Ah şu dilim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde bi arkadaşımın babası ölmüştü 3 kız kardeş ve anneleri kızlar hepsi bekardı tek başına kaldılar
Halaları amcaları da yani baba tarafi komple babasının ölümünden sonra hiç bir sebep yokken görusmemeye başlamışlardı arkadaşım bundan dert yanarken bilin bakalım bu kardeşiniz hangi meşhur atasözünü söyledi :olamaz:
:kızgın:
Desene öküz öldü ortaklık bozuldu demiştim :skandal: Ben bile çok şaşırdım o laf nasıl ağzımdan cikti diye
Sizinde 3. Benimki gibi efsane olmuş ama diğerlerinde bisey yok bence 2. De eh iste biraz :KK48:

Sonunu okuyana kadar bence herşey normal diyordum kiii, cidden öldü mü dedin fjsnsjdbskwnsks🤦‍♀️🤦‍♀️🤭 ya ama yinede çok abartmışlar takılma Boşver bence. Seni gerçekten tanıyan insan içinde bişey olmadığını bilip çokta takılmaz :))

Ben de çok sevindim canım adına o ev zaten sizin için çok küçüktü dedim

- canım kilo vermişsin çok yakışmış, resmen ter kokuyodun, yaşlı duruyordun, şimdi çok iyi olmuşsun.

-canım işe girmişsin hayırlı olsun, işsiz işsiz dolaşıyodun, üzülüyoduk hep adına, çok sevindik

-canım iyi oldu o koltuk takımını değiştirdiğin ya, eski püskü demode bir şeydi, hayırlı olsun

-canım kısa saç çok yakışmış, uzun saç hiç yakışmıyordu sana. Bizim kızlar arkandan kezban diyorlardı zaten, çok iyi olmuşsun.

En itici insan tipi, uzak durmakta fayda var.

- canım kilo vermişsin çok yakışmış, resmen ter kokuyodun, yaşlı duruyordun, şimdi çok iyi olmuşsun.

-canım işe girmişsin hayırlı olsun, işsiz işsiz dolaşıyodun, üzülüyoduk hep adına, çok sevindik

-canım iyi oldu o koltuk takımını değiştirdiğin ya, eski püskü demode bir şeydi, hayırlı olsun

-canım kısa saç çok yakışmış, uzun saç hiç yakışmıyordu sana. Bizim kızlar arkandan kezban diyorlardı zaten, çok iyi olmuşsun.

En itici insan tipi, uzak durmakta fayda var.
Bu da farkli bir bakış açısı teşekkürler

Merhaba arkadaşlar , en sevmediğim ve değiştirmek istediğim bir yönümü sizinle konuşmak istiyorum bu konuda bana vereceğiniz tüm tavsiyeleri dikkatle dinlemeye hazırım.
Lütfen bu konuda birileri bana yardımcı olsun.

Bundan 5 yıl önce öğrenciyken birilerinin vesilesiyle bir eve yerlestirildim kısa süreliğine.
Orda kalan Abla 1 ay önce annesini kaybetmiş eşinden de ayrılmış babasıyla yaşayan biriydi.
Babası çok naif bir adamdı. Yanimizda pek durmuyordu rahat konusabilelim diye.

Orda yuk olmamak için ablanin yemegini yaptım evini supurdum. Iyice samimi olduk.
Sohbet ederken samimiyetine dayanarak Baban bir gün yine evlenmek isterse? diye soru yönelttim.
Kadın bana bir küstü. Hiç konuşmadı cok kirildim dedi. Ozur diledim ama nafile.Ben de aldım çantamı çıktım evden.

Aradan yillar geçti. Evlendim. Başka bir arkadaşımla sohbet ederken evden çıkacağını söyledi kirada oturuyordu. Ben de çok sevindim canım adına o ev zaten sizin için çok küçüktü dedim. Kalabalık bir aile. O ona kırıldı. Bizim evimizi neden kucumsedin dedi.
Gönlünü alana kadar ne çektim.

Yine başka bir arkadaş devamlı hastalaniyordu dedim ki ya sen çok sıcakkanlı birisin acaba sana çok nazar mi ediyorlar benim bir tanıdık da böyleydi öldü sonra dedim. Bence üstünü okut dedim. O da çok kırıldı bana. Ben ne yapicam hep kötü oluyorum safim biraz bilerek kalp kirmiyorum . Ama nasıl duzelicem bilmiyorum. Lütfen yargilamadan bana akıl verir mısınız kendimi düzeltmek istiyorum. Ha şunu da belirteyim bana biri bunlari dese kirilmam.
Sonuncusu bomba yalniz...😂😂😂
Ne kadar samimi olunursa olunsun, ilkindeki gibi duygulari incitecek ozel bir soru sorulmaz.
Ikincisinde de ne gerek var yorum yapmaya? Hayirli olsun deyip, mutlulugu paylasmak kâfi.
Daha az konusup, daha fazla dinlemeye odaklan...Bir sey demeden once, az dusunmeye firsat yarat. Insallah zamanla torpulenir. Yoksa cok çamlar devireceksin.. ;)

Sonuncusu bomba yalniz...😂😂😂
Ne kadar samimi olunursa olunsun, ilkindeki gibi duygulari incitecek ozel bir soru sorulmaz.
Ikincisinde de ne gerek var yorum yapmaya? Hayirli olsun deyip, mutlulugu paylasmak kâfi.
Daha az konusup, daha fazla dinlemeye odaklan...Bir sey demeden once, az dusunmeye firsat yarat. Insallah zamanla torpulenir. Yoksa cok çamlar devireceksin.. :KK66:

Iyi ki konu acmisim. Inşallah canım ben de bunu istiyorum . Kendimi daima guncellemeyi seviyorum. Begenmedigim ozelliklerimi siliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X