ah kizlar ah kör etti ask gözlerimi

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
ona resmen asik oldum oyle tatli dilliki telefonda konustuk 1 ay cunkuc farkli sehirlerdeyiz ve sonra allahin tesadufu ile onu faceden bi kizla yakaldim onlada cikiormus ama ben bu salagi affetim cicekler boceklerle bi ugur böcegi ile kandirdi beni aradan gecti 1 sene coook mutluyum mutluluktan ucuyorum her firsatta bana ask sözleri cok asik bi presns gibi etrafımda ailesi ile tanistim evlilik planlari yapiyoruz sonra ailesi bize oturmaya geldi tanistik ailem bunlarin ailesini pek sevemedi babam seni bu cocuga vermem okumamis etmemis seni okadar okuttum iyi yerlere getirdim ben dedi,, onun aileside beni begenmedi cunku ben yasca buyuktum cocuklari cooook yakisikliymis daha guzellerine layikmis akrabalari hep öyle demis sonradan ögrendim gerci.. neyse anlasarak ayrildik 1,5 ay önce olmuo aileler cok zitlasio dedik ama cok uzuluorduk hep gunde 1 saat olsa ariyor konusuyorduk hatta nasil bitcek nasil kopcaz diyorduk.. sonra allahın işi işte ben bunun face şifrsini kırdım hemde 5 denemede .. birde ne göreyim 10 gündür bi kızla konuşuyor akrabaları ayarlamış evlenmek için tanışmışlar faceden konuşuyolar..
kız numarasınıda yazmış hemen msj attım kıza cvp vermedi.. akşam üstü sevdiğim beni aradı ve bana küfür etti beni bidaha arama seviyorum ben o kızı dedi ben şok
ağlamaktan içim cıktı günlerce bir şey yemedim başladığı gibi bitirdi... ama içimde öyle büyük kin var ki bu kini yenemiyorum uyutmuyor beni öfkem

allah hep tesadüflerle beni uyardı güvenme dedi bu öküze ama ben görmezden geldim.. cok pişmanım o acı çeksin istiyorum ben değillll o

sen sana yapilani hazmetmemissin daha zamanla gececek inan icin soguyacak. Mesaj atmakla hata etmisin

hatayi ilk basta affetmekte yapmissin zaten, ayni anda baskasiylada cikiyomus, kim bilir bu arada kac kisiyle daha cikti senle beraber.
ailen iyi tahlil etmis zaten,
unutmaya calis yapacak baska bisey yok.
intikam almak istiyorum dersen, simdiki kiza herseyi anlat, islerini boz. ama yapacak bisey yoka rtik, sil gitsin hayatindan.
sevdigim dememeyle baslayabilirsin mesela.

aşk malesf mantıgı devre dışı bırakıyor.iyi olmuş bu adamla evlenmedıgınız.zamana ihtiyacanız var sadece umarım kendınıze gelırsınız kısa surede.

Ya zaten senin yasadiginda ask degildi. Ask böyle birsey degil ki daha derin sizinki biraz yüzeyselmis en azindan karsi tarafinki zaten zaman gecirmeymis.

Yani biraz bile bile lades olmuş. Geçmiş olsun.
Ha bir de cooooook yakışıklı ama ilişkilerini hep internet üzerinden kuruyor, ailesinin bulduğu kızla görüşüyor falan. Sosyal olaral yetersiz sanırım, salla gitsin zaten.

Evlilik konusunda kesinlikle tek başınıza karar almayın bence bundan sonrası için. İyi seçimler yapamıyorsunuz belli ki. Bir daha böyle üzülmeyin.

Bence çok büyük dertten kurtulmussun. Şimdi bunlar olmasaydı belki bi kaç sene sonra buraya boşanıyorum diye konu açacaktın. Şimdilik sen göremiyosun belki üzüntünden dolayı ama hayırlı olan olmuş. İnşallah adam gibi biriyle karşılaşırsın ilerde, üzülme

Demekki neymis ailen hakliymis.

Simdi aci cekiyorsun ama ileride ucuz kurtulmusum diyeceksin.

Bak burada bu kadar insan soyluyorsak vardir bir bildigimiz.

allah hep tesadüflerle beni uyardı güvenme dedi bu öküze ama ben görmezden geldim.. cok pişmanım o acı çeksin istiyorum ben değillll o
senle nasıl ayrılcaz diye telefonda her gün konuşurken mi bu kızla konuşmaya başlamış yani?
ayrıca keşke o kızı hiç aramasaydın. o çok yanlış olmuş , yani görmemiş gibi yapıp ordan takip edebilirdin durumu en azından.

Evlilik olmadığına sevin evlilikte statü farkı büyük sorunlara yol açıyor.
Vardır her şerde bi hayır. Bunun hayrı bu evlenince hergün hergün problem yaşamak yerine evlenmeden bitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…