Ah kaynana.

kendinden ödün vermeden devam et.
bir de sabrın tükense de hep sen mağdur ol. kv mağdur olursa eşler anında anneci oluyor.
mağdurdan kastım ezik değil. ne haksızlığa uğrarsan uğra tartışan, saygısız taraf sen olma.
doğru bildiğini tek cümleyle söyle ve kendin için kapat konuyu.
kv seni kışkırtamadığı sürece sen hep haklı, o çirkef olacak oğlunun gözünde.

O zaman az daha kudursun bu kaynana

Kadın deli galiba kim etek açmaya çalışır ki. Bu kadın sana çok çektirir

Hayir kendimi cok sorguladim acaba yanlislikla gecerken falan acmis olabilirmiyim diye acsam farkederdim . Yaninda oturdugumu da hatirlamiyorum o sirada yanlislikla acma ihtimalimde olurdu.
Ama ne isim olur onun etegiyle bacagiyla ya...

Aynısııını yaşadım nerdeyse siz bişey demeyin hiç siz çizginizi koruyun annesine de bişey demeyin zaten Allah büyük haklı haksız ortaya çıkıyor

İnadına hep saygılı ol çizgini koruu o utansın yaptgından senın yanında bişe derse oglu yoksa sesini kayıt et gızlıce ben bole dıyoken bole dıo dersin iftıra atarsa sana eger ispatla nolur nolmaz...

İnadına hep saygılı ol çizgini koruu o utansın yaptgından senın yanında bişe derse oglu yoksa sesini kayıt et gızlıce ben bole dıyoken bole dıo dersin iftıra atarsa sana eger ispatla nolur nolmaz...

Ses kaydetme iyi fikirmis ama oda cakal yalnizken bana pek bisey demez heralde

Peki sizde suan ki durum nasil? Aşiliyor mu bu konular

Çok üzüldüm çok yıprandım resmen bizi ayrılalım diye yıprattılar nolursa olsun siz aşarız canım herşeyi deyin mantıklı yaklaşın çünkü adam bakıyo kim haklı sizde huysuzluk yaparsanız iyice yıpranır. Biz şimdilik aştık nişan zamanı bakalım bi daha açılırsa konu yine aynı şekilfe sessix yaklaşıcam. Sana da tavsiyem annesiyle hiç konuşma her kelimeni çeker sakız gibi başka tarafla bişey demek isterssen mesajla söyle. Hallolmayacak bişey değil sen ağırbaşlılığını göster

o ne salakça bi iftira yahu. küfretti, hakaret etti vs dese hadi neyse de niye tanımadığın insanın eteğini açıp bacaklarını göstermek isteyesin ki? nişanlının sana bunu yaptın mı diye sorması bile hata..
geleceğini nişanlının tavrı belirler. anası ile arasına sağlam mesafe koyamıyorsa/koyduramıyorsa kesinlikle devam etmemeli bu ilişki. iyi gözlemle derim.

Hahah Istanbullu geline bak sen kaynanayla oglunun arasini acmis!

alimle sohbet et, alırsın mertebe. cahille sohbet etme, donersin merkebe.

cahil derken kastim okumamis tahsilsiz insan degil, insanliktan nasibini almamis, omrunde yasadiklarindan bisey ogrenmemis, yerinde sayan, sabit fikirli, kit dusunceli, kendi dogrusundan baska dogru bulmayan insani kastettim. ne yazikki hem cok cahil, hemde biraz arsiz bir kayinvalideniz varmis. Allah yardimciniz olsun. mesafe guzel seydir, iyiki uzagindasiniz. nisanliniza karsi sessiz kalmanizi takdir ettim! idare edeceksiniz, sacmaliklarini duymazdan geleceksiniz. dugun esnasinda cikacak olan tantanayi onlemek icin nisanlinizla konusun, annesini uyarsin, gerekiyosa simdi koydugu mesafeyi devam ettirsin, taa ki kadin uzulup baris bayragini sallayincaya kadar. ozamanda acik acik sizin yerinizi ve onun yerini belli eden bir konusma yapmali nisanliniz.

bence nışandan sonra mıisafir etmekle hata yapmışsınız, kadın kendinde herşeyi söylyebilecek hak görmüş.
üstün körü konuşmalar dışında muahtap olmayın artık, nişanlınıza bile yorum yapmayın annesi hakkında, ama çok kırıldığınızı her zmn hissettirin. ben eşimin alesiyle muhabbet olmadan sürdürürüm evliliği diyorsanız ne ala yoksa hiç anlaşılacak insan değilmiş kv. hayatı zidan etmeye çalışır size devamlı.

Istanbullu Gelin dizisini cok izlemis anlasilan :)
Bence kafada kurup duruyor Allah yardimcin olsun sen bulaşma nisanlin gercegi görüyorsa sorun yok

nişanlısı gerçegi görsede düğünden sonra annası ne görüyorsa oğluda onu görecek annen haklı demeye başlayacak bunu hepimiz biliyoruz ,

allah yardımcısı olsun ama kadın şizofren galiba Mavimilena

canım bir abla olarak yazıyorum, nişanlılıkta yaşadığın her şey evliliğin fragmanı aslında...

aç benim konularıma da bak, nişanlıyken bunun yüzde birini yaşamışken şimdi iki yıldır kv yüzünden evimde huzursuzum boşanma aşamasına kadar geldik. en nazık dediğin erkek bile konu ailesine özellikle de annesine geldiğinde seni kırar bunu bil.

çok iyi düşün. ayrılıp devam etme kararı senin ama tek emin olduğum şey nişanlıyken yaşadıklarının katlarını evliyken yaşayacak olduğun.

Eğer nisanliniz ana kuzusu değilse ben olsam hanimefendiligimi hep korurdum tartışmalara girmezdim annesini şikayet etmezdim.Kendi aileme de bisey anlatmazdim.Nisanliniz zaten dogruyu görüp kendiliğinden sizin tarafınızda olacaktır.Allah yardımcınız olsun.

Ay tam bir cadı, Allah sizden çok oğluna sabır versin o kadının. Belki çocuk tavır koyar, mesafeyi iyi ayarlar, ilişkinizi korur ama evlenince illa ki bir sorun olacak. İkiniz için de hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…