Ah kaynanan yedin beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evdekiler lake Sudan etkilenir diye öyle dedim dıyo

Kapıları da mı yıkıyorsunuz, anlamadım?
Pimapen banyo kapısını hiçbir evde görmedim, çok çirkin bir görüntü olur. Derme çatma gecekondu gibi, insanın içine sinmez ya. Yapılmışken neden amerikan kapı yapılmasın ki, arasında çok fiyat farkı da yoktur herhalde?

Pimapenler diğerlerinden pahalı sorun fiyat değil cnm o öyle görmüş ondan belki

Pimapen olsun bizimki de pimapen. Rahatca yikayip temizliyorum. Ama icinize sinmeyecekse sakin yaptırmayın gerçekten sorun yaşarsınız. Ben hep kirmamak icin kendimi 2. plana atiyorum sonra sorun oluyor.. Keske hayir diyebilsem...

Evde oturacak sizsiniz karar verecek olan da sizsiniz. Kırmak istemiyorsanız da açıkça ben sevmiyorum o kapıları başka model beğendim deyin. Benim evimin kapılarına kaynanam niye karar versin? Para ondan çıkmıyorsa söz hakkı yoktur.

Diğerleri Sudan etkilenir diyo
Ya aslinda sudan etkileniyor bi sure sonra kapı şişiyor. Sonra yavaş yavaş dökülmeye başlıyor daha cirkin bir hal aliyor. Biz de yaptirdik wc ve banyomuzu ama kapilari degistirmedik bir komşumda görmüştüm aslinda mantıklı geldi hatta sürgülü olanlar daha hoş bence. Ama görüntü onemli diyorsanız nasıl icinize sinecekse oyle yaptirin sonra her gördüğünüzde sinir olur soylenirsiniz. Belki daha degisik pimapenler çıkmıştır bi bakin

Pimapen hiç olmaz görüntü kirliliği. Siz kullanacaksınız istediğinizi yaptırın. Kapıdan ona neymiş allahaşkına kırılacak yer aramasın.

Kendin nasıl beğeniyorsan öyle yaptır evine işine ailene anneligine cocuguna hiçkimseyi karıştırma kendi annende dahil

Ev onun galia?

Kirmak istemiyorum..ne demek ya?

Kv yi ne ilgilendirir senin kapin tuvaletin?

Nasil bu kadar sindiriyor bu kocalar kv ler sizi?

Aklim almiyor?

Ben boyle begendim anne
Biz hallettik bile
Sen bosver

De...kapa konuyu.
Allah allah.
Hayretlik isler valla

Lütfen siz nasıl uygun görüyorsanız öyle yaptırın. Pimapen Pen balkon kapısı vs. .uygun olur.

Ben nişanlıyken aynısını benim kv de tutturmuştu. Ben bütün evin kapılarını lake yaptırdım. Neymiş efendim banyoda olmazmış. Banyonunkinide lake yaptırdım diğer odalarla aynı sadece cam yok. Gayette oldu. Hiç bi sorun yaşamadım. Ben eşime söyledim o da öyle olucak demiş. Oğlunun demesiyle tatmin olmadı demek ki tekrar sordu sen öyle istemiyomuşsun diye. Bende evet hoşuma gitmiyo dedim. Sustuu. Sen yaşıycan sakın taviz verme kırılırsa kırılsın ya bu kadar ince düşünceli olma. O sana incelik yapıyor mu anca konuşsunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…