ve kv sorunun önde gideni.ne olur takmamaya çalış yeri geldiğindeusturuplu bir şekilde ver cevabını.eşin de laf ederse lohusayım anlayışı ben hakediyorum de çık.benimkiler de ayrı manyaktı.görümce ve kv ve eşimin biraz yumuşak yüzü sebebiyle 3aylıkjen sütüm kesildi.benim düştüğüm hataya düşme herşeyden önemlisi bebeğin.süt kesilince ben psikopata bağladım eşimi sıkı paraladım.şimdi ayda bi kere konuşursam konuşuyorum o da canım isterse.benim avantajım uzakta olmaları.zor ama takmamaya çalış.

Kendisi cok ilgili sankide , anneni elestiriyor...

Malesef baska eve cikmadan sorunlar bitmeyecek...

cnm allah yardmcın olsun seni en iyi anlayacak olanlardan biride benm bende konu açmıştm geçenlerde buraya.allah sabır versin bize inş.

ya sen neden kendini ezdiriyorsun ya anlamıyorum gerçekten idrak edemiyorum
bu kızların hali ne böyle
çıkacaksın salonun ortasına yeter be diyeceksin.
al çocuğunu git annenin evine.
huzurlu bir ortam yarattığında gelip alsın kocan sizi.
bu nedir yahu?
sütüm kesildi diyorsun bu huzursuzluğun sebebi ne egoist bir kaynana ile mecbur musun kahır çekmeye ne lanet kadınmış ya
ah sen benim kız kardeşim olacaktın ah diyorum.

canım benim kayinvalidemde böyleydi ilk dönemlerde ve hiç cvp vermezdim artık eşim kizmaya başladı benim korumamla olmaz sen kendini Savun diye bende ondan aldığım cesaretle:) o birşey soyledimi ben bir fazla söylüyorum niye ben uzulucegime o uzulsun cevabını verip yerine oturtacaksin ki haddini bilsin artık sende ana kuzusu değil misin ne hakkı var sana böyle davranmaya ama cevap ver yoksa çok ezer seni

cok zor tatlim az once bebegimi emziriyordum esimde yanimdaydi odada.aniden daliverdi odaya .kapiyi calmadan bu nasil edepsizlik esim kizdi anne keske kapiyi calsaydin dedi bana akil oyretmr sen deyip cikti bu nasil bisey odamda bile rahat yok
Inanmiyorum ya ayni benm kaynanam he .kendi rvi ya rahat rahat hareket ederim demek istyo heralde bizimki esimle beraber olmama bile burnunu sokuyo .seninki de esini senden kiskaniyo mu bnm oglum falan diyerek

Canim ya Allah sabir versin esinle konussan kv yakin bir yerde ev tutsaniz ne kadar uzak o kadar iyi.bende kv aramda 10 dk mesafe var ama gelmez.bende dogumdan sonra 1 hafta kv kaldim ama bana karisamaz izin vermem lafimida söylerim esimden de cekinir iyi kadindir ama despottur biraz.esin de destek oluyorsa ayri eve cikin derim ben.

Kusura bakmayinda ailesine yapışık yasayan adamdan hayir gelmez. Ben de tek cocugum esimi ic guveysi mi goturseydim alla alla .

Bebeğiniz kucağınıza alişsin. KV de biraz yardımcı olmaya alişşin. Boşverin tavsiyelerini sizi çok düşünse bunlar olmazdı. Siz tavrinizi bozmayin belki de o ister evinizi ayırmayı.

Madem öyle söyle annene 'kardeşimi al gel bize yerleşiyormuş gibi ya da uzun süre kalacakmiş gibi yapın' de.
Eşinizinki aile de sizinki değil mi? Onun ailesiyle yaşanıyorsa sizinkiyle neden yaşanmasın?
''Benim de 1 tane annem 1 tane kardeşim var, onlardan kopamam, ayrıca babamız yok. Ben de onları istiyorum yanımda sen nasıl anneni babanı istiyorsun'' de.
Biraz göze göz dişe diş olmak lazım.

Ben benim kaynanayı kovdum tatlım kaynana gidince evime huzur geldi. Ne demek yani anneni çok üzüyo gebertirim onu ya

Eşim benim yanımda diyorsun da tatlım esin neden söylemiyor alıp karsisina konuşmuyor sen önce esınle konuş ya bu konuyu sen hallet güzel bir dille yada ben konuşmam o benim annem kiramam derse o zaman bana bırak ben güzel bir şekilde neler yaptığını yaptiklarinin yanlış oldugunu anlatym de yoksa bu iş hiç ii bir yere gitmiyor de esin kendi annesinin üzülmesini istemyrda sen neden anneni ezdrysn ne demek tek çocuk ayrilamiyoruz ayrı eve bu sadece bahane once esınle konuş bence eşini bazı şeylere ikna et daha sonra kV halledin sorunlarinizi seni o mu doğurdu da bu kadar kötü davranmaya hakkı var üstelik annene vallaha ben burda cildirdim ben olsam asla taviz vermem asla yazık daha bebeğin çok küçük o kim oluyor da annecine böyle davrnblyr

lohusa donemimi getirdi burnumdann biseyde soylemiyorum saygisizlik olur diye bilmiyorum boyle iste
sesini çıkarmadıkça bu olacaktır...
senin bişey söylememen saygısızlıktan değil canım , ki karşındaki de saygıyı hakeden biri değil.bide eşin neden onları yanlız bırakamıyor yatalak yerinden kımıldayamayan insanlar mı bunlar önlerine iki tabak yemek yapıp yiyemeyecek insanlar mı.
Eşiniz sizin yanınızda falan değil bu düşünce ile eşinizi aklamayın.
Eşiniz bir evin sorumluluğunu alamayacak biri.ailesi de bunun farkında oğlanın cinsel ihtiyaçlarını giderecek ona çocuk doğuracak ve bize hizmetçilik yapacak biri lazım demiş ve sizinle evlendirmişler.
eğer bu evden çıkma ihtimaliniz yok sa o cadaloz kaynana ile başedeceksin ama susarak değil. Çünkü susmak hiçbir zaman çözüm değil .Sadece olması muhtemel sonu öteler o kadar ve elbet bir gün kopma noktasına geleceksiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…