PVC kapı taktırmaya karar verdik Sudan etkilenmiyormuş o kapılarbenimkiler amerikan da ne oldu bemden önceki yıkamış galiba kabarmış kapılar ebeveyn banyosu hadi kayıyo kabarmıştır da büyük banyoda duşakabin var mesafe uzak nasıl kabarmış anlamadım eşimde pen yaptırcaktı ama bu yaz tadilata girişemedik alt köşelerine metal çerçeve yaptı eniştem kendi işi olduğundan idare ediyo şimdilik
gönlünüze göre olsun canım ayy keşke çift taraflı kapı icat etseler de hem kullanışlı hem güzel olsaPVC kapı taktırmaya karar verdik Sudan etkilenmiyormuş o kapılar
İyi olmasına iyiler ama ben etrafımda insan kalabalığını sevmiyorum yıllardır yalnızlığa alıştığından sanırım, telefonla konuşmayı bile sevmem, birini aramaya çekinirim, çok aranınca da rahatsız olurum, yapı meselesi belki :)Benimde kayınvalidem alt katta iyidir ama bnmki konuştum hak verdi sonra siz bilirsiniz dedi bn biraz hassasım Galiba yanlış anlamasın die sıktım kendimi
beGeneyecegin bir kapi olsun.Kızlar iyi akşamlar biz evimizi tadilat yaptırdık sıfırdan tuvalet ve wc kapısı kaldı kaynanam illa pimapen olsun dıo beyaz olanlardan bilirsiniz ben istemiyorum görüntüsünü beyenmiyorum çünkü evimi modern tarzda dekor ettim çok ısrar edıyo sizce napmalıyım kırmakta istemiyorum ama içime sinmicek biliyorum nasıl bir kapı taktırsam sizce ? Şimdiden tşkkürler yorumlar için
Evimde tüm odalardaki kapılar aynı.Diğerleri Sudan etkilenir diyo
Kırmak istemiyosan yaptırKızlar iyi akşamlar biz evimizi tadilat yaptırdık sıfırdan tuvalet ve wc kapısı kaldı kaynanam illa pimapen olsun dıo beyaz olanlardan bilirsiniz ben istemiyorum görüntüsünü beyenmiyorum çünkü evimi modern tarzda dekor ettim çok ısrar edıyo sizce napmalıyım kırmakta istemiyorum ama içime sinmicek biliyorum nasıl bir kapı taktırsam sizce ? Şimdiden tşkkürler yorumlar için
Pvc kapıların görünümleri modern kapılar ile aynı seçenekleri renkleri mevcut.PVC kapı taktırmaya karar verdik Sudan etkilenmiyormuş o kapılar
Kızlar iyi akşamlar biz evimizi tadilat yaptırdık sıfırdan tuvalet ve wc kapısı kaldı kaynanam illa pimapen olsun dıo beyaz olanlardan bilirsiniz ben istemiyorum görüntüsünü beyenmiyorum çünkü evimi modern tarzda dekor ettim çok ısrar edıyo sizce napmalıyım kırmakta istemiyorum ama içime sinmicek biliyorum nasıl bir kapı taktırsam sizce ? Şimdiden tşkkürler yorumlar için
annemlerin 20 senelik evleri pimapenli değil ne su aldı ne kabardı ne boyası döküldü ne de şişti.. Mis gibi duruyo. Benim yeni taşındığım 5 yıllık binada kapılar pimapen (banyo ve tuvaletin) gerçekten insanın siniri bozuluyo. Evin o kısmının bizle alakası yokmuş gibi. Çok itici..Evdekiler lake Sudan etkilenir diye öyle dedim dıyo
balkon kapısı pimapene katlanamiyorsaniz camlari kapınızı değiştirin:) pimapen ben sevmemeye başladim zamanla.;Ben balkon kapisinda bile pimapen e katlanamiyorum. O plastik görüntü gercekten beni sinir ediyor
Peki Sudan etkilenmıyormu kapınız
Banyoda sıkıntı olmaz ama bizim alaturka bir wcmiz daha var orda sıkıntı olur suyu açıncaCanım banyoda dusakabin var etkilenmiyo tuvalette de dikkat edersen bişi olmuyor gayet kullanısli oluyo.komsumuzun dusakabini yok kırılınca taktırmadı 1 senedir oyle kullanıyo banyo geniş olunca sıkıntı olmamiş ondada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?