Ah kaynana.

Ben bu olayi unuttum acikcasi pek te umrumda degildi. Ne derse desin evim ayri olucak yasadigim sehir bile ayri olucak dedim sallamadim

Son kepazeliğe hiç bakmadan gerçekten sizin evinizde misafirken annenize ve size yapılanı unuttunuz mu yani? İnanılır gibi değil..

Kadının bence ciddi ruhsal problemleri var. Kendi kendine senaryo yazıyor. Söyle nişanlına hastaneye kapatsın ve hiç çıkarmasın..

Cahil birisinin söylediklerini kaale alip muhatap olmaktansa unuttum evet
Cunku benim annemde olgundur onu kaale bile almadi.

Artik ilerde ne olur bilemem suanda duruldu kadin.

Bu kadını ömürboyu çekerim umursamam diyebiliyorsan evlen..zorlu bir evliliğin olur haberin olsun.

Dusundugu biri yokmus ama kendi memleketi olsun istiyormus . Ben havaliymisim elini opmemisim..
Asla da öpme. . Böyle kadının eli mı öpülür be ?

Evime kabul ettiğime dua etsin ,diye haber gönder ..Asla muhatap olma ..nişanlınla konuş , şuanki tavrını evlenince koruyamayacaksa asla evlenme ..yakma başını ,bu kadın çok tehlikeli ..

Ay beni bulmuyor ki böylesi :) nerde bi minnoş, mütevazi pisi pisi, hep dibimde :))

nedense bu hikaye bir filmin senaryosuna çok benziyo:)

görüşmese, aralarında kilometreler olsa bile; ruh hastası bir kaynanası olup mutlu olan gelin görmedim. Şimdiden bu iftiraları atan ilerde neler yapar düşünmek bile istemiyorum.

Cahil birisinin söylediklerini kaale alip muhatap olmaktansa unuttum evet
Cunku benim annemde olgundur onu kaale bile almadi.

Artik ilerde ne olur bilemem suanda duruldu kadin.

Gördüklerin göreceklerinin garantisi diyorum sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…