Ah şu dilim!

İntihar edeceğim diyen birine hadi atla demek gibi olmuş sizinkisi:) Olan olmuş artık, demek ki duyacağı varmış bu sözleri. Çoğu zaman hepimiz birer aracıyız aslında farkında olmasak da. Bazen böyle tokat gibi gelen cümleler insanın dönüm noktası olabiliyor. Umarım arkadaşınız için de öyle olur.

Hay ağzınız bal yesin...
Böyle söyleye söyleye, kınaya kınaya beyinlere girip bitireceğiz bu meseleyi...

şaka mı yapıyosunuz ciddimisiniz torpili savunmuyorum ama memlekette sınav sorusu çalıp kaymakam vali oluyorlar bilmem ne oluyorlar vakti zamanında ya bu böyle olmaz diyenlere sen sus diyip kafasına vuruyorlar sen diyosun ki bitiricez soru çalanlar gitti yerine sınavlamı aldılar insanları ali nin torpili bitti velinin ki başladı

ben tropille olduguna ınanmıyorum, birisinin torpiliyle olsaydı cıkarmazlardı emın olun. demek ki birisi aracı oldu hakkında bu ısı yapabılır gıbısınden sonra da ıse aldılar. 9 ay kımse beceremeyen bırını ıste tutmaz. sızce mantıklı mı?

Dip not ekleyeyim. Biri icin Sanane nasil girdiginden ise vs diye dusunen herkesin torpille bir yere gelmis kisiler oldugunu dusunuyorum. Yara gocunma hesabi....
ne yaptıysam hep alnımın teridir bu zaman kadar işçilikte yaptım zorluklarda yaşadım iş yapamadığım zaman üzerime gelen soytarılarlada uğraştım halada uğraşıyorum ama bir insanın zor gününde ya zaten sen bu işi yapamıyodun beceriksiz demek ayıp yani arkadaş diye sana sığınmış

şaka mı yapıyosunuz ciddimisiniz torpili savunmuyorum ama memlekette sınav sorusu çalıp kaymakam vali oluyorlar bilmem ne oluyorlar vakti zamanında ya bu böyle olmaz diyenlere sen sus diyip kafasına vuruyorlar sen diyosun ki bitiricez soru çalanlar gitti yerine sınavlamı aldılar insanları ali nin torpili bitti velinin ki başladı
Torpili kabul etmeyen bir zihniyet, o işe girmez değil mi?
Bireylerde bu bilinç oluşursa, istedikleri kadar makam mevki sahipleri, kendilerine emir eri arasın.
Neye yarar?

Boşver daha iyi bir iş bulursun diye avutsaydınız keşke. Sizin yorumunuz olmamış.

Arkadaşınızın yerinde olsam ben de kızardım size. İşimden çıkarılmışım, moral vermeniz için sizi aramışım ettiğiniz laflar epey nahoş. Teorikte öğrenilen bilgiler pratiğe dökülmüyor direkt, bildiği bir işi yapsa da zorlanabilirdi ve bir işi öğrenmek için o işi yapmak gerekir. Bir rezil olur iki alay edilir sonunda öğrenirdi. Arayıp özür dileyin, niyetinizin kırmak olmadığını açıklayıp başka iş bulursun vs şeklinde telkin edin.

ne yaptıysam hep alnımın teridir bu zaman kadar işçilikte yaptım zorluklarda yaşadım iş yapamadığım zaman üzerime gelen soytarılarlada uğraştım halada uğraşıyorum ama bir insanın zor gününde ya zaten sen bu işi yapamıyodun beceriksiz demek ayıp yani arkadaş diye sana sığınmış
Beceriksize beceriksiz derim.dost aci soyler hic duymadınız mi.Bir ust mesajinizda alinin bitti velinin basladi demissiniz ali veli topunun dibine kibrit suyu. Ben su kisi torpil yapmasin demedim ki kimse torpil yapamasin. Torpille bir yere gireninde elinde patliyor iste boyle. Herkes vasfi kadar.

