- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi pembecikolatam
-
Belki sarja takiliyken aradiSurrender .!.:o zamana kadar şarj bitmiş olması gerekmıyor muydu?
Poposu arsi alaya cikmistir ordan da tel cekmiyordur, az yere inmesini bekle
Evet, yurtdisinda oturuyorumyurt dışında mı yaşıyorsunuz türkçeniz o yüzden mi bozuk? yoksa gerçekten öğretmen misiniz?
Yok cnim, sadece her tartismada whatsapp duurumunu degstirir.. Ben whatsaptaki durumu, en son gorruntuyu, prrofil resmimi hepsini kapattim. Oda Bu sozu yazmis : Mutlu ol ki kaybettigine degsin.. Sonra dayanamadim, whatsapta herseyi actim, bu sefer geri sildi whatsaptaki durumunuVar mi bir hber?
erhaba arkadaslar,
Ben hayatimda böyle erkek görmedim.. bir konu konusuyorduk, bosver anlamazsin gene sen dedi, bende neden anlamayim, salak miyim ben sõyledim, oda : Bilmem, ola bilir sõyledi.. cunku bir kaç kez yasadik bunu dedi.. Benimde gururum kirildi, coktaa alingan olddugum icin oruma gitti, ben na hiç hakaret edici yahut kirici laflar soylemem.. bendee dedimki: ya git" bisey soylemiyorum daha.. sonra hic bisey yazmadi.. bir õzur borcunu bekledim... Tum gun yazmadim oda, dayanamadim.. senmisin bana inat yapan. Tam 570 x aradim.. Whatssapa girdi bisey demeden tel kapatti, sonra telefonu acti vede whatsapppa bakti fakat hiç bisey soylemedi.
Sizce degerimi bilipte konusurma hic, cunku bundan soNra konusmucam
İki insan arasındaki diyaloğun,birbirlerine davranış biçimlerinin burçla alakası yok.erhaba arkadaslar,
Ben hayatimda böyle erkek görmedim.. bir konu konusuyorduk, bosver anlamazsin gene sen dedi, bende neden anlamayim, salak miyim ben sõyledim, oda : Bilmem, ola bilir sõyledi.. cunku bir kaç kez yasadik bunu dedi.. Benimde gururum kirildi, coktaa alingan olddugum icin oruma gitti, ben na hiç hakaret edici yahut kirici laflar soylemem.. bendee dedimki: ya git" bisey soylemiyorum daha.. sonra hic bisey yazmadi.. bir õzur borcunu bekledim... Tum gun yazmadim oda, dayanamadim.. senmisin bana inat yapan. Tam 570 x aradim.. Whatssapa girdi bisey demeden tel kapatti, sonra telefonu acti vede whatsapppa bakti fakat hiç bisey soylemedi.
Sizce degerimi bilipte konusurma hic, cunku bundan soNra konusmucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?