ah şu eğitim bilimleri:(

melekkkkkk

mutlu son....
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.968
24
108
Malatya
arkadaşlar aranızda öğretmenlik için eğitim bilimleri çalışan varmı...ben çalışıyorum ama sorularını yapamıyorum bunun bir püf noktası varmıdır bilen varsa yardımcı olabilirmi...

Egitim calismiyorum ama calistiktan sonra yapilmamasi icin neden goremiyorum.gereksiz ayrintilar yuzunden puf noktalarini kaciriyor olabilir misin?dershaneye gidiyor musun?

Egitim calismiyorum ama calistiktan sonra yapilmamasi icin neden goremiyorum.gereksiz ayrintilar yuzunden puf noktalarini kaciriyor olabilir misin?dershaneye gidiyor musun?

hayır dershaneye gitmiyorum kendim evde daha iyi çalışabiliyorum daha önceden gidiyordm ama çok zaman kaybediyordm.evliyim evede zaman ayırmam gerekiyo zaten...haklı olabilirsiniz belkide çok kafama takıp detayları düşündüğümden olabilir.ilginize tesekür ederimm....

öğrenimden çok sorun yaşıyorum ve ben çok karamsar bir insanım oda etkiliyor yanlış yaptıkça...
sizdemi kpss ye hazırlanıyorsunuz...

öğrenim en zevkli derstir yada bana öyle geliyor..
evet aynen bende maalesef.. belki çalıştığın kaynaktan da kaynaklanıyordur. öğrenim de örnekleri iyi pekiştirmen lazım

konudan sonra soru bol soru çözmek gerekiyor, daha iyi oturduğunu düşünüyorum
bazen oluyor ki konudan anlamıyorum soruyla mantığını kavrıyorum

bence eğitimden değil alandan korkun
eğitimi yapmak için bol soru gerekir. gkyden daha basittir zaten.
yani illa ki birinin anlatması gerekmiyor evde yapılabilecek derslerdendir eğitim.

arkadaşlar aranızda öğretmenlik için eğitim bilimleri çalışan varmı...ben çalışıyorum ama sorularını yapamıyorum bunun bir püf noktası varmıdır bilen varsa yardımcı olabilirmi...

merhaba
ben 1 kere kpss ye girdim, şu anda da eğitim bilimleri bölümünde çalışıyorum üniversitede.
bence bu soruları çözmek için önce konuya iyi hakim olmalısınız, konu anlatımlı farklı kaynaklardan ortak bir özet çıkarın. (pegem-yediiklim-ihtiyaç bu kaynaklar güzel anlatıyor)
sonra her konu sonunda yaprak testlerini çözün ki iyice pekişsin.

yanlış yaptığınız soruları tekrar özetlerinize dönerek düzeltin. daha kalıcı olur.
üstünde çok uzun düşünmeyin. şıkları çok irdeledikçe yanlış yapma ihtimali artıyor aslında.
bol tekrar yapmanız çok işinize yarar

başarılar

çoook teşekkür ediyorum...

Konulara tam hakimsen ve çözemiyosan soru tiplerine alışman lazım. Yani daha fazla soru çözersen bu işin mantığını kavramış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…