ah şu Kıskançlık.

simgem7137

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
567
5
46
İzmir
kızlar ben eşime güveniyorum ama onu çok ta fazla kıskanıyorum elimde olmayarak bazen başının etini yemiyor değilim..siz ne durumdasınız..kıskançlığınızı sevdiğinize hissettirir misiniz,yoksa içten içe kendinizi mi yersiniz?..:18: hangi konularda kıskançlık yaparsınız,bununla ilgili önemli bi kavga yaşadınız mı?erkekler ne tür kıskançlıklara tahammül edemiyorlar..bunun bi sınırı olmalı tabi ama ksıkançlık bence sevgi göstergesi
birde kendine güvensiz insanlar kıskanç olur derler buna katılıyor musunuz?

bende kıskancım.
ama aşırı dozajda değil,gerektıgı zaman..
aa su gecen kıza nıye baktın gozlerını oyarım tarzı asla değilim yada tv de mankenlere nıye bakıyorsun vs. yapmam.
bence kıskanclık özgüvensızlıkten zıyade karsıdakı ınsana guvenmedıgın ıcın oluyor

hurremland haklısın aslında..bu durumun güvenle alakası var çoğu durumda ama ben eşime güvenmeme rağmen hemcinslerime pek güvenemiyorum..hani bi söz vardır kadın kadının kurdudur diye..öyle durumlar olabiliyor..ben bazen kıskanıyorum hoş ve alımlı bi bayana baktığını hissettiğimde ki bu çok çok nadir olur ve saniyeliktir o bakışta da bi kötülük olmadığını bilirim ama içgüdüsel olarak rahatsız olurum..biz bile hoş bi bayan geçince bakıyoruz belkide erkeklerden daha çok inceliyoruz.ama bakıştan bakışa fark var tabi..

simgem erkeklere de güven olmuyor canım onlar nefslerıne hakım olamıyor malesef yapıları kadınlar gıbı değil ve zamane hatunları da malum...
devır kotu vallahı...
ama en ıyısı kıskandıgını da bellı etmemek bu sefer de şımarıyorlar her zaman özgüvenı yuksek hatunu oynamak daha cekıcı gelır erkeklere dıye dusunuyorum.

ben çok kıskancım adamın gözünü oyarım, intahara sürüklerim o derece bunaltırım ama inan hiç bir işe yaramıyor kendine zarardan başka...
eşini acilen hayatının merkezinden çıkar tatlım, öncelik sıranı değiştir, kıskançlığının azaldığını göreceksin...

evt bi yanımız tetikte olmalı haklısın cnm çok boş bırakmaya da gelmez..doğaları gereği zayıflar..bu bilimsel olarakta kabul görmüş birşey..ama güvensiz de olmuyor yani birine inanmadan uzun süre onunla devam etmek olanaksız geliyor bana..o nedenle kendime telkinlerde bulunurum hep..ama güçlü bi karekter yapısıylada alakalı bi durum bu..birbirine ait olma hissi varken neden insan tek eşlilikte tatmin olamasın ki..asıl bu durumda özgüven eksikliği var gibime geliyo..malesef erkekler daha zayıf..

cnm ne güzel söylemişsim..ağzına sağlık..evet önceliğimden çıkartmam lazım..ben fazla düşkünüm eşime..
bende kıskançlığın şuana kadar bi yararını görmedim huzursuzluk yarattığı da bi gerçek..birde ne kadar kıskanırsan erkek milleti o kadar kıskandırmaya çalışır derler..bi çeşit ego tatmini sanırım..doğru mu ne

hayatım test ettim onayladım, ne zaman hayatımın önceliklerine kendimi ve zevklerimi koydum o vakit bakış açım değişti olaylara, çok zor ama çabala faydası olacak.
ben de çok kıskançtım hala da öyleyim ama önce bir soruyorum değiyor mu kendimi yıpratmaya diye...
acilen kendine dön ve kendini yalnızca kendinle paylaş ki eşinle paylaştığın kendinin haksızlığa uğradığına kanaat getirdiğinde çok fazla yaralanma...
yanlış anlama paylaşmaktan kastım diğer yarını ya da bütününü adaman. kendine kendini yaşayabilmek için izin ver.

Gerekmedikçe kıskanmıyorum.Bana gideceği yeri söylesin,haberdar etsin yeterlidir.Gitme demem.

Çok fazla kıskançlık iyi değil ilişkide.Sırf sevgilim çok kıskanç diye ayrılmayı düşündüğüm zamanlar bile oluyor.Bence ilişkide iki tarafta birbirinin hayatına saygı göstermeli.Evli bile olunsa özgürlüğe gerekmedikçe müdehale edilmemeli.

