• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah şu basenler :(

bende pantolon giymeye çekiniyodum hele kotlar ölümdü benim için belim ince üstüm ince basen o biçimdi şimdi millet kürdana döndün dio=)) spor salonunda çalışıyodum ben haliyle kadınlara göstere göstere bende yapıyodum spor.en etkilisi şu ben orda demirlerle(asıl adı bar) yapıyodum ama evde oklava ilede yapabilirsiniz..Eki Görüntüle 774894 budur arkadaşlar bu hareketi set halinde yapın.mesela 10 tane seri halde yap bi kaç saniye dinlen tekrar 10 sayı belirleyin kendinize gün içinde sabah 50 akşam 50 gibi.kalça basen gidio
canim bacaklarin kalinlasmadi mi

oranti onemli ama ya bazen kendinden baska parca gibi duruyo dogru düzgün pantplon yakismiyo :KK43:

Valla canım bu kardashian'ın basenleri neredeyse ayrı eve çıkacak ama erkeklerin çoğu çok beğeniyor. Bel ile orantılı olduğu sürece bence geniş basen problem değil.:KK54:

Bedenim 34 ama bel ve üst beden ince olup basenler büyük olunca armut gibi bir görüntü oluyor ve kalın gösteriyor.
Anladim. Peki kaca indirmek istiyorsunuz bunun minimumu nedir mesela ideal? Bircok 34 beden mankenin olculeri de dedigim gibi 86-90 araliginda mesela onlarin neden ince duruyor acaba

valla 55 i geçiyodum 43 ü gördüm.şuan 48 lerdeyim çok zayıfladıydım çünkü toparladım sonra..alt bacaklarıda inceltir bu hemde sıkılaştırıo

43 mü:KK57: nasıl yaptınız ? ..55 den mi indiniz 9 günde :KK57:
ahh lütfen detaylı anlatır mısınız?:KK61:
50 60 kilo civarında olunca çok zor veriliyor fazlalıklar

Back
X