- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Ev hanımıyım kızım 2 yaşında onunda sokağa çıkma yasağı var evdeyiz. Sitenin bahçesine çıkıyoruz arada. Dağa bayıra çıkmayı özledim. Yasak bitse eşim ben kızım bi piknik yapsak. Kasım gibi doğa tatiline gitmeyi düşünüyoduk geçen seneden. Gerçekleşir mi bi umut bekliyoruz.Koronavirüs sizi nasıl etkiledi ? Benim gibi tanışma , söz, nişan , nikah, düğünü ertelenen var mıBenim aslinda daha bisey yok sevgilim var tam tanışma düşünüyorduk bu virüs cıktı doğal olarak diğer tüm aşamalar da kaldı. Sizde durumlar nasıl ?
Kimse bisey bilmiyor.kiÜç çocukla evdeyiz. Bizim dışımızda herkes sokakta. Çocuklar tüm gün camda sokakta ki çocukları izliyor. Çok sıkıldılar.
Kızımı özele okula kayıt ettirdik, koronodan önce,ödemesi daha kolay olsun ve erken kayıt avnataji dan faydalanmak için. Ama şimdi Eylül de okul açılacak mı diye endişe ediyorum.
Biz de öyleyiz evde her seyi dezenfekte edip duruyoruzBiz de eşimle 16 Mart'tan beri evdeyiz, idari izinliyiz, işimizi bilgisayardan yürütüyoruz. Çocuk yok, 2 başımıza 3+1 evde takılıyoruz ☺ çok sıkıldık ama gerçekten. hava güzelken balkonda oturuyoruz, şu an yağmur yağdığı için içimiz daha da bunaldı. kendimizi de geliştirmedik mal gibi oturuyoruzmarkete bir gidişimiz var, maskeler, eldivenler, kolları sıyırmalar, saç toplamalar filan. gelince dirseğe kadar elleri yıkamalar, telefonları kolonya ile silmeler, nerdeyse asitle yıkanacağız, manyak olduk
Buna katılıyorum. Dip dibe olmak sıkinti olabiliyor.Sokağa çıkma yasağı dışında bir markete s.gara almaya gidiyorum, paldır küldür eve geliyorum. Annemlerle oturuyorum. Artık iyice sıkıldık birbirimizden. Evde en ufak şeyden huzursuzluk çıkıyor. Odamdan çıkamayacak hale geldim. Yanlış anlamayın ailem uyumludur ama devamlı izole yaşamak herkesi gerdi. Tef gibiler.
Kötü olmuş ne zamana ertelediniz ?Düğünüme 10 gün kala yasak geldi
Evet onlara yasak yok heralde. Ne zamana erteledinizHerkes çıkıyor bunlara bir halt olmuyor bir ben mi evdeyim deyip çıkmaktan korktuğum isyanlı günlerimi yaşıyorum
Nişan ertelendi benim de.
Sağlık olsun bekleyeceğiz
Belirsiz bir tarih malesef.Evet onlara yasak yok heralde. Ne zamana ertelediniz
Açıldığında hemen yaparız diye konuşmuştuk şimdi de temmuzda açılacak haberleri var temmuza yer ayırttık kesinleşmesini bekliyoruz.Kötü olmuş ne zamana ertelediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?