Ah kaynana.

O kadar haklisiniz ki :)
daha once tanismaya gelmeden nisanlim tum tavrini koymustu ve kadin melek gibi birseydi ve anlimdan opmustu benim
Simdi biraz sessiz kaldi ugrasmaktan biktim diyor ama son konusmamizda ugrasamam nasil dilden anliyorsa o dedi

Allah kolaylık versin kardeşim ... İşin çok zor vala ... düğün hazırlığı ev eşya çarşı pazar filan derken daha çok yıpratır seni...

Allaha sukurler olsun yüzümü gormek istemiyormus dugun dernek destek olmayacakmis ve gelmeyi de pek dusunmuyormus

Siz umursamadıkça konunun bir yerde patlayacağı belliymiş zaten. Ya umursamama devam edin ya da dikkate alın artık bu saatten sonra yapacak pek birşey yok. Bu Arada kvnin yalan söylemesi hiç olmamış

Resmen nişanlılık dönemime götürdünüz beni..
Çok benzer şeyler yaşamıştım. Biz nişanlımla düğün davetiyesi dağıtmaya gittik yakın akrabalara,meğer evde kıyamet kopmuş.. benim eşim de ayrı bir şehirdeydi o zaman,ablası vardı istanbulda akşam onlarda kalıp gündüz bütün gün annemlerdeydi 3 gün üst üste. Kadın hasta diye takmadım ben ilk zamanlar.. annem de sürekli alttan almıştı taa ki "jameya sinsi,bize geldi beni mutfağa sokmuyordu,fesat bir kız,oğlumla aramı bozuyor "vs vs durmadan anneme kötülemiş..
ben o yaşlı diye yorulmasın diye anne sen otur ben yaparım diyip yemek,kahve çay herşeyi yapıyordum saf gibi..
Yani tamamen kıskançlıktan bunlar..
tek hapmanız gereken onu takmamak.
Eşin eğer izin vermezse,evliliğinize birşey yapamaz. Sende annesini kötüleme görmemezden gel,gerekirse muhattap olmayacağını söyle..

Amaan şekerim zaten sehirleriniz ayriymis iyi ediyorsun umursamamakla... Nisanlinin da beynini didikleme sen bir sey soyleme o seni daha cok korur o zaman.

Benim de evlenmeden once kayinvalidem beni istemiyordu oglu benim sehrimde yasayacak diye. Bunun disin da kv dede kp de anlasabilecegim insanlar degil zaten. Ama evimiyiz yurdumuz sehrimiz ayri senede geldikleri 1 hafta kafam rahat... Nisanlinla bir sikintin yoksa aynen devam canim.

Su anda da gayet iyi anlasiyoruz. Nikahtan sonra ortalik duruluyor ama ayni şehirde olsak eminim birbirimizle küs olurduk..

Siz umursamadıkça konunun bir yerde patlayacağı belliymiş zaten. Ya umursamama devam edin ya da dikkate alın artık bu saatten sonra yapacak pek birşey yok. Bu Arada kvnin yalan söylemesi hiç olmamış

Bir laf vardir ya
Inan sana degil kastim Cahille muhabbeti kestim.
bu benim hayat felsefem cahille hic ugrasmam umursamam bu da cahil konusur konusur susar dedim.

ama benim evimde nisanlimi bu kadar rahatsiz etmesi hic hosuma gitmedi cevap verme sirasi geldi.

Allaha sukurler olsun yüzümü gormek istemiyormus dugun dernek destek olmayacakmis ve gelmeyi de pek dusunmuyormus
Gelmesin zaten .. kesin bi rezillik çıkarır mahveder gününü .. nişanlına daha çok üzüldüm şu an . Arada kalacak sürekli ... Allah yardımcınız olsun vala

Nisanlimla su yonden problem yok annesini taniyor
4 4 luk olsan o sende yine bir kusur bulurdu diyor kiskancliktan yani

Acikcasi ben ev isi bilmem misafir agirlayamadim servis bilmem cunku mezun oldugumdan beri ben calisiyorum. Onun disinda saygida hic kusur etmedim.

Bence cevap vermedikçe nişanlın senin tarafını tutuyordu seni mağdur ve haklı görüyor. Bu pozisyonu bozma bir anda annesi melek görünür sende şeytan. Gaza gelip esme derim dikkatli hareket et

Son düzenleme:
Bak bu da bahane değil. Hepimiz okuduk ama yeri geldi mi kimsenin ağzına böyle laflar vermeyiz. Bence şu misafir ağırlama olaylarını öğren evlenme arifesindesin misafir gelen giden çok olur pratik yaparsın.

Bak bu da bahane değil. Hepimiz okuduk ama yeri geldi mi kimsenin ağzına böyle laflar vermeyiz. Bence şu misafir ağırlama olaylarını öğren evlenme arifesindesin misafir gelen giden çok olur pratik yaparsın.

Misafir varken ben zaten yangelip durmadim ki..
Mesele pek fazla becerememekte ikramliklari benim yapmamam problem oldu iyide ben nisanimda kendimle mesgulum kime ne hazirlayayim
Agirlamak derken cay ikram etmek degil

Yalniz yemek yapnayi filan ogrenmeye bak bugun senin tarafini tutan adam yarin evde yemek pismeyince maalesef annem hakliymis der canin sikilir.

Maaleaf erkek milleti esi ne kadar okumus olursa olsun onune sicak yemek istiyor. Hem de sen anne olacaksin ilerde...

Tabi ki evlendikten sonra biz gorevlerimizi biliyoruz. nisanlim cahil birisi degil hele ki basa kakicak turden birisi hic degil. kayinvalidemin bu konuyuda benimle insan gibi konusmasini isterdim o zaman annecim ben zaten gorevlerimi yerine getirmek icin elimden geleni yapacagim derdim olay biterdi .

Misafir varken ben zaten yangelip durmadim ki..
Mesele pek fazla becerememekte ikramliklari benim yapmamam problem oldu iyide ben nisanimda kendimle mesgulum kime ne hazirlayayim
Agirlamak derken cay ikram etmek degil
Basit bişey gibi gelecek ama ben olsam evlenmem. Çünkü sizin de sabrınız kalmadığında aranızda büyük gerilimler olacak ve tüm hayatınızı etkileyecek. Yarın çocuğunuz olacak ona kötüleyecek. Eşinizle aranızda ne kadar sizi tutsa da problem olacak. Benim kv melek gibi kadın olmasına rağmen ufak tefek şeylerde geriliyorum ben. Bu durumda kafayı yerdim heralde. Oğluşuna hiç kıyamaz bizim ki, Ben eşimden iş yapmasını beklemeyeyim diye bir dakika oturmaz, kızını(görümcemi ) oturtmaz, çalıştırır. Kendileri yokken yardım et diye tembihler ama. Ben de evimde eşimin yardım etmesini beklerim, kv bişeyler yapınca rahatsız oluyorum (yaşından hürmetten dolayı ). Bu bile can sıkıcı olabiliyoken . Sürekli benle uğraşan birisi ... evlerden ırak

Korku filmi gibi kadın. Nişanlınızın da yüzü yumuşak bence. Benim eşime böyle hayatta yapamazdı annesi ya da başka biri.
Bu kadar yumuşak olduğuna göre gelecekte barışmalarına ve o kadınla gidip gelmelere vs. hazır olun. Şimdiki gibi annesini dinlememeye devam edebilirse katlanılabilir ama sizi bir kere elde edince anneci olursa boşanmaya gider.

Kafayi yemis kv :) valla nisanlin simdi sana sahip cikar ama evlenince canina tak eder ve kavga edersiniz demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…