ah şu gelgitlerim olmasa

Üstüne yürüme olayı fazla olmuş evet ama biraz da eşin açısından bak.
sürekli ağlıyormuşsun evde.
evet derdin büyük anlıyorum.
benim evlendiğimde önce babam by-pass oldu
sonra hemen ardından annem ALS hastalığına yakalandı.
şu anda mideden besleniyor, doktorlar 3 sene ömür vermişlerdi 2.5 senedir hasta annem. yatalak durumda.
ben önceleri kendimi çok paralıyordum.
ama bu defa evliliğim de yara aldı. sürekli üzgün, mutsuz, hastalıktan başka şeyden bahsetmeyen bi insana dönüşmek üzereydim.
evde böyle bi insanla yaşamak ne kadar zor bi düşün.
hiçbişeyden mutlu olmayan bir eş..
bence bu açıdan da bi bakın..

Bu olumlu mesajına çok sevindim belirteyim dedim

Babiliyorummda konuşmuş daha çokta taze evliliğiniz sen normal konuş unut, oda üzülmüştüm ne olsa, eve gelince surat yapmandan korkuyordur. Sen iyi konuşursan alttan alır.
Bundan korkup olay cikacak diye konusmuyo benle biliyorum oyle soyleyecek o gece gidip yattı ben de bu aksam bana destek oldun teşekkür ederim dedim sadece hic konuşmadı. Ben bi yemek yapıp sasirtsam mı kavga etmekten cok yoruldu kaciyo benden artık

Evet evet şaşırt, sevgilim ben iyi olmak istiyorum sen evine gelince huzur bul istiyorum sadece hastalık vs gerildik ikimizde diyede açıkla. Erkekler bazen tepkilerini ayarlayamıyor ama daha yeni evlisiniz liste kalamyın boş yere.

[QUO"zeytinagaci, post: 36599722, member: 488460"]Üstüne yürüme olayı fazla olmuş evet ama biraz da eşin açısından bak.
sürekli ağlıyormuşsun evde.
evet derdin büyük anlıyorum.
benim evlendiğimde önce babam by-pass oldu
sonra hemen ardından annem ALS hastalığına yakalandı.
şu anda mideden besleniyor, doktorlar 3 sene ömür vermişlerdi 2.5 senedir hasta annem. yatalak durumda.
ben önceleri kendimi çok paralıyordum.
ama bu defa evliliğim de yara aldı. sürekli üzgün, mutsuz, hastalıktan başka şeyden bahsetmeyen bi insana dönüşmek üzereydim.
evde böyle bi insanla yaşamak ne kadar zor bi düşün.
hiçbişeyden mutlu olmayan bir eş..
bence bu açıdan da bi bakın..[/QUOTE]
Siz nasıl atlattiniz psikiyatriye gitmem gerekiyo diye düşünüyorum artık o da haklı evet olmadık seylerden kavga cikiyo aliniyorum suratim düşüyo ben kocama sarilmak isterken en cok onu zedeliyorum aslinda o da bana destek olsun istiyorum ama nasıl

Bu olumlu mesajına çok sevindim belirteyim dedim

olumlu olmak zorundayım aslında koalina :) hayat kendimizi kahredecek kadar uzun değil, napalım hastalıklar da insanlar için. Yaşayan kadar sevenleri için de zor ama Allah şifa versin bütün hastalara diyip başımıza gelen şeylere alışmaya çalışıyoruz
gerçi konu sahibi zaten eşine çok bir şey belli etmiyormuş sonradan okudum, eğer bu halde bile adam üstüne yürüyecek kadar sinirleniyosa orada bi hoop demek lazım belki o da kendi ailesiyle görüşmediği için sorunlar yaşıyordur kendi içinde.

ben psikiyatriye de gittim
bi süre ilaç kullandım çünkü eşim 1 sene boyunca askerdeydi çoğu şeyi tek başıma yaşamak zorunda kaldım. ve ağır geldi. kaygı bozukluğu yaşıyormuşum..
sonra ilaçları bıraktım.
benim bulduğum çözüm "pause" tuşuna basmak.
mesela işten eve gelirken nasıl iş yeri sorunlarını ardında bırakırsın ya onun gibi.
annem şu anda başka şehirde benim aklım hep onda aslında, ama kendi evim, işim, okulum ve eşimle yürütmeye çalıştığımız bi evliliğim var. bunlar için de enerjim olmalı, dikkatimi verebilmeliyim.
eşimle geçen hafta tatile gittik mesela, içim buruktu, suçlu hissediyordum, kafamda bi ses sürekli annen ne halde sen burada denize giriyosun vs. diyordu ama duymamaya çalışıyorum, biraz ara vermeye çalışıyorum.
yoksa ruh sağlığım daha fazla yara alacak...

Evet kiyamiyorum eşime de mutlu aile mutlu kadın demek heralde ben mutsuz olunca ikimiz ve cevremiz mutsuz yeni evliyiz diye üzülüyorum ben de severek ne hayallerle evlendik simdi bi tanesi kalmadı

Evet kiyamiyorum eşime de mutlu aile mutlu kadın demek heralde ben mutsuz olunca ikimiz ve cevremiz mutsuz yeni evliyiz diye üzülüyorum ben de severek ne hayallerle evlendik simdi bi tanesi kalmadı
Stres sıkıntı yeni evlilikte olur böyle şeyler. Sen uzatmadan ve yıpratmadan toparla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…