Ah su akrep burcu erkegin inadi, 570 8 aradiigima ragmen halen tik yok

Haklisiniz.. Ama sasirdim iyicene.. Messele her tartismada whatsap durrumunu degstirir bana yoneli sozleer koyar durumuna. Neyse dun whatsap son goruntumu,profil resmimi, dururmu kkapattim.. Sonra hemen bu sozu yazdi : Mutlu ol ki kaybettiginee degssin, bende dayanamadim whatsap dururmu actim bende ona yoneli bi soz yazdim. Oda sildi.. Gecen 5 gun boyunca bisey yyazmadim. Sonrra gene whatsap durrumunu bana yoneli bisey yazdi dayanamadim yazmistim ozaman.. Sonra sormustum beni hic dusunmedinmi. Tabi dususndum, her dakka heer saat.. Ama yazamadim.. Pff

Şimdi nasıl egosu şişmiştir of. bir akrep olarak çok iyi biliyorum bu hissi. Seviyor olsa bile itici gelmişsinizdir ona, yapıştı kaldı bırakmıyor diye panik olmuş bile olabilir. Sonra pişman olur siz geri çekilince. Bir bakmışsınız aşkınızdan ölüyor, sonra kavgalar aklına gelir soğur, içine kapanır inat eder, zıtlaşır sizinle. Hırsını alması uzun sürer. Uzak durmak gerekli, sizin iyi olduğunuzu bilirse acı çekip peşinize düşecektir. Umarım yani :)

Durum boyleydi: kucuk bir tartisma kisa olarak anlatim.. Biseyin uzerinde konusuyoduk sonra anlamamistim. Oda dediki bosver, anlamasin gene. Bend dedimki neden, salakmiyim? Bilmem olabilir bende alinmistim ve dille getirdim, oda sustu, sonra bisey yazmadi. Sonra dayanamadim gece 570 x aradim hD

Peşinden koşacaksın keyfi yerine gelecek. 1 kere bile arama bundan sonra. Olur da o sana ulaşırsa ilişkiye olan güvenimi sarstın de . Hazırda beklediğini bilirse değerin düşer iyice. Şimdi olmasa bile günün birinde mutlaka geri dönüş yapar sevmişse. Seni kıskandığı herhangi bir şey varsa ordan yürü, çatlar dayanamaz kıskançlıktan. Kindar akrepler (ben gibi yani) fazla hırslı olup intikamını alana kadar durmuyorlar. Dediğim gibi tek çaresi umursamamak ki pişman olsun vazgeçsin. Tripten tribe ruh halinden başka ruh haline bürünüyordur o şimdi ohooo..

niye 570 kere aradın ne diyecektin onu merak ettim
saplantı haline niye getiriyorsun
ve ortada sevgililikte yok
korkmuştur çocuk yapma eyleme canım
sanki seni istemiyormuş gibi eziyor
eşimle evlenmeden önce tartıştığımızda
aramazdım çünkü çok sinirliydi
diyeceklerimi yanlış anlardı
hep eşim arardı tabi gönlü olsun diye
bir kaç kez arardım sonra burun kıvırırdı
ben şahsen 570 defa aramayı denemezdim
açmıyorsa o bitiriyorsa bende bitiririm

Canim ya bilmiyorum aslinda ozluyorum onu.. Kizinca hep susuyor.. Illa pesinden kosmam gerek.. Kiskandirmakta istemiyorum, gecen denedim agzimdan burnumda getirdi.. O bisey soylemisti sinir oldum. O baslatti bende dedimki. Iyi arkadasimin abisi zaten beni istiyor.. Bbende ona giderim evlenirim.. Orda ppatladi.. Ssen O.... Dedi.. Halbuki o bana benzer bisey soyledi, dediki bana bidaha sakin boyle sey deme konusmam... Ama bilmiyorum.. Bizim tartistigimiz konu buydu.. O fitnes yapiyordu, bende dedimki eve git dinlen, oda dediki spor yapmasak kadinlar bakmaz.. Bende sinirrlendim.. Bende dedimki haklisin, bende ekstrra dar giyim, yoksa erkekler bakmaz dedim.. Oda dediki sanki hic dar giymiyomus gibi konusuyosun, yukardaki resmen 90 60 90 vucuddun var.. Bende dedimki o nasil oluyor? Da once duydum ama bilmiyom tam olarak o da dediki bilirsin bilirin herneyse, anlamadim dedim, oda dediki bosver anlatsam gene anlamazsin zaten. Bende salakmiyim dedim, bilmem olabilir dedi. Bazen anlamiyon dedi.. Bende alindim. Sonra konusmadi da, bende dayanamadim gece 570 x aradim

Beni istemedigini bilsem sabahlara kadar whatsap yapmazdik konuyu alta anlatim \/

Beni istemedigini bilsem sabahlara kadar whatsap yapmazdik konuyu alta anlatim \/

canım benim bu adam sürekli senden üstün görüyor kedini
o herşeyi diyebilecek sen diyince o... olacan varmı öyle dünya
fitness gidecek yat dinlen diyecen kadınlar bakmıyor diyecek
kusura bakma ama çevremde başka kadınlarda var diyebilecek şekilde konuşuyor
artık gözünü açarmısın ya ilgilenme seninde gururun var dimi
yazma arama sevdiğinden yapıyorsun
biraz kendini tut whatsappdan herşeyi kapat sana kapak göndersin
sonra geri aç bariz takip ettiğini belli ediyorsun
mutlu bir gününü anlatırmısın
istemem ama yan cebimde dur gibi tutuyor seni
egosunu hep önce hiç kimse değil
sana üzülüyorum

niye 570 kere aradın varsayalım açtı ne diyecektin
o kadar arayana kadar niye msj atmadın
canım sen üzülürsün
egosunu böyle yaparak tatmin edersin ve daha beter şeyler yapar

Kaçan kovalanır canım,
bu kadar üstüne düşme ..

bak bir erkek arkadşaım bitirdi ve daha sonrasında yazdı yazdı yazdı,ne yaptım biliyomusun hiç cevap vermedım,en son artık yazımıyor,neden yazmadım biliyormusun,benım içinde bittiği için,eğer bitmese yazardım,sen o kadar aramışınya,bititmemişse bile 570 aramadan sonra kesın bıtmıştır...benı açmadığım halde 10 kez arasa bir erkek bitiririm..

Se Sendemi akrepsin?

Off napim, once o gelirdi pesimde.. Onu ozluyom ama napim

özlüyorsundur doğru canım
sende kendini dinle bakalım ne kadar gidebileceksin
ama o kadar bir daha arama
şimdi ona o kadar güven verdin ki
beni kesinlikle peşimi bırakmayacak diyordur
kaç gün oldu konuşmayalı
bekle en fazla 1 hafta daha
gelmezse....

En son cuma ..3 gun olucak. Gecen 5 gun aramadim sormadim.. Sonra o bana yoneli whatsap durumuna bisey yazdi, ben konustum vede sormustumki: beni hic dusunmedinmi, tabi dusundum her dakka, her saaat.. Ama yazamadim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…