ah mı aldım

cezayirkita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2019
6
0
1
33
Lisedeyken ve üniversitedeyken karşıma gelen yaşıtlarım olan erkeklerle takılmazdım.Bana ilanı aşk ederlerdi ama kalplerini kırardım alay ederdim. Son 2 senedir evlilik niyetim var ama yaşıtlarım olan erkekler bu sefer beni ezmeye çalışıyor. 18lik kızları örnek göstererek bana kart muammelesi yapıyorlar . 1 değil 2 değil 3 değil hep böyle ,35 yaş civarı da bana yaşlı geliyor yaşım 27 . Ne yapacağımı şaşırdım. Hayata dair hiçbir fikrim yok . 2 yıllık üniversite mezunuyum 4 e tamamlamak istiyorum . Akıl verin bana.

Özür dilerim ben konuyu anlayamadım tam olarak. Yaşıtınız erkeklerle takılmazdınız, şu an yaşıtınız erkeklerle evlenmek istiyorsunuz ama onlar sizi istemiyor, bunun da o yaşıtınız erkeklerin size ah etmesinden kaynaklandığını mı düşünüyorsunuz? O erkeklerin hiçbirisi size karşı kara sevdaya tutulmuş falan değildir ki ah etsinler, zannetmiyorum. Hele lisede yani, ben lisede aşık olduğum tipleri hatırlamıyorum bile. 27 kart bir yaş değil, 30-35 bence gayet uygun size. Tek sıkıntı yaşsa yani.

27 için 35 çok ta büyük bir fark gelmedi bana tanımadan önyargılı olmayın derim erkekler bizden daha geç olgunlaşıyorlar şans verebilirsiniz birşey kaybettirmez deneyebilirsiniz en azından.Ah konusuna gelince o kadar adaletli bir dünyada yaşadığımızı sanmıyorum yoksa kimler neler yapıyor ne ahlar alıyor ve hala kaldıkları yerden hayata devam ediyorlar.

Lisedeyken ve üniversitedeyken karşıma gelen yaşıtlarım olan erkeklerle takılmazdım.Bana ilanı aşk ederlerdi ama kalplerini kırardım alay ederdim. Son 2 senedir evlilik niyetim var ama yaşıtlarım olan erkekler bu sefer beni ezmeye çalışıyor. 18lik kızları örnek göstererek bana kart muammelesi yapıyorlar . 1 değil 2 değil 3 değil hep böyle ,35 yaş civarı da bana yaşlı geliyor yaşım 27 . Ne yapacağımı şaşırdım. Hayata dair hiçbir fikrim yok . 2 yıllık üniversite mezunuyum 4 e tamamlamak istiyorum . Akıl verin bana.
Yaşa niye bu kadar taktın kafayı 27-35 çok da bi yaş farkı olduğunu düşünmüyorum. Önce birinin yaşını sorup ona göre mi etkileneceksin ki karşındaki insandan

ah diye birşey yok olsa bunca dünyada haksızlıklara uğrayanların ahları çıkardı
insanların size bakış açısı sizin kendinize bakışınızla ilgilidir
siz aşalık duygusu yaşıyorsunuz öyle olmazsa kimseyi aşağılamazdınız ozamanda şimdide yaşaladıklarınızla aynı durumdasınız

Son düzenleme:
Özür dilerim ben konuyu anlayamadım tam olarak. Yaşıtınız erkeklerle takılmazdınız, şu an yaşıtınız erkeklerle evlenmek istiyorsunuz ama onlar sizi istemiyor, bunun da o yaşıtınız erkeklerin size ah etmesinden kaynaklandığını mı düşünüyorsunuz? O erkeklerin hiçbirisi size karşı kara sevdaya tutulmuş falan değildir ki ah etsinler, zannetmiyorum. Hele lisede yani, ben lisede aşık olduğum tipleri hatırlamıyorum bile. 27 kart bir yaş değil, 30-35 bence gayet uygun size. Tek sıkıntı yaşsa yani.
30 uygun ama 35 yas ve üstü 35-40 yas arası kart geliyor bana, kendi yaşıtım olan biri olsa 27 yasında cok mutlu olurum cunku aynı seyı ızlemısız cocukken aynı jenerasyon 27-300yas arası böyle hadi 32 ye kadar bir nebze,
O aldigin ahtan vahtan degil de , erkeklerin yaslari gectikce genc kizlara bakma oraninin fazla olmasindan kaynaklaniyor.

2 yillik universiteni , 4 yilliga tamamlamani tavsiye edebilirim ama iliskiler konusunda daha secici olman gerekiyor. Onlar seni secmesin, sen onlari sec.
4 yıllıga tamamlayacağım, kendi yasıtım olan erkeklerin beni begenmeyip benden daha genc kızlara bakması zoruma gidiyor. 7 sene once boyle değildi .