WAOW cümleler müthiş..kesinlikle feyz alınmalı..alıcam da cnm..aslında eşimde beni çok kıskanır ama ben çok dikkat ederim onu kötü hissettircek bi konumda yada durumda kalmamaya özen gösteririm..malesef o benim kadar dikkat etmez ayrıntılı düşünmez ama yinede özenlidir hakkını yemiyim ..ama ben dikkat etmesem işer değişir..erkeklerin çoğu böyle..

sahiplenme duygusu yüksek olunca huzursuzluklar çıkıyor evet..yalnız bayanlarla erkekler arasında eşitsizlik var bi konuda..özellikle ülkemizde..kadının her yaptığına karışılır ama erkek te durum değişiyor..bende bu yargıya karşıyım..madem öyle herkesin bir özgürlük alanı olsun.. sadece erkeğin değil..

Fazla kıskançlık iyi bişey değil ama ilşkiyi yıpratmaktan başka birşey olmuyor bende kıskanıyorum ama belli etmiyorum hiç hesap sormam örneğin ve bunun beni daha farklı ve ilgi çekici kıldığını defalarca kez söyledi. Onları şımartmanın anlamı yok bence. :)

böyle düşünürsek haklsın cnm öte yandan çokta dizginleri bırakmamak gerekiyor bence..çok ta rahatlık iyi birşey değil..işte herseyin bi dozu var sanırım..ben eşimi kıskanmadığım zamanlarda huzursuzlanıyor adam..bi dönem ksaıtlı olarak hiçbir tepki vermedim normalde vereceğim tepkileri göstermedim..ne oluyor yahu tribine girdi eşim sevgim azaldı falan mı sandı artık bilmiyorum ..zaten ben olayı tırmandırmadığım için kıskançlığım onun hoşuna gidiyor resmen.. doz önemli aslında:44:

Kıskançlık Yerine göre Sevgiyi Yerine görede Güvensizliği Hissettirir Aşırı Kıskançlığı Ne kadın kaldıra bilir nede erkek. Sevgini Kıskanarak göstermek bence yanlış bi durum Sevgini göstermek için güzel loş ortam hazırlayarak romantik anlar geçirebilirsin onun hoşladığı şeylere ayak uydura bilirsin öpüp koklayıp güzel cümleler kura bilirsin En zor anında destek çıkabilirsin daha bir sürü yolu var.....

Son düzenleme:
ben nişanlıma çok güvenirim ama tabi çok da kıskanıyorum, elimde değil :26:
ama bazen dayanamayıp kızdığı oluyor, kızıyorum ama çok seviyorum seni de diyor

Bende zaten 1 saat bile geçmeden pişman oluyorum, amma büyüttüm saçmaladım diye :26:

galiba tek yolu çok kıskansakta fazla belli etmeden durabilmek, -tabi başarabilene-

Ben kıskaçlığın asla sevgiden kaynaklandığına inanmıyorum.

Kıskançlıkta bence bir huy. Ve hem kendine hemde karşındakine zarar veriyor.

Eğer kıskançlık aşırı sevgiden kaynaklanmış olsaydı iş arkadaşlarımız bizi kıskanmazdı, kayınvalidemiz bizi kıskanmazdı bunlar şuanda aklıma gelen örnekler.

Ben eşimi çok seviyorum ama hiç kıskanmam.

Eşimde beni çok seviyor eminim ama eşimde beni sadece ara ara bana şirin gelecek şekilde kıskanır.

Örneğin, dışarı taytla çıktığım zaman gör bak eve gidince o taytı yırtacağım der ama yırttığı görülmemiştir.

kıskançlık elbette sevgi göstergesi ama fazlası sıkıcı olur...
kıskanç değilim eşim kıskanç ama sorun olacak kadar değil...
kimlerden kıskandığına bağlı aslında...
ailesinden fln kıskanıyorsan ciddi sorun çıkabilir...

Eşim beni çok kıskanır ama ben onu hiç kıskanmam
Kıskanıyım diye bazen bişeyler söyler mesela bi markette falan ona bakan biri olduğunda şu kadın bana bakıyo ya der, ben de ''baksın gözü gönlü açılır, güzele bakmak sevaptır'' derim.
Eşime güveniyorum, onun art niyetle bişey yapmayacağını biliyorum.
Tabi o güvenmiyo mu da kıskanıyo gibi bi soru işareti oluyo kafada ama kıskançlık daha çok yapıya bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…