Ah şu dilim!

Ben olsam ben de kizardim
Ne demek ..isi bilmiyordun zaten?

Paravatsizligi aciksozlulukle karistirmissiniz.
Oyle bile olsa aglayan insana soylenir mi bu?

Demek ki ise ihtoyaci var ki bu kadar uzulup agladi.

Biraz zaman gecsin arayip ozur dile
Yanlis anladin falan de toparlamaya calis.

Biraz kiskanc misiniz?

Kıskanç biri değilim

Ki bahsettiğim kişinin ve olayın kıskançlıkla ilgisi yok

Aslında ben sizin tarzınızda insanları çok severim . Kalbi beyni ağzı bir insan kolay bulunmaz. 3 adet dostum var aynı sizin gibi. Doğruyu söylemişsiniz , o da torpille oraya geldiğini o makamı haketmediğini gayet iyi biliyor. Ve birden siz zaten yapamıyordun iyi oldu hayırlısı deyince çıldırdı. İnsanları ne çıldırtır biliyormusunuz? Gerçekler .. ben ne yapardım ? Sizin yaptığınızı yapardım. Mesaj atardım o kadar. Lütfen karakterinizi bu doğru duruşunuzu dürüstlüğünüzü kimse için değiştirmeyin. Sizi hak eden insanlarla dostluk ve arkadaşlık kurun
Patavatsizlik denen de birsey var ama
Genelde durustlukle karistirilir.

Aman iyi oldu ciktigim bosver.diyen birine ben de..aynen zaten isi bilmiyordun bosver.derim evt.
Ama karsimda isten ciktigi icin aglayan birine..zaten isi bilmiyordun.demek durustluk degil patavatsizliktir

Hic hoslanmam bu sekilde dobrayim/durustum seklinde nerde ne zaman ne konusacagini bilmeyen patavatsiz bosbogaz insanlardan

Bakın olayın içinde olan benim
Nasıl kaldığını neler yaşadığını bilen gene benim
Onunla yiyen içen birşeyler paylaşan benim
Onun ailesini duygularını zayıflıklarını bilen gene benim
Arkadaşımı bana savunmana gerek yok
Ve klavye başında bana öyle değil şöyledir diyorsun
Malum mu oluyor anlamadım
Kurum birilerinin aracılığıyla arkadaşımı işe aldı
İşe başladığında şöyle düşünün ipliği iğneye takamayan birinin terzi olması gibi birşeydi
Arada mutlaka kendini geliştirmiştir ama kurum il genelinde bir proje başlatınca bölümün başında da arkadaşım olunca
Kurum bunu yetersiz buldu istemedi
İşte birilerinin aracılıyla anca 9 ay tutunabildi
Yani şimdi ben size niye bunu anlatma gereği duydum onuda bilmiyorum işin doğrusu
Kendinize mal ettiğiniz duygu ve düşünceler üzerinden kesin yargılara varmayın tamam mı?

bakın hanımefendi içinde olan sizsiniz ok
tamam siz her şeyi biliyosunuz ok
ben de dıyorum kı su haklı cıkma tavrınızdan kurtulun bı an once. yanı bı ınsanı tesellı etmek cok mu zor? nıye bu insani duygularımızı kullanmak yerine hep ben haklıyım, ben dogruyum kısmında takılıyoruz. tamam arkadasınız torpille yerleşmiş istememişler ok sız de rahatlayın artık sız haklısınız ok.

Kıskanç biri değilim

Ki bahsettiğim kişinin ve olayın kıskançlıkla ilgisi yok
Kiskanc olmayabilirsiniz ama ben yine de iyi niyetli biri oldugunuzu dusunmiyorum.en azindan bu olayda.

Yani bu sozu iyi niyetle soylemissiniz bence.

Bence hosunuza gitmis isten cikartilmasi.ve agzinizdan bu sekilde kacirdiniz asil fikrinizi.

Zaten isi bilmiyordun ki.:KK66:

bakın hanımefendi içinde olan sizsiniz ok
tamam siz her şeyi biliyosunuz ok
ben de dıyorum kı su haklı cıkma tavrınızdan kurtulun bı an once. yanı bı ınsanı tesellı etmek cok mu zor? nıye bu insani duygularımızı kullanmak yerine hep ben haklıyım, ben dogruyum kısmında takılıyoruz. tamam arkadasınız torpille yerleşmiş istememişler ok sız de rahatlayın artık sız haklısınız ok.
Nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın kimse size birşey anlatamaz çünkü şartlanmışsınız

Kiskanc olmayabilirsiniz ama ben yine de iyi niyetli biri oldugunuzu dusunmiyorum.en azindan bu olayda.

Yani bu sozu iyi niyetle soylemissiniz bence.

Bence hosunuza gitmis isten cikartilmasi.ve agzinizdan bu sekilde kacirdiniz asil fikrinizi.

Zaten isi bilmiyordun ki.:KK66:
Bu senin düşüncelerin benim değil
Ben zaten bu konuda yeterince üzgünüm

Patavatsizlik denen de birsey var ama
Genelde durustlukle karistirilir.

Aman iyi oldu ciktigim bosver.diyen birine ben de..aynen zaten isi bilmiyordun bosver.derim evt.
Ama karsimda isten ciktigi icin aglayan birine..zaten isi bilmiyordun.demek durustluk degil patavatsizliktir

Hic hoslanmam bu sekilde dobrayim/durustum seklinde nerde ne zaman ne konusacagini bilmeyen patavatsiz bosbogaz insanlardan
Patavatsızlık ile dürüstlük çok ince bir çizgi evet haklısınız. Ama Türkiye’de torpille hak etmediği yerlere işe giren milyonlardan biri bu kız, bence iyi olmuş birisinin dostu bile olsa karşısında dik durması. Dost acı söyler ne de olsa

Ben nedense acımasız bulmadım bu olayı.
İşini layıkıyla yapmayan insanlar yüzünden bu işi gerçekten hak eden insanlar boş geziyor.
Belki patavatsızlık olabilir ama asla acımasızca değil beceremiyormuş işte

Ben nedense acımasız bulmadım bu olayı.
İşini layıkıyla yapmayan insanlar yüzünden bu işi gerçekten hak eden insanlar boş geziyor.
Belki patavatsızlık olabilir ama asla acımasızca değil beceremiyormuş işte
Doğru olmak bazen hiç iyi değil

Back
X