Yanmışsınız ne diyeyim. Baştan sınır çizmezseniz her dakika size gelip kalacaklar. Ayıp olur bilmemle demeden bence kabul etmeyin eşinizle de konuşun. Tedavi de görüyormuşsunuz iyice psikolojinizi bozucaklar, yemeği ayrı temizliği ayrı güler yüzlü olma zorundalığı ayrı allah kolaylık versinMrb arkadaşlar dün konu açmıştım kaynanam sürekli işe çağırıyor diye az önce annem aradı kv aramış nasıl oldun diye oda aynıyım işte felan demiş annemde kendine dikkat et felan demiş kv hemen gelinlerede zor oluyo gelip gitmek eşime söylüyorum gidip kalalım demiş oğlumda çağırdı demiş YALANNN hiç öyle bişey demedik kışın napıcam demiş evleri sobalı nasıl soba yakıcaz demiş annemde senin çağırmanı bekliyo gelmeyi düşünüyolar istersen ayıp kızım çağır dedi sinirimden onu fırçaladım 3 kişi onlar birde babanne var oda yaşlı aynı apartmanda oturuyolar oda yanlız kalamaz oda gelir ettimi 4 kişi ben sabahtan akşama bunlara hizmet etmek zorundamıyım ya ben ćocuk tedavisi görüyorum nasıl rahat edicez evim küçük offf ya gelelim diye tuttururlarsa nasıl tepki almalıyım birde belki ameliyat olma olasılığı varmış çevresi çok geniş gelen giden bitmez napıcam ben
mesaj tekrarı
Kızı yok 15 gün sonra ameliyat olup bana gelecekmiş kışın yarısında bi oğlumda diğerinde bi oğlumda kalsam diyorum ama kısmet diyormuş yer yapıyo kendincekızı yok mu?? kızına gitsin. ya da bir yardımcı tutsunlar.
sen çocuk işini ertele bence. işe gir çalış bu da bir seçenek.
ben de yaşlanıcam inan düşünüyorum bunları. eğer hayatta tek kalırsam oğluma yakın oturmak isterim. olaki çok zorda kalırsam yardıma gelir.
ama eşim bir çocuğum bir kaynanam varken böyle bir talebim olmaz. en kötü bakıcı tutarım maaşımla.
kaldı ki baksana kendi de kaynanayla yaşamıyor yani
Annem kendisi babamın bütün ailesine baktı yardım etti evlendirdi amcalarimı ama bizim en kötü zamanımızda kimse yanımızda olmadı ve annem hala aynı kafada herkese yardım edelim kafasında tamam edelim ama kendimizdende ödün vermeyelim.kendimizde ezdirmeyelim bu yüzden onada kızgınım benim adına neden konuşuyoAnnizde ayıp kızım çağır diyor. Ayni benim annem .haklisiniz annesinizi fircalamakta ama bence anneye bir telefon ac ozur dileanneyi arkaya almaya bak sen. Sanirim hanimefendi bir insan kadinda napsin iste ortayı bulmaya çalışıyor
Bence kabul etme
Kaynanaya klima alin durumunuz uygunsa ya da ufo tarzi bisey
Cocuk dusunurken cekilcek stres degil ev ev üstünde
Direk eşimi arareşini uyandırma bence direkt kendin ara napıyorsun falan deyince zor oluyor deyince
anne şimdiye kadar kışları nasıl geçtiyse öyle geçer şimdiden dert etme kendine de
eşini uyandırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?