- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Üstüne yürüme olayı fazla olmuş evet ama biraz da eşin açısından bak.
sürekli ağlıyormuşsun evde.
evet derdin büyük anlıyorum.
benim evlendiğimde önce babam by-pass oldu
sonra hemen ardından annem ALS hastalığına yakalandı.
şu anda mideden besleniyor, doktorlar 3 sene ömür vermişlerdi 2.5 senedir hasta annem. yatalak durumda.
ben önceleri kendimi çok paralıyordum.
ama bu defa evliliğim de yara aldı. sürekli üzgün, mutsuz, hastalıktan başka şeyden bahsetmeyen bi insana dönüşmek üzereydim.
evde böyle bi insanla yaşamak ne kadar zor bi düşün.
hiçbişeyden mutlu olmayan bir eş..
bence bu açıdan da bi bakın..
Bundan korkup olay cikacak diye konusmuyo benle biliyorum oyle soyleyecek o gece gidip yattı ben de bu aksam bana destek oldun teşekkür ederim dedim sadece hic konuşmadı. Ben bi yemek yapıp sasirtsam mı kavga etmekten cok yoruldu kaciyo benden artıkBabiliyorummda konuşmuş daha çokta taze evliliğiniz sen normal konuş unut, oda üzülmüştüm ne olsa, eve gelince surat yapmandan korkuyordur. Sen iyi konuşursan alttan alır.
Evet evet şaşırt, sevgilim ben iyi olmak istiyorum sen evine gelince huzur bul istiyorum sadece hastalık vs gerildik ikimizde diyede açıkla. Erkekler bazen tepkilerini ayarlayamıyor ama daha yeni evlisiniz liste kalamyın boş yere.Bundan korkup olay cikacak diye konusmuyo benle biliyorum oyle soyleyecek o gece gidip yattı ben de bu aksam bana destek oldun teşekkür ederim dedim sadece hic konuşmadı. Ben bi yemek yapıp sasirtsam mı kavga etmekten cok yoruldu kaciyo benden artık
Bu olumlu mesajına çok sevindim belirteyim dedim
Ben de bilmiyorum neden. Anladım canım önemli değilBaşka konuya yazdığım yorumum neden burda çıktı anlamadım.
Konu sahibesi arkadaşım sana değildi yorumum.
Siz nasıl atlattiniz psikiyatriye gitmem gerekiyo diye düşünüyorum artık o da haklı evet olmadık seylerden kavga cikiyo aliniyorum suratim düşüyo ben kocama sarilmak isterken en cok onu zedeliyorum aslindao da bana destek olsun istiyorum ama nasıl
Evet kiyamiyorum eşime de mutlu aile mutlu kadın demek heralde ben mutsuz olunca ikimiz ve cevremiz mutsuz yeni evliyiz diye üzülüyorum ben de severek ne hayallerle evlendik simdi bi tanesi kalmadıEvet evet şaşırt, sevgilim ben iyi olmak istiyorum sen evine gelince huzur bul istiyorum sadece hastalık vs gerildik ikimizde diyede açıkla. Erkekler bazen tepkilerini ayarlayamıyor ama daha yeni evlisiniz liste kalamyın boş yere.
Stres sıkıntı yeni evlilikte olur böyle şeyler. Sen uzatmadan ve yıpratmadan toparla.Evet kiyamiyorum eşime de mutlu aile mutlu kadın demek heralde ben mutsuz olunca ikimiz ve cevremiz mutsuz yeni evliyiz diye üzülüyorum ben de severek ne hayallerle evlendik simdi bi tanesi kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?