- Konu Sahibi simgem7137
-
bende kıskancım.
ama aşırı dozajda değil,gerektıgı zaman..
aa su gecen kıza nıye baktın gozlerını oyarım tarzı asla değilim yada tv de mankenlere nıye bakıyorsun vs. yapmam.
bence kıskanclık özgüvensızlıkten zıyade karsıdakı ınsana guvenmedıgın ıcın oluyor
kızlar ben eşime güveniyorum ama onu çok ta fazla kıskanıyorum elimde olmayarak bazen başının etini yemiyor değilim..siz ne durumdasınız..kıskançlığınızı sevdiğinize hissettirir misiniz,yoksa içten içe kendinizi mi yersiniz?..:18: hangi konularda kıskançlık yaparsınız,bununla ilgili önemli bi kavga yaşadınız mı?erkekler ne tür kıskançlıklara tahammül edemiyorlar..bunun bi sınırı olmalı tabi ama ksıkançlık bence sevgi göstergesi
birde kendine güvensiz insanlar kıskanç olur derler buna katılıyor musunuz?
simgem erkeklere de güven olmuyor canım onlar nefslerıne hakım olamıyor malesef yapıları kadınlar gıbı değil ve zamane hatunları da malum...
devır kotu vallahı...
ama en ıyısı kıskandıgını da bellı etmemek bu sefer de şımarıyorlar her zaman özgüvenı yuksek hatunu oynamak daha cekıcı gelır erkeklere dıye dusunuyorum.
ben çok kıskancım adamın gözünü oyarım, intahara sürüklerim o derece bunaltırım ama inan hiç bir işe yaramıyor kendine zarardan başka...
eşini acilen hayatının merkezinden çıkar tatlım, öncelik sıranı değiştir, kıskançlığının azaldığını göreceksin...
cnm ne güzel söylemişsim..ağzına sağlık..evet önceliğimden çıkartmam lazım..ben fazla düşkünüm eşime..
bende kıskançlığın şuana kadar bi yararını görmedim huzursuzluk yarattığı da bi gerçek..birde ne kadar kıskanırsan erkek milleti o kadar kıskandırmaya çalışır derler..bi çeşit ego tatmini sanırım..doğru mu ne
hayatım test ettim onayladım, ne zaman hayatımın önceliklerine kendimi ve zevklerimi koydum o vakit bakış açım değişti olaylara, çok zor ama çabala faydası olacak.
ben de çok kıskançtım hala da öyleyim ama önce bir soruyorum değiyor mu kendimi yıpratmaya diye...
acilen kendine dön ve kendini yalnızca kendinle paylaş ki eşinle paylaştığın kendinin haksızlığa uğradığına kanaat getirdiğinde çok fazla yaralanma...
yanlış anlama paylaşmaktan kastım diğer yarını ya da bütününü adaman. kendine kendini yaşayabilmek için izin ver.
Gerekmedikçe kıskanmıyorum.Bana gideceği yeri söylesin,haberdar etsin yeterlidir.Gitme demem.
Çok fazla kıskançlık iyi değil ilişkide.Sırf sevgilim çok kıskanç diye ayrılmayı düşündüğüm zamanlar bile oluyor.Bence ilişkide iki tarafta birbirinin hayatına saygı göstermeli.Evli bile olunsa özgürlüğe gerekmedikçe müdehale edilmemeli.
Ne demiş Johs Billings ;
Sevgi teleskoptan bakar, kıskançlık ise mikroskoptan.
Fazla kıskançlık iyi bişey değil ama ilşkiyi yıpratmaktan başka birşey olmuyor bende kıskanıyorum ama belli etmiyorum hiç hesap sormam örneğin ve bunun beni daha farklı ve ilgi çekici kıldığını defalarca kez söyledi. Onları şımartmanın anlamı yok bence. :)
Kıskançlık Yerine göre Sevgiyi Yerine görede Güvensizliği Hissettirir Aşırı Kıskançlığı Ne kadın kaldıra bilir nede erkek. Sevgini Kıskanarak göstermek bence yanlış bi durum Sevgini göstermek için güzel loş ortam hazırlayarak romantik anlar geçirebilirsin onun hoşladığı şeylere ayak uydura bilirsin öpüp koklayıp güzel cümleler kura bilirsin En zor anında destek çıkabilirsin daha bir sürü yolu var.....kızlar ben eşime güveniyorum ama onu çok ta fazla kıskanıyorum elimde olmayarak bazen başının etini yemiyor değilim..siz ne durumdasınız..kıskançlığınızı sevdiğinize hissettirir misiniz,yoksa içten içe kendinizi mi yersiniz?..:18: hangi konularda kıskançlık yaparsınız,bununla ilgili önemli bi kavga yaşadınız mı?erkekler ne tür kıskançlıklara tahammül edemiyorlar..bunun bi sınırı olmalı tabi ama ksıkançlık bence sevgi göstergesi
birde kendine güvensiz insanlar kıskanç olur derler buna katılıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?