Ah su akrep burcu erkegin inadi, 570 8 aradiigima ragmen halen tik yok

Aman boşver böyle kaprisli Egosu tavan yapmış biriyle ömür Geçmez
Bugün açar tel i cevap verir yarın yine aynı şey ömrünü yer senin bu böyle
Bence yolun başındayken dön sen elini sallasan ellisi
Ya da ne bileyim biraz sabret o ararsa sen açma
kaçan kovalanır misali süründür belki akıllanır..

yurt dışında mı yaşıyorsunuz türkçeniz o yüzden mi bozuk? yoksa gerçekten öğretmen misiniz?

Var mi bir hber?
Yok cnim, sadece her tartismada whatsapp duurumunu degstirir.. Ben whatsaptaki durumu, en son gorruntuyu, prrofil resmimi hepsini kapattim. Oda Bu sozu yazmis : Mutlu ol ki kaybettigine degsin.. Sonra dayanamadim, whatsapta herseyi actim, bu sefer geri sildi whatsaptaki durumunu

Benim eşim de akrep .
Benzer şeyleri yaşadık flört dünemimiz de .
Bu zamanda daha çok arar yazar dikkat çekerseniz .
Daha çok kaçacak sizden .
Akrep erkeklerinin içinde var.
Zaten 570 kere arayarak , iletişim kurmak istediğinizi biraz fazla belli etmişsiniz.
Nacizane tavsıyem , kendı halıne bırakın .
Yakında arar.

Bu arada bi akrep erkeğiyle inatlaşmayın , bi anda ters cevap vermeyin en önemlisi sonrasında ilk siz arayacaksanız gider yapmayın.
Ufak bi ekleme daha - Akrep erkeğinin hayatınızda olmasını istiyorsanız sinirli dönemlerinde haklı bile olsanız onu alttan almalısınız.

çok komıksınız sakamı bu..adam hem suclu hem guclu....ıyıce kaldırmıssınız adamı göklere ego tavan yapmış bılmem kaç kez aramak ne yahu azcık gurur yapın ..yok ınatmıs vs vs adam sızı takmıyorkı ne ınadı

İstemediğim biri beni 570 kere arasa hattımı değiştiririm,köşe bucak kaçarım kabusum olur :)

İki insan arasındaki diyaloğun,birbirlerine davranış biçimlerinin burçla alakası yok.
Bir insanı değil 500 küsür 5 kez bile aramak normal değildir.

Gercekten 570 kere mı aradın? Uzun uzun çaldırdın mı yoksa çalışırım kapattın mı?
Benı de eskı erkek arkadasım 34 kere aramıştı. Benım ıcın rekor bu:)

kadın olarak kendınızı neden bu kadar yerlere bır edıyorsunuz 570 arama nedir allah askına adam resmen ardına bakmadan kaçmış gıtmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…