ah şu benim öküz sevgilim..tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar

mommom

<<UMUTLU>>
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
38
2
296
Antalya
merhabalar, kızlar benimde sizlerin fikirlerine ihtiyacım var, akıl akıldan üstün öyle değil mi. Nereden başlasam bilemiyorum. Benim 4 yılı geçen bir ilişkim var. ilk yıllar (çoğumuzun ilişkisinde olduğu gibi) çok güzeldi ufak tefek kavgalarımız oluyordu tabi ama beyefendi bitiyordu kapımda, telefon susmuyordu,eve çiçekler geliyordu barışıyorduk. Beni kendine fazla görüyordu çünkü o çalışıyor bende üniversiteye gidiyordum, Ailelerimizi tanıştırdık. Tabi zamanla roller değişti ben onu gözümden sakınır oldum. herşeyiyle ilgileniyordum sanki benim çocuğum gibiydi, halinden gayet memnundu ilgi sevgi hoşuna gidiyordu. Ama zamanla onun bana ilgisi azaldı arkadaşlarıyla olmak için beni ihmal etmeye başladı, ben çağırmadan ne msn gelir, ne arar oldu(hakkını yemiyeyim msj atar aramasada ama o da merakından ilgi namına bişey yok. Tabi bana olan güveni arttıkça kıskançlık da azaldı beyimizde. mesela dışardayım diyorum tamam aşkım dikkat et geç kalma diyor, ben saatlerce msj atmasam ne arıyor ne soruyor. belki başka bişey yapıyorum insan merak etmez mı yahuu..Ben onu çok merak ediyorum 5 6 saat mesaj atmasa aklıma bin türlü sey geliyor. Yaşadığımızı iyi kötü pek çok olay var hepsini burada anlatmam mümkün değil ama o beni çok sevdi bende onu çok emek verdik özelliklede her zaman ki bayan olarak ben. çok fedakarlık yaptım onun için. o kıskanmasın üzülmesin diye sosyal hayatımı çok kısıtladım doğal olarak sosyal bir hayat kalmadı pek ama şimdi o benimle ilgilenmek yerine sosyal hayatına dalıyor.benim ona ihtiyaç duyduğum anda arkadaşlarıyla maçta oluyor. Birde genelde bir işler çeviriyorsa msj atmaz, bir kaç kez bu yüzden sorun yaşadık. mesela görüşmesini istemediğim bir kız arkadaşıyla görüştü, istemiyordum çünkü kız ondan hoşlanıyordu bence bunu bana yaptıktan sonra söyledi. yani böyle sosyal hayatında yapmak istediği ama benim izin vermeyeceğm şeyler olunca bana söylemeden yapıyor, ben hissedip üstüne düşersem söylüyor anca. bu da benim güvenimi kırdı doğal olarak. emin olduğum şey beni sevdiği ve aldatmadığı şimdi nişanlanmayı düşünüyoruz ama benim bazı çekincelerim var emin olamıyorum. onun böyle değişmesi beni çok rahatsız ediyor. Onun üstüne bu kadar düşmekle hata yaptım biliyorum. geçen gün yine bnm istemediğim bişeyi yaptı ve telefon sabaha kadar kapalıydı. nyse barıştık sonuçta. ama ben üzüldüm msj yazdım bu güvensizlik beni mahvediyor nolcak böyle nasıl olacak gibisinden sitemkar msjlar. bana "ayrıl o zaman " yazmış. bunu nasıl dersin diyorum "üstüme çok geliyrsun özür diledim tekrar tekrar o konuyu açma" demiş. bir sorunumuz olduğu zaman o susmak,bense konuşmak istiyorum o da konuşmuyor çok çabuk sinirlenip zorlamaya gelemiyor. Buluştuğumuzda konuşmaya çalıştım önce sustu. sonra yoruldum artık bu saçma kavgalardan her seferinde aynı şeyler oluyor. kavga edince üstüme çok geliyorsun biraz akışına bırak olursa olur. bizimde normal bir ilişkimiz olsun dedi. son zamanlarda onun ilgisizlikleri yüzünden pek çok kez kavga ettik çünkü. siz neler düşünüyorsunuz kızlar soğudu mu benden, bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor hem hata yapıp hem bizi zora sokuyorlar. ben nasıl davranmalıyım ona karşı,

sende onun sana davrandığı gibi davranmakla başlayabilirsin mesala.. bukadar üstüne düşmeyin şımarmış..