Torpili kabul etmeyen bir zihniyet, o işe girmez değil mi?
Bireylerde bu bilinç oluşursa, istedikleri kadar makam mevki sahipleri, kendilerine emir eri arasın.
Neye yarar?
bazen bilinç olmuyor işte ne yazıkki yani işssiz olduğunu düşün zor durumdasın ailen sen torpil imkanı buluyosun o durumda kullanmam demek senin dediğin bilinçmi bence değil herkes rahatlıkla iş bulabilirde bi kaç beceriksiz torpille makama gelir tamam o senin dediğin bilinçtir ama türkiye için dedikleriniz zor 30 sene sonra içinde zor

bazen bilinç olmuyor işte ne yazıkki yani işssiz olduğunu düşün zor durumdasın ailen sen torpil imkanı buluyosun o durumda kullanmam demek senin dediğin bilinçmi bence değil herkes rahatlıkla iş bulabilirde bi kaç beceriksiz torpille makama gelir tamam o senin dediğin bilinçtir ama türkiye için dedikleriniz zor 30 sene sonra içinde zor
Ben korkarım!
Kursağımdan birinin hakkı girecek diye çok korkarım.
Ya benden daha çok ihtiyacı varsa?
Her şeyde böyle bakarım olaya.
Gittiğim bir restoranda bile siparişim gecikmişse ses etmem, başkasının hakkı sırası vardır belki ben bekleyebilirim derim.
Ama haksızlığa asla hiçbir koşulda tahammül edemem.
O yüzden diyorum, torpil adı altında bile bile kim ne yapmışsa burunlarından misli misli gelecektir, beklesinler.

Beceriksize beceriksiz derim.dost aci soyler hic duymadınız mi.Bir ust mesajinizda alinin bitti velinin basladi demissiniz ali veli topunun dibine kibrit suyu. Ben su kisi torpil yapmasin demedim ki kimse torpil yapamasin. Torpille bir yere gireninde elinde patliyor iste boyle. Herkes vasfi kadar.

yani ben iş hayatında sizin kadar acımasız değilim bir insanın iyi niyetiyle alının terini döküyorsa çalışarak öğrenebileceğini düşünürüm çünkü o insanın zor duruma düşmesi bana birşey kazandırmaz böyle düşünüyorum

yani ben iş hayatında sizin kadar acımasız değilim bir insanın iyi niyetiyle alının terini döküyorsa çalışarak öğrenebileceğini düşünürüm çünkü o insanın zor duruma düşmesi bana birşey kazandırmaz böyle düşünüyorum
Torpille oraya girenin yaninda orayi hak eden ama torpilli yuzunden giremeyen ne olacak? O da pasa torunu degil neticede is onada lazim.

Cok uzun suredir patronum. Torpil araci vs ile gelen kimseyi ise almadim.almam.. ve hatta onisi kotarabilecekse bile ise almam sirf torpilli oldugu icin.
Konu sahibinin konusunu sabote etmeyelim daha fazla. Hoscakalin

Bu işi araya birilerini koyarak buldu yazmıs sız torpil demissiniz. direk olaya torpil gozuyle bakıyorsunuz. yahu ıse alırken kendınız referans sormuyor musunuz?

9 ay sonra ya da daha az. o zaman mı anlamıslar ısı yapamadıgını bence cok sacma nerdeyse 1 seneye yakın. her iş yerinde dalga gecıyolar, uğraşıyolar tabi ki bu bahane değil. bi insan calısarak deneyım sahıbı olur. sans verılmezse olmaz tabi ki. psikolojisini dusunemıyorum, resmen insanlarla oynuyolar. keşke siz de oyle soylemeseydınız o psikolojıyle daha cok yıpranır. kendisini beceriksiz olarak goruyor suan.
Konuyu okudun mu
Diyorum ki bir kere kovulmaktan kurtuldu defalarcada uyarı aldı alay konusu oldu
Ben size katılmıyorum insan neyi yapabildiğini yada yapamadığını bilir

İntihar edeceğim diyen birine hadi atla demek gibi olmuş sizinkisi:) Olan olmuş artık, demek ki duyacağı varmış bu sözleri. Çoğu zaman hepimiz birer aracıyız aslında farkında olmasak da. Bazen böyle tokat gibi gelen cümleler insanın dönüm noktası olabiliyor. Umarım arkadaşınız için de öyle olur.
Umarım çok isterim
Daha sağlam durmasını

Konuyu okudun mu
Diyorum ki bir kere kovulmaktan kurtuldu defalarcada uyarı aldı alay konusu oldu
Ben size katılmıyorum insan neyi yapabildiğini yada yapamadığını bilir

Ben de o zaman size sunu yazayim su an cok iyi mevkide olan biri bir zamanlar cok alay edildigini cok zor gunler gecirdigini soylemisti.

Back
X