Evet bu fikir kafama yattı ben artık burdan yürürümEşine düzgünce sakince anlat nedenlerini falan çözüm bulalım de başlarının çaresine baksınlar moduna girme
Babannenin evini kiraya versinler babanne yanlarına taşınsın o kira geliri ile doğalgaz yaptırsınlar de
Ameliyat olunca ara ara gider yoklarım yalnız bırakacak halimiz yok de eşine
Anlaşamıyoruz deyip kurtuluyolar ama mecbur anlaşmanın yoluna baksınlar san ki benle arası süperKv niz aynı binada kendi kvsi ile beraber oturmuyorken size ne yüzle geliyor? Önce o kendi kv sini evine alsın madem.
Eltimin evi uzak ve 3 çocuklu onun kendi işi başından aşkın hem benimle konuşmuyo ev aldığımızdan bu yana
Annem kendisi babamın bütün ailesine baktı yardım etti evlendirdi amcalarimı ama bizim en kötü zamanımızda kimse yanımızda olmadı ve annem hala aynı kafada herkese yardım edelim kafasında tamam edelim ama kendimizdende ödün vermeyelim.kendimizde ezdirmeyelim bu yüzden onada kızgınım benim adına neden konuşuyo
Anlaşamıyoruz deyip kurtuluyolar ama mecbur anlaşmanın yoluna baksınlar san ki benle arası süper
Aynı durumdayız desenenize benimde görümce yok eltimlede sürekli kavga halindeler kaynımı doldurmuş eltimle kavga ettirmisti eltim küstü annesine gitti sonra belli bi süreden sonra kaynım gitti aldı geldi o günden sonra eltim hep mesafeli duruyo ne dese ağzında tutup küsüyo kaynanam şimdi ondan çekiniyo o gelince bulaşık makinasında bulaşık yıkatıyor ben gidince elinde yıka diyo bizde fazla dolmuyo içinde kuruyo diyo nasıl ya biz bile iki kişiyiz en geç 2 gune doluyoO zaman endişeni daha iyi anlıyorum canım. Benim de görümce yok elti de çocuklarını bahane etti bakmadı kvye, hastaneye geldiğinde bile ilgilenmedi. Kv eltini bıktırmıştır muhtemelen. Ama piyango sana vurmucak elbette. Dediğim gibi her gün gider gelirim ama aynı evde olmaz diceksin eşin diretirse dinen çocukları bakar bana birşey düşmez ben anca gider gelirim ev ev üstüne olsa annen alirdı babaneni diyeceksin. Net konuşup arkasında dur. Kabul etmezse eşine soğuk dur,evin işlerini yemeğini yap ama eşini yanına yaklaştırma. Hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle ana kuzularına.
Aynısını söyledim anneme kızım dedikodu olmasın diye söyledim diyo bırak orasını ben düşünürüm dedimO kadar istiyorsa anneniz misafir etsin madem. Size “şunu şunu misafir et” demeye hakkı yok, dediğim gibi en fazla istiyorsa kendi misafir edebilir. Ayrıca “onlar buraya gelirse, ben de size gelirim” deyin de, kayınvalidenize “gidin tabii” vs gibi olumlu olumlu konuşmasın.
Aynı durumdayız desenenize benimde görümce yok eltimlede sürekli kavga halindeler kaynımı doldurmuş eltimle kavga ettirmisti eltim küstü annesine gitti sonra belli bi süreden sonra kaynım gitti aldı geldi o günden sonra eltim hep mesafeli duruyo ne dese ağzında tutup küsüyo kaynanam şimdi ondan çekiniyo o gelince bulaşık makinasında bulaşık yıkatıyor ben gidince elinde yıka diyo bizde fazla dolmuyo içinde kuruyo diyo nasıl ya biz bile iki kişiyiz en geç 2 gune doluyo
Aynısını söyledim anneme kızım dedikodu olmasın diye söyledim diyo bırak orasını ben düşünürüm dedim
Ben hastayken taşınırken hić bir zor anımda bana yaklaşmaz ama işi düşünce beni hatırlamasına kızıyorum arada gelip yardım edeyim tamam kabulüm zaten bayramdan bu yana canıma okudun sesim çıkmadı ama aynı ev içinde asla istemem onlar gelirse ben durmam burda
Direk eşimi arar
Çocuk tedavisini askıya alın, zira babasız çocuk büyütmek zor (!)Mrb arkadaşlar dün konu açmıştım kaynanam sürekli işe çağırıyor diye az önce annem aradı kv aramış nasıl oldun diye oda aynıyım işte felan demiş annemde kendine dikkat et felan demiş kv hemen gelinlerede zor oluyo gelip gitmek eşime söylüyorum gidip kalalım demiş oğlumda çağırdı demiş YALANNN hiç öyle bişey demedik kışın napıcam demiş evleri sobalı nasıl soba yakıcaz demiş annemde senin çağırmanı bekliyo gelmeyi düşünüyolar istersen ayıp kızım çağır dedi sinirimden onu fırçaladım 3 kişi onlar birde babanne var oda yaşlı aynı apartmanda oturuyolar oda yanlız kalamaz oda gelir ettimi 4 kişi ben sabahtan akşama bunlara hizmet etmek zorundamıyım ya ben ćocuk tedavisi görüyorum nasıl rahat edicez evim küçük offf ya gelelim diye tuttururlarsa nasıl tepki almalıyım birde belki ameliyat olma olasılığı varmış çevresi çok geniş gelen giden bitmez napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?