Tuvalete su döküldüğü icin kapının altı ıslanabiliyorTuvaletin kapısı neden ıslansın ki
Ev içinde bir tane pimapen kapı gördüm sadece
Ebeveyn banyo vardı duşa kabini yoktu muhtemelen kapı ıslanıp eskimişti onlar da pimapen yapmıştı
Tuvaletin kapısı ıslanmaz ki diyelim ıslandı kurularsın olur biter
Yaptırmıcaz öyle karar aldıkBen nişanlıyken aynısını benim kv de tutturmuştu. Ben bütün evin kapılarını lake yaptırdım. Neymiş efendim banyoda olmazmış. Banyonunkinide lake yaptırdım diğer odalarla aynı sadece cam yok. Gayette oldu. Hiç bi sorun yaşamadım. Ben eşime söyledim o da öyle olucak demiş. Oğlunun demesiyle tatmin olmadı demek ki tekrar sordu sen öyle istemiyomuşsun diye. Bende evet hoşuma gitmiyo dedim. Sustuu. Sen yaşıycan sakın taviz verme kırılırsa kırılsın ya bu kadar ince düşünceli olma. O sana incelik yapıyor mu anca konuşsunlar.
Tuvalete su döküldüğü icin kapının altı ıslanabiliyor
Sensin pasif ukalaBu da dert mi allah aşkına ne kadar pasif kadınlar var ya. Senin evin değil mi bu arkadaşım kapasana kadının ağzını ben sevmiyorum böyle yaptıracağım de olsun bitsin.
Öyle yapıcaz karar verdik :)Pimapen mi kaldı allah aşkına sizin eviniz siz oturucaksınız bence istediğiniz yaptırın
Aynı fikirdeyimCamii tuvaleti gibi olur pimapenle. Kesinlikle yaptirmayin
Kırmak istemiyorum diye bir şey yok arkadaşım pimapen olsa sen kırılacaksın olmasa o . Otur düşün bakalım hangisiz sana göre daha değerlisin kimseyi boş yere kırmayı savunmuyorum ama kendi evinle ilgili kararları kendin vermelisin yaşayacak olan sensin benim hayat felsefem budur bu olayın sonunda biri kırılacak mı evet neden kırılan ben olayım ki istedğim içime sinen şeyi yaptırırımKızlar iyi akşamlar biz evimizi tadilat yaptırdık sıfırdan tuvalet ve wc kapısı kaldı kaynanam illa pimapen olsun dıo beyaz olanlardan bilirsiniz ben istemiyorum görüntüsünü beyenmiyorum çünkü evimi modern tarzda dekor ettim çok ısrar edıyo sizce napmalıyım kırmakta istemiyorum ama içime sinmicek biliyorum nasıl bir kapı taktırsam sizce ? Şimdiden tşkkürler yorumlar için
Pvc pimapen en zararlı plastiklerden birisi. Bu yazıyı okuyun kv nize. Deyin ki annecim ben de isterdim pimapen ama çok zararlıymış çoğu firmada kullanımı bile yasaklanmış, sağlığımız için başka bir şey yaptırmamız lazımKızlar iyi akşamlar biz evimizi tadilat yaptırdık sıfırdan tuvalet ve wc kapısı kaldı kaynanam illa pimapen olsun dıo beyaz olanlardan bilirsiniz ben istemiyorum görüntüsünü beyenmiyorum çünkü evimi modern tarzda dekor ettim çok ısrar edıyo sizce napmalıyım kırmakta istemiyorum ama içime sinmicek biliyorum nasıl bir kapı taktırsam sizce ? Şimdiden tşkkürler yorumlar için
Benimkini de pimapen yaptırmışlar, eşimle tartıştım bile ama değişen bir şey olmadı, kötü duruyor gerçekten, halk tuvaleti gibi.Kızlar iyi akşamlar biz evimizi tadilat yaptırdık sıfırdan tuvalet ve wc kapısı kaldı kaynanam illa pimapen olsun dıo beyaz olanlardan bilirsiniz ben istemiyorum görüntüsünü beyenmiyorum çünkü evimi modern tarzda dekor ettim çok ısrar edıyo sizce napmalıyım kırmakta istemiyorum ama içime sinmicek biliyorum nasıl bir kapı taktırsam sizce ? Şimdiden tşkkürler yorumlar için
Bende yapmayacağım :))))Evin içinde pimapen kapı mı? Yok artık.. Yahu şu eski kadınlar kafayı niye değiştirmiyo anlayamıyorum. Neyin sudan etkilenmesi allahınaşkına, artık banyo zeminine bile parke yapılıyor da sudan etkilenmiyor kaldı ki kapı nasıl etkilensin sudan. Düşünsene umumi hela gibi pimapen kapılı ev tuvaleti ıyykk. Ben olsam kırmak uğruna da olsa kayınvalidenim dediğini yapmam.
Ben yaptırmıcam konuştum gerçekten kötüBenimkini de pimapen yaptırmışlar, eşimle tartıştım bile ama değişen bir şey olmadı, kötü duruyor gerçekten, halk tuvaleti gibi.
Malesef biz daha tanışmıyorken yaptırmış eşim, değiştirmedi de kaldı öyle. Zaten o eve hiç ısınamadım kayınvalide görümce fln aynı apartmandayız, fırsatını bulsam çıkıcam hemen, hiiiiç sevmiyorum.Ben yaptırmıcam konuştum gerçekten kötü
Benimde kayınvalidem alt katta iyidir ama bnmki konuştum hak verdi sonra siz bilirsiniz dedi bn biraz hassasım Galiba yanlış anlamasın die sıktım kendimiMalesef biz daha tanışmıyorken yaptırmış eşim, değiştirmedi de kaldı öyle. Zaten o eve hiç ısınamadım kayınvalide görümce fln aynı apartmandayız, fırsatını bulsam çıkıcam hemen, hiiiiç sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?