Bir tane değil bir çok sorun yaşamışsınız ve hepsinde barışmışsınız.
Tartışmalarınız ne boyutta, konusu ne bilmiyorum ama nasıl olsa barışırız diye düşünüyor olabilir.
Ayrıl o zaman demesi de çok kırıcı, ona göre hava hoşmuş izlenimi verdi bana.
Senin istemediğin halde kız arkadaşıyla görüşüyor olması başlı başına bir problem.
Bence bu gibi sorunları halletmeden söz veya evlilik düşünmeyin.

bunun cevabını bende en az senin kadar merak ediyorum cnm bizde dönem dönem bu dediklerini yaşıyoruz gerçi şu an askerde her zamankinden daha fazla birbirimize düşkünüz ama senin dediğin şeylere bende takılmadan edemiyordum ne kadar düşündüysem de bi cvp bulamadım yapılcak tek şey onların gibi davranmak belki de ama seninde dediğin gibi biz fazla yaptık galiba bu kadar üstlerine düşmemeliydk kendimizden bu kadar taviz vermemeliydik...

sende onun sana davrandığı gibi davranmakla başlayabilirsin mesala.. bukadar üstüne düşmeyin şımarmış..
Haklısınız bende aynı düşüncedeyim uyandım son yaşananlarda, zor olacak ama en mantıklısı biraz mesafe koyup kendi hayatıma bakmam galiba

merhaba oncelıkle ınsallah hersey duzleır ve eskı normal hayatınıza donersınız daha once hıc boyle bırsey yasamadım hatta benım nısanlım fazlasıyla ılglı ve bğgar benı ama sunu soluyım nısan olayını bırsure erteleyın cunku tahmın ettgımz gıbı hersey duzelmek yerıne nısandan snra erkeklerın nasıl olsa artık benım dıye dusunup tavrlrı cok degısıyor nısan atmakta oyle kolay degıl (benım ıcın en azından ) ıkıncı larak madem bu ıglısızlıgı sıze gvenmesınden kaynaklrınıyr sızde onun sıze olan guvenını hafıf zedeleyın bakalım yanı ustunuze dusebılır belkı boylelıkle.

Bir tane değil bir çok sorun yaşamışsınız ve hepsinde barışmışsınız.
Tartışmalarınız ne boyutta, konusu ne bilmiyorum ama nasıl olsa barışırız diye düşünüyor olabilir.
Ayrıl o zaman demesi de çok kırıcı, ona göre hava hoşmuş izlenimi verdi bana.
Senin istemediğin halde kız arkadaşıyla görüşüyor olması başlı başına bir problem.
Bence bu gibi sorunları halletmeden söz veya evlilik düşünmeyin.

Aynen öyle artık ayrılsak bile nasıl olsa barışırız diye düşünüyor ve üstelemiyor anca benden ses seda çıkmazsa ve kendisi haksızsa arıyor. Sanırım burda hata bende gerçten ayrılamayacığım konularda bile sinirle bitsin dedim o an bitsin istedim zaman geçince duramadım barıştım. onunda öz güveni kabardıkça kabardı tabi. benden kolay vazgeçemez çok iyi biliyorum ama artık ona taviz vermemeliyim.

merhaba oncelıkle ınsallah hersey duzleır ve eskı normal hayatınıza donersınız daha once hıc boyle bırsey yasamadım hatta benım nısanlım fazlasıyla ılglı ve bğgar benı ama sunu soluyım nısan olayını bırsure erteleyın cunku tahmın ettgımz gıbı hersey duzelmek yerıne nısandan snra erkeklerın nasıl olsa artık benım dıye dusunup tavrlrı cok degısıyor nısan atmakta oyle kolay degıl (benım ıcın en azından ) ıkıncı larak madem bu ıglısızlıgı sıze gvenmesınden kaynaklrınıyr sızde onun sıze olan guvenını hafıf zedeleyın bakalım yanı ustunuze dusebılır belkı boylelıkle.
Teşekkürler oneyou inşallah düzelir. Nişana gerek yok o şuan bile nasıl olsa benim benden vazgeçemez gözüyle bakıyor. en uzun ayrılığımız 9 gün sürdü. arada o kadar yasanmışlık var ki ne kadar sinir olsamda vazgeçemiyorum. Bende aynını düşünüyorum onun sayesinde kaybettiğim sosyal hayatımı geri kazanıcam, arasında bulsun beni ondan sonra. Yine değişmezse bakıcaz artık. Hoş beyefen sen bu kadar üstüme düşme ben herşeyi yaparım diyor ama..Erkek işte biz kadınlar kadar derin düşünemiyor çoğu

