- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
Evdekiler lake Sudan etkilenir diye öyle dedim dıyo
Evdekiler lake Sudan etkilenir diye öyle dedim dıyo
Pimapenler diğerlerinden pahalı sorun fiyat değil cnm o öyle görmüş ondan belkiKapıları da mı yıkıyorsunuz, anlamadım?
Pimapen banyo kapısını hiçbir evde görmedim, çok çirkin bir görüntü olur. Derme çatma gecekondu gibi, insanın içine sinmez ya. Yapılmışken neden amerikan kapı yapılmasın ki, arasında çok fiyat farkı da yoktur herhalde?
Pimapenler diğerlerinden pahalı sorun fiyat değil cnm o öyle görmüş ondan belki
PVC kapı düşünüyorum Sudan etkilenmıo o ztn ahşap görünümlü :))Anladım. Siz yine istediğinizi yaptırın, siz oturup siz temizleyeceksiniz.
Hem belki beğenirse kendisine de aynısından yaptırır :)
Ben daha önce penden yapılan wc ve banyo kapısı kullanmadım, çok itici. Ahşap kapılar gayet güzel, ama 10 yıldan sonra altları yıpranmaya başlıyorPeki Sudan etkilenmıyormu kapınız
Ya aslinda sudan etkileniyor bi sure sonra kapı şişiyor. Sonra yavaş yavaş dökülmeye başlıyor daha cirkin bir hal aliyor. Biz de yaptirdik wc ve banyomuzu ama kapilari degistirmedik bir komşumda görmüştüm aslinda mantıklı geldi hatta sürgülü olanlar daha hoş bence. Ama görüntü onemli diyorsanız nasıl icinize sinecekse oyle yaptirin sonra her gördüğünüzde sinir olur soylenirsiniz. Belki daha degisik pimapenler çıkmıştır bi bakinDiğerleri Sudan etkilenir diyo
Ev onun galia?Kızlar iyi akşamlar biz evimizi tadilat yaptırdık sıfırdan tuvalet ve wc kapısı kaldı kaynanam illa pimapen olsun dıo beyaz olanlardan bilirsiniz ben istemiyorum görüntüsünü beyenmiyorum çünkü evimi modern tarzda dekor ettim çok ısrar edıyo sizce napmalıyım kırmakta istemiyorum ama içime sinmicek biliyorum nasıl bir kapı taktırsam sizce ? Şimdiden tşkkürler yorumlar için
Etkilensin sen bosver bizim kapiyi pencereyi..deDiğerleri Sudan etkilenir diyo
Lütfen siz nasıl uygun görüyorsanız öyle yaptırın. Pimapen Pen balkon kapısı vs. .uygun olur.Kızlar iyi akşamlar biz evimizi tadilat yaptırdık sıfırdan tuvalet ve wc kapısı kaldı kaynanam illa pimapen olsun dıo beyaz olanlardan bilirsiniz ben istemiyorum görüntüsünü beyenmiyorum çünkü evimi modern tarzda dekor ettim çok ısrar edıyo sizce napmalıyım kırmakta istemiyorum ama içime sinmicek biliyorum nasıl bir kapı taktırsam sizce ? Şimdiden tşkkürler yorumlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?