• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah şu basenler :(

sottile'cim göbeğimiz bir kesilmiş bizim:1:
sende düzenli spor yapıyorsun sanırım?
haftada 3 gün gidebildim bu şekil belirledim çalıştığımdan dolayı,
görsellerde arattımda bulamadım o aletleri resimli atıcaktım sana ama yok malesef.:50:
şöyle anlatayım,bacakları komple açıp kapatma hareketi var oturur şekilde,birde bacak çekme aleti var.
bölgesel olduğu için aletler hep bel, karın, basen için bu salonda.
ama bunun yanında alet ,egzesiz şeklinde çalışıyoruz.mesela plates lastiğinle bacak kaldırma,plates topuyla aynı şekil.
birde damble ile ayakta makas hareketi.yerde makas hareketi. bunların çok faydasını gördüm diyebilirim.:34:
vücüdumun genelinde 18 cm incelme olmuş.sıkılaşma sağlamışım yani.kilomdanda 1 kilo gitmiş yalnızca.
dediğim gibi bu egzersizleri düzenli yapmaya çalış.evdede yap ben evdede tekrarladım hep.ilk 3 hafta inanlımaz kas ağrıları çektim
ama sonra adapte oldum.ve bacak egzersizlerinde kaslarının yandığını hissetmen,olumlu sonuç alıcağına işaret demektir:)
üzeine gitmeye çalış elbet sonuç alırsın.ben 2.aya başladım devam edicem bu şekil.durmak yok yola devam:40::40:

18 cm incelme çok iyi ya Tebrikler :)

bende pantolon giymeye çekiniyodum hele kotlar ölümdü benim için belim ince üstüm ince basen o biçimdi şimdi millet kürdana döndün dio=)) spor salonunda çalışıyodum ben haliyle kadınlara göstere göstere bende yapıyodum spor.en etkilisi şu ben orda demirlerle(asıl adı bar) yapıyodum ama evde oklava ilede yapabilirsiniz..Eki Görüntüle 774894 budur arkadaşlar bu hareketi set halinde yapın.mesela 10 tane seri halde yap bi kaç saniye dinlen tekrar 10 sayı belirleyin kendinize gün içinde sabah 50 akşam 50 gibi.kalça basen gidio

Canim benim de bi sorum olcak baktim yazdiklarina cok net seyler söylemissin yarindan basliycam buna, ama bisey söyliycem kalca ve basen demissin de ben kalcam nerdeyse hic yok ondan rahatsizim ama basenlerim gitsin istiyorum squat yapicam o da bacak kalinlastiriyomus ne önerirsin?

Ayni dert bendede var malesef :( üst beden ince göğüs-göbek ama basenler üstten 10-15 cm geniş hiç beğenmiyorum :( bende basen eritme hareketleri yapıyorum aklıma geldikçe... :(

Canim benim de bi sorum olcak baktim yazdiklarina cok net seyler söylemissin yarindan basliycam buna, ama bisey söyliycem kalca ve basen demissin de ben kalcam nerdeyse hic yok ondan rahatsizim ama basenlerim gitsin istiyorum squat yapicam o da bacak kalinlastiriyomus ne önerirsin?

yavaş yavaş arttırarak yaparsan inceltir kalınlaştırmaz...mesela ilk gün 5 erden 20 tane 2.gün 7 şerden derken sayıları setleri arttırırsan kalınlaşmaz.kalçaları dikleştiriyoo o yüzden inceltio dedim topluyo yani daha dikk toplu gösterio

yavaş yavaş arttırarak yaparsan inceltir kalınlaştırmaz...mesela ilk gün 5 erden 20 tane 2.gün 7 şerden derken sayıları setleri arttırırsan kalınlaşmaz.kalçaları dikleştiriyoo o yüzden inceltio dedim topluyo yani daha dikk toplu gösterio

squat mi artirarak yaparsam kalinlastirmaz anlamadim canim?
bi de seninki mi topluyo inceltmiyo :/
anlamadim cidden...

Düzenli pilates yaparsan basenlerin belin falan incelir,çok hoş görünürsün .
Bende incelmek istiyorum yiter artık :52::52:

Sporun etkisini 3 haftadan sonra görmeye başlarsınız. Bir ayda diyet de yaparsanız mutlaka incelme olur...Bir de kemik yapısıyla alakalı bir durum da var sanırım. Benim basenlerim her zaman büyüktü,86'dan düşemedim henüz. 86-90 arası geziyorum yıllardır. Hemen hemen hep spor yapıyorum ama o büyüklük hep kalıyor:KK55:
Merhabalar, 86 basen nasil kalin durabiliyor ya merak ettim? Tum mankenlerin olculeri 86-90 araliginda, 34 bedene filan karsilik gelen bir olcu bu.:) bu aralar bu konulari anlamaya calisiyorum da yanlisim varsa duzeltin lutfen ideali kac ki bunun?:)

Merhabalar, 86 basen nasil kalin durabiliyor ya merak ettim? Tum mankenlerin olculeri 86-90 araliginda, 34 bedene filan karsilik gelen bir olcu bu.:) bu aralar bu konulari anlamaya calisiyorum da yanlisim varsa duzeltin lutfen ideali kac ki bunun?:)
Bedenim 34 ama bel ve üst beden ince olup basenler büyük olunca armut gibi bir görüntü oluyor ve kalın gösteriyor.

Erkekler genellikle geniş baseni beğeniyorlar. Öyle olmasa Kim Kardashian bu kadar meşhur olmazdı sanırım. :KK45:

hareketleri var onları arttirarak git 30 dan başla arttir televizyon izlerken birde ip atlamak zayiflatiyormus haftada 3 cm incelenler olmuş ben ona basliycam ip atlamayamiyorum ama

Back
X