Peki Sudan etkilenmıyormu kapınızBNm wc ve banyo kapisi amerikan kapi cok da guzel duruyor eski evlerde evet oleydi ama simdi heryeri modern yapmişsin bnce kapilar aynı tarz olmali .gule gule oturun bu arada
Bencede iğrenç bi görüntü eski kafa insanlarevin içindeki tuvalete mi pimapen diyor
lokanta mı ayol sizin ev..
Altlı üstlü oturuyoruz öyle dicem bendeBirlikte mi yaşıyorsunuz? Eğer öyle değilse sizin evinizin kapısı neden dert oluyor ki valideye onu anlamadım ben. Kullanacak olan, o evde yaşayacak olan sizsiniz. Fikir verdiğin için sağol anne ama ben pimapen sevmiyorum deyin geçin.
Diğerleri Sudan etkilenir diyoBen balkon kapisinda bile pimapen e katlanamiyorum. O plastik görüntü gercekten beni sinir ediyor
Evdekiler lake Sudan etkilenir diye öyle dedim dıyoEvin kapıları amerikan kapımı?
Öyleyse aynısını taktirin pimapen estetiği bozuyor.
Kendininki pimapen diğerleri Sudan etkilenir diyorHangi evde tuvalette banyoda pimapen kapi varki? Yeni yaptiriyosunuz her şeyi ve seçim olarak pimapen kapi mi? Bence çok saçma ve gereksiz olur. Bi şekilde kendi istediğinizi yaptırın. Ona ne sizin kapıdan. Hem kendi evinde oylemiymis?
Tam olarak bunu yazacaktım :)evin içindeki tuvalete mi pimapen diyor
lokanta mı ayol sizin ev..
Diğerleri Sudan etkilenir diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?