- Konu Sahibi melekkkkkk
-
Egitim calismiyorum ama calistiktan sonra yapilmamasi icin neden goremiyorum.gereksiz ayrintilar yuzunden puf noktalarini kaciriyor olabilir misin?dershaneye gidiyor musun?
eğitimden çok soru çözmen lazım canım.. hangisin de sorun yaşıyorsun mesela
öğrenimden çok sorun yaşıyorum ve ben çok karamsar bir insanım oda etkiliyor yanlış yaptıkça...
sizdemi kpss ye hazırlanıyorsunuz...
öğrenim en zevkli derstir yada bana öyle geliyor..
evet aynen bende maalesef.. belki çalıştığın kaynaktan da kaynaklanıyordur. öğrenim de örnekleri iyi pekiştirmen lazım
bende gelişimi çok severek çalışırım:)branşınız nedir
bence eğitimden değil alandan korkun
eğitimi yapmak için bol soru gerekir. gkyden daha basittir zaten.
yani illa ki birinin anlatması gerekmiyor evde yapılabilecek derslerdendir eğitim.
bende coğrafya öğretmeniyim....rakibiz deseneaynen gelişim de eğlenceli :)
coğrafya öğrt.
bence eğitimden değil alandan korkun
eğitimi yapmak için bol soru gerekir. gkyden daha basittir zaten.
yani illa ki birinin anlatması gerekmiyor evde yapılabilecek derslerdendir eğitim.
bende coğrafya öğretmeniyim....rakibiz desene
arkadaşlar aranızda öğretmenlik için eğitim bilimleri çalışan varmı...ben çalışıyorum ama sorularını yapamıyorum bunun bir püf noktası varmıdır bilen varsa yardımcı olabilirmi...
aaa bak sen şu işe o zaman taktik vermeyi bırakıyorum
şaka bir yana bol bol soru çöz ve hep aynı kaynaktan çözme[/QU
evet bencede taktik vermeyin artık
kaçıncı yılınız kpss de...
merhaba
ben 1 kere kpss ye girdim, şu anda da eğitim bilimleri bölümünde çalışıyorum üniversitede.
bence bu soruları çözmek için önce konuya iyi hakim olmalısınız, konu anlatımlı farklı kaynaklardan ortak bir özet çıkarın. (pegem-yediiklim-ihtiyaç bu kaynaklar güzel anlatıyor)
sonra her konu sonunda yaprak testlerini çözün ki iyice pekişsin.
yanlış yaptığınız soruları tekrar özetlerinize dönerek düzeltin. daha kalıcı olur.
üstünde çok uzun düşünmeyin. şıkları çok irdeledikçe yanlış yapma ihtimali artıyor aslında.
bol tekrar yapmanız çok işinize yarar
başarılar
aaa bak sen şu işe o zaman taktik vermeyi bırakıyorum
şaka bir yana bol bol soru çöz ve hep aynı kaynaktan çözme[/QU
evet bencede taktik vermeyin artık
kaçıncı yılınız kpss de...
yeni mezunum ben daha ilk temmuzda girdim bu temmuz da 2. olcak. maalesef çok az bir farkla şubatı kaçırdım
yeni mezunum ben daha ilk temmuzda girdim bu temmuz da 2. olcak. maalesef çok az bir farkla şubatı kaçırdım
kısmet inşlh bir dahakine olucaktır...alan çok zordu inşlh bu yıl daha kolay olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?