Teşekkürler oneyou inşallah düzelir. Nişana gerek yok o şuan bile nasıl olsa benim benden vazgeçemez gözüyle bakıyor. en uzun ayrılığımız 9 gün sürdü. arada o kadar yasanmışlık var ki ne kadar sinir olsamda vazgeçemiyorum. Bende aynını düşünüyorum onun sayesinde kaybettiğim sosyal hayatımı geri kazanıcam, arasında bulsun beni ondan sonra. Yine değişmezse bakıcaz artık. Hoş beyefen sen bu kadar üstüme düşme ben herşeyi yaparım diyor ama..Erkek işte biz kadınlar kadar derin düşünemiyor çoğu

aynen canım kacan balık tatlı olur derler bıraz uzaklas cevrende baska ınsanlar olsun baksa erkekler mesela bak nasıl dusuyor ustune senın benden sana soylemesı.o aramıyrsa sende arama ararsada arkdslrımla surdyım burdyım evdeysende surya gıdıcem bura gdıcem vs de ama gıt kı blöf yaptıgnı dusunmesın. ben emınım ışe yarııycak bı yontem bu eger ıcındekı sevgısınde bı sorun yoksa.

sevgilinin senin görüşmesini istemediğin ve ondan hoşlanan kızla görüştüğünü okuduktan sonra devam etmedim. sen ona çok değer vermişsin ama o sana şuan aynı değeri vermiyor bence. ilişkini gözden geçirmeni öneririm.

Direk okumadan bikaç öneride buluncaktım ama sorun aslında senin ona güvenmenden çok daha başka, iletişim kuramadınmı olay zaten bitmiştir , bir ilişkide önce arkadaş sonra aşık olmak bnm için daha önemlidir nişanlım benm bir sevgiliden çok herşeyden önce en iyi arkadaşımdır. Yani beni dinler bir sorun var derim anlatırım onunla ilgili olur ailesiyle ilgili olur benmle ilgili olur, konu ne olursa olsun iyi bir arkadaş olamayan bir erkekten ne koca olur ne başka bişey , bu adam evlenncede değişmez söyliyim :) o yüzden önce iletişim , sen zaten oturup konuşamıyosan napıcaksınki bununla :)

fazla güven verdiğin için seni aramıyodur canım aynı şeyi bende yaşıyorum özgür gibiyim bir yere gidip gelmeme karışmıyor birisinin sana güvenmesi güzel bişey ama nasıl olsa hiç gitmicek havalarına giriyolar erkekler sende akışına bırak herşeyi o aramıyosa sende arama inş düzelir canım herşey

vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar, ben enine boyuna düşündüm. O beni çok seviyor biliyorum. Evet hataları var benimde hatalarım var. Sanırım en doğrusu bir erkeği uğruna herşeyi yapacak sevsen bile, hayatının merkezine koymamak. tabiki sevicem canımdan çok, ama biraz mesafe koyucam gizemli olucam, başka uğraşlar bulucam kendime. Beni çantada keklik görmemesi için gereken neyse yapıcam. bende umursamıyor gibi yapıcam zaman zaman, gerektiği yerdede ilgimi sevgimi göstericem. bir de böyle deneyelim bakalım :31:

konuna ev arkadaşımla aynen bu durumu değerlendirirken rastladık:1:

çünkü biz de aynı durumdayız..hatta o kadar aynı durumdayız ki ikimiz de seninle inanamazsın :2:

birimiz bunu ciddi şekilde ayrılarak çözmeye çalışıyor birimiz de senin dediğin yolla ilişkiye devam ama sınır koyarak...bakalım sonuçlar ne olacak:44:

çok üzücü ve karar vermesi zor bir durum..sevgilerinin eksildiğini düşünmüyorum ama bariz bi çantada keklik durumu var gerçekten galiba:5:ama hatayı biz de senin düşündüğün yerlerde bulduk..

durumundan haberdar et mutlaka,merak ederiz:16:

konuna ev arkadaşımla aynen bu durumu değerlendirirken rastladık:1:

çünkü biz de aynı durumdayız..hatta o kadar aynı durumdayız ki ikimiz de seninle inanamazsın :2:

birimiz bunu ciddi şekilde ayrılarak çözmeye çalışıyor birimiz de senin dediğin yolla ilişkiye devam ama sınır koyarak...bakalım sonuçlar ne olacak:44:

çok üzücü ve karar vermesi zor bir durum..sevgilerinin eksildiğini düşünmüyorum ama bariz bi çantada keklik durumu var gerçekten galiba:5:ama hatayı biz de senin düşündüğün yerlerde bulduk..

