purpleflowers4
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 5 Ocak 2017
- 18
- 6
- 6
- 28
- Konu Sahibi purpleflowers4
Herkese merhaba 21 yaşındayım baştan söyleyim çok kötü durumdayım elestirilerinkze dikkat edin.21 yıldır hiç bir isim rast gitmiyor üvey anne ve sorumsuz bir baba ile büyüdüm üvey annem ve ailesi ben çocukken hep psikolojik baskı yaparlardı ozguvensiz oldum sonucunda ortaokulda ve lisede arkadaşlarım hep beni ezdi hiç unutmam bir kız eglencesine tokat atmıştı bana bir başkası da tekme siniftaki erkekler sakasina (!)kabloyla beni boğmaya çalışıyorlardı.lise böyle bitti artık iyi bi yere girmem gerek bu evde yaşayamam diye çok sıkı bi şekilde sınava hazirlandim hedefim dış hekimliği idi kazanmadim bir yıl daha bekledim tabi ben 4 yıldır namaz kilip dua ederdim yirtinircasina dua ettim allahım bu kadınla bu evde hazırlanmak istemiyorum bir kapı ac da başka bi şehirde iyi bi dershaneye gidiyim yatılı hazirlanayaim olmadı geçen yıl babam da dahil o kadın ile birlikte psikolojimi bozdular sınavda kriz geçirdim neyse iste yerleştim bi yere artık daha da dayanamazdim baskılara.Bölümü sevemedim şehri sevemedim hastalığım da tekrar nüksetti babam da gel tekrar gir kızım dedi bu yıl daha rahatsin iyi puan alır gidersin ikinci dönem geldim tekrar hazırlanıyorum babamın o kadına deli bir kiz uğraşma dediğini duydum.babam o kadına tek değil herkese kızımın akli dengesi yerinde degil diyor arkadaslar bir insanin hiç mi bir işi yolunda gitmez allaha inancımı kaybedecek gibi oluyorum zaten hiç arkadaşım da yok canım çok sıkılıyor.Sevgilim de beni terk etti hiç bişey mutlu etmiyor hiç bişey yapmak gelmiyor içimden yalnızlıktan da oluyorum doktora gittim ilaç yazdı yolladı yaşamak anlamsız geliyor 21 yıldır yüzüm gulmedi intihar etmek aklımdan geçiyor ama manevi olarak ölüme hazır değilim zaten allah inancimda azaldı o kadar dua ettim hiç biri tutamadı özetle dertledmek istedim