30 uygun ama 35 yas ve üstü 35-40 yas arası kart geliyor bana, kendi yaşıtım olan biri olsa 27 yasında cok mutlu olurum cunku aynı seyı ızlemısız cocukken aynı jenerasyon 27-300yas arası böyle ha

Hmm, aynı şeyleri izlemişiz falan ilginç bir bakış açısı, sevgili adaylarımda hiç buna bakmamıştım. :) Yani keşke her istediğimiz olsa, ben de çok şey istiyorum ama olmuyor maalesef. Belki çok kafaya taktığınız içindir, ben neyi kafama takarsam, olsun diye zorlarsam olmaz. Zorlamayın, akışına bırakın. Kısmetiniz neredeyse o gelip sizi buluyor zaten ben nişanlımla dünyanın en alakasız ortamında, eski sevgilimden yeni ayrılmışken ve mutsuzluktan geberiyorken tanışmıştım. Hayatın ne getireceği belli olmaz.

• Beğen
Reactions: 000
Bence erkekler kadinlardan 5 yas daha buyuk olmali. Çünkü erkekler geç olunlaşıyor lar.
Ve daha iyi sizi anlar.

Normal bir arkadasım var erkek, yasıtım , o bile diyor evleneceksem 10 yaş küçük birini almaya çalışırım. 5-10 yaş küçük biri idealmiş erkek için. Kendi yaşıtıma bakmam diyor . Yaş 27 ya 27 ne ara 30a geldik

Ah vardir farkli zamanlarda ve farkli konularda cikar ama sizin konunuz farkli ve sanki tatil girdiginden belli degisik konular aciliyor ve yeni uyelerin ilk konulari oluyor..

Bence erkekler kadinlardan 5 yas daha buyuk olmali. Çünkü erkekler geç olunlaşıyor lar.
Ve daha iyi sizi anlar.
Eskiden bende böyle düşünürdüm 19 yaşındayken 32 yaşında sevgilim vardı ama geçmişindeki tüm kızlarının hatalarının beddelini bana ödetti resmen tüm psikolojimi alt üst etti . O zamanlar da kendi yaşıtlarım olan erkekler çok çocukca geliyordu . ama bu 32 yaşındaki sevgilim beni 5 sene sonra ben 24 yasındayken terk etti gitti

27-35 gayet de büyük fark doğru dusunmussunuz. Asıl yanlış düşünen yasitlariniz. 18 yaşında biriyle paylaşacak çok şeyleri yoktur istisnalar hariç. Ama sizin de zamanında yaptığınız gibi o yaştakiler büyüklere bakıyorsa yapacak bir şey yok. Ah almamissiniz demek ki geçmişten günümüze kızlarda değişen pek bir algı olmamis. Burda da gördüğümüz gibi.

Aaa meşhur laf vardı değil mi erkekler geç olgunlasir. Sahi kim söylemiş bu sözü, bunu anlatan tek bir atasözü bile bilmiyorum mesela ben... Var mı bilen? Belki de gunumuzdeki bu erkekler geç olgunlaşır klisesi erkeklere iyi geldiği için öyleymiş gibi yapıyorlardır. Güzel ve kolay iş sonuçta...

Aaa meşhur laf vardı değil mi erkekler geç olgunlasir. Sahi kim söylemiş bu sözü, bunu anlatan tek bir atasözü bile bilmiyorum mesela ben... Var mı bilen? Belki de gunumuzdeki bu erkekler geç olgunlaşır klisesi erkeklere iyi geldiği için öyleymiş gibi yapıyorlardır. Güzel ve kolay iş sonuçta...
İngiltere'de yapılan bir araştırmada erkek ve kadın beyinlerinin olgunlaşma dönemleri incelendi. Araştırma sonunda erkek ve kadın arasında olgunlaşma açısından 11 yıl aralık olduğu görüldü. Kadınların beyni 32 yaşında olgunlaşırken erkeklerin beyni 43 yaşında olgunlaşıyor.

Nickelodeon UK tarafından finanse edilen araştırmada kadınların tam duygusal olgunlaşmaya gelmesinin erkeklerden 11 yıl önce yaşandığı ifade edildi. Araştırmada erkeklerin iki kat daha fazla kendilerini kadınlardan daha az olgun hissettiği belirlendi. Erkeklerin dörtte biri kendini aktif olgunlaşmayan olarak tanımlıyor.

Kadınların onda üçü ilişkiyi sonlandırıyor, çünkü erkeğinin gelişmemişliğine karşı sabredemediğini söylüyor.
Kaynak:http://gazeteport.com/haber/index.php?id=136671
Bu çıktı karşıma :KK53::oha:

27-35 gayet de büyük fark doğru dusunmussunuz. Asıl yanlış düşünen yasitlariniz. 18 yaşında biriyle paylaşacak çok şeyleri yoktur istisnalar hariç. Ama sizin de zamanında yaptığınız gibi o yaştakiler büyüklere bakıyorsa yapacak bir şey yok. Ah almamissiniz demek ki geçmişten günümüze kızlarda değişen pek bir algı olmamis. Burda da gördüğümüz gibi.
ben gecmiste erkeklerin geç olgunlastıgını dusunurdum ama simdi öyle düşünmüyorum

Back
X