durumundan haberdar et mutlaka,merak ederiz:16:

valla canım ben bu konu üzerine çok kafa yordum, bu forumda okuduğum ilişkilerden ve etrafımdaki arkadaşlarımında ilişkilerinden gördüğüm kadarıyla erkekler önce peşinden koşuyor, bin türlü numarayla kandırıyor. Bizde bir yerden sonra dayanamıyoruz ve onlar için herşeyi yapmaya başlıyoruz. Ee tabi erkeklerde rahatlık evresine giriyor hemen hele ki bir kaç kaç vazgeçemediğimizi görürlerse iyice gevşiyorlar. Bizde o alıştığımız ilginin devam etmesini bekliyoruz, böyle olmayınca kafamızda soru işaretleri. Canım bence ev arkadaşında sende etraflıca düşünün 1. sevgilin seni gerçekten seviyor mu? bu mesafe sevgisi bittiğinden mi yoksa rahatlık evresinde olduğundan mı? 2. hataları gerçekten ayrılmanı gerektirecek kadar büyük mü. Ben kendi adıma bu muhasebeyi yaptım ve eminim ki benim öküzüm öküzde olsa beni çok seviyor ve kaybetmek istemiyor. Evet hataları var ama 4 yılımı çöpe atacak, bni ondan vazgeçirecek kadar değil. Çünkü en ufak tartışmamızda bile nefes alamıcak gibi oluyorum çok seviyorum onu nası bağladıysa öküz beni kendine :4: Ama ilişkide stratejide şart canım bunu anladım yani öyle körü körüne sevip her istediğini yapıncada olmuyor. Biraz güçlü durmak, sen olmasanda benim bi hayatım var. ı erkeğe belli etmek gerekiyor. Evet yine çok sevicem onu ama boğmadan sıkmadan fazla üstüne düşüp aramadan. Yeni hobiler falan bulucam spora falan başlıyım diyorum öyle. eger bu söylediklerimi becerebilirsem ilişkimin gayet güzel olucağnı düşünüyorum. İnşallah beceririrm bu sefer.:23:

aynen canım ya ben de senin gibi artık fazla üstüne düşmeden hayatıma bakıcam bi süre bakalım neler olacak:44: ev arkadaşımsa diğer seçeneği seçti hayırlısı hepimiz için..gelişmeleri bildirelim:16:

Bana sorarsan bir ara verelim de ve arayıp sorma dönüp arar sorarsa zaten senden ayrılmak istemiyordur. Söylediklerinden şu izlenim oluştu bende .Sevgilin seni çantada keklik görüyor başka çiçeklerde de bal çok hissine kapılmış. Bu cepte başka neler var gezip tozup keyfime bakayım . Yok öyle bir dünya o koşsun . Benim kocam da evlenene kadar pek ilgili alakalıydı. Biz evlendik ne sosyal hayatım kaldı ne bir şey yarandım mı yok. Onun tüm ailesi çok mühim benimkiler yer bezi. Onun ailesi aile benimki...
Bir de laf var Kendini sağılacak inek gibi gösterirsen sütünden hep yararlanmak isterler.
İNEK OLMAYALIM ;)
Biraz ağır oldu sanırım. Kusuruma bakmayın ben çok sinirleniyorum.

aynen canım ya ben de senin gibi artık fazla üstüne düşmeden hayatıma bakıcam bi süre bakalım neler olacak:44: ev arkadaşımsa diğer seçeneği seçti hayırlısı hepimiz için..gelişmeleri bildirelim:16:

canım üstünden uzun süre geçti ama. merak ettim ne gelişmeler var :) Ben hala başa cıkamadım kendimle. ara ara sorun yaşıyoruz hala bu yüzden. ilgisiz alakasız olucam dedim ama beceremedim, meraktan çatlıyorum napim :26:
benden bir cacık olmayacak bu gidişle :43:

Bu sorunu yaşayan ne çok kişiymisiz meğer :( kizlar ben bu sorunu aylardir çekiyorum ve hayatımda başka ciddi sorunlar da var ailevi sorunlar sağlık sorunları vs. bir de üstüne sevgilimle sorun yaşıyorum ve artık hiç tahammülüm kalmadı ayrılmak da istemiyorum kesinlikle o benim can yoldaşım çok özel bir ilişki ama ne yapacağımı da bilmiyorum... biraz arayıp sormamak kendini geri çekmek sorunu çözer demiş çoğu kişi ama ben bunu da yapamıyorum ki kendimi tutamıyorum hiç. Ama yine de deniycem bakalım bir iki gündür de uyguluyorum henüz pek bir sonuç alamadim o su anda arkadaslariyla tatilde. O da ayri bir konu cok kizginim ona o konuda. Sosyal hayatim cok yok su siralar butun arkadaslarim sehir disinda ve de ben diz kapagimdan ameliyat oldum en az 2 3 hafta evden cikamiycam. Evde oldugumu bir sey yapmadigimi biliyor nasil ilgisini dikkatini cekicem bilmiyorum kizlar bir sonuç alırsam burada paylasicam sizinle.

Sizler de kendini geri cekme arayip sormama taktigini uygularsaniz sonuçlarını bizimle paylaşın kızlar bu erkeklere karşı el ele olalım! :)

Back
X