- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi simgem7137
-
olabilir cnm..ama benim eşimde bilerek yapıyo bazen sanırım hoşuna gidiyo onu kıskanmam.espri falan yapar abuk subuk durduk yere benim tepkimi ölçmek gülmek için vs..ah bu kadar sevmesem eşşeği takar mıyım..
Valla eşimin telefonu evde olduğu zamanlarda sürekli ortadadır, hatta mesaj vs. gelir kalkıp bakmaz bile bana bi baksana mesaja der.
Yıllardır her ikimizinde telefon dökümanları her ne kadar incelemesekte eve gelir.
Kredi kartını bana bıraktı (kendisi Hakkari de) giderken.
24 saat gecenin bir yarısıda arasam o telefon anında açılır. vs. vs. Maşallah diyim de yinede.
5 Yaşında cadı bir kızım var aynı şekilde babasını kızdırır.
Babaaaa biz bugün annemle alışverişe gittik annem kendisine 10 tane beyaz pantolon aldı, yarın giyecek ve dışarıda gezeceğiz, çabuk gel gel annemin beyaz pantolonlarını kes der. :)
yerim ben o cimcimeyi..allah bağışlasın cnm..ne tatlıymış..bizde bebek istiyoruz eşimle..benimde bi kızım olsada böyle imtikamımı alıverse babasından ne güzel olur..
Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Benim cadı kızım gibi bir cadın olur inş.
aminn cnm..allah seni eşini ve tatlı kızını her daim mutlu etsin..sevgiyle kalın
Aminnnnnnnnn inş.
4 aydır görmediğimiz babamıza Allah nasip ederse yarın 12 günlüğünede olsa kavuşacağız.
Bak bize 2 yıl ayrı yaşamak zorundayız 17 ayı bitti kaldı 7 ayımız. Yanındayken kıymetini bil, kıskançlıkla vs. üzmeyin birbirinizi, yıpratmayın. Yuvanızdan huzur eksik olmasın inş.
olabilir cnm..ama benim eşimde bilerek yapıyo bazen sanırım hoşuna gidiyo onu kıskanmam.espri falan yapar abuk subuk durduk yere benim tepkimi ölçmek gülmek için vs..ah bu kadar sevmesem eşşeği takar mıyım..
:))) valla tam kızlara hitap eden bir konu açmışssın:) ben evli değiliimm nişanlıyım haziranda düğünüm var inşalah 3 4 yıldır birlikteyiz:) siz nekadardır birliktesiniz bilmiyorum:) bende aşırı kıskançTım inan herşeyden huylanırdım abla dediği insana bile slm verincee suratım düşerdi :)
buyüzden çok kavgalarmız oldu ayrıldık hatta 1 kez:) elimde diildi kendimden şüphe ediodum artık hastamıyım diye:) telefonlarına bakıyordum nebiliyim kız ismi görünce akrabası olsa bile siliyordum faceden telefondan :)))))))) ahahaha manyakmıyım neyim:) neyysee şuan işte düğünümüze 6 ay kaldı kendime inan baya aŞtım:) mesela facesine girmiyorum telefonunu alıp bakmıyorum bile.... bazen işyernden kızları anlatıyor çok normal geliyor bana :) çünküü bende çok güzel diilim güzeliimm sadece hayatta omu var neden kıskancam? zaten benimse benmdirr değilse de güle güleee diye düşünee düşüneeeee kendime bu lafları yedire yedireee başardım:) inan Şimdi daha mutluyuz önceden haftada 4 5 kez kavgamız olurken şimdi 1 2 tane belki oluyor:)) ve beni daha çok sevdiğii farkettim.. sen kıskandıkça o senden uzaklaşıyor ama sen bunu belli etmedikçe üstüne daha çok düşüyor :) tabiki bu basını boş bırakmak deil ahahaha arada yinee kurnazcaa takibe almak lazm neticede erkek :))))))))))))
amaaan hepsi öyle erkekleriin:)) neymiş efendim kızlar onlara bakıomuş heep yook birisi sakalının yakıştığını söylemiş:)) onlara kızmı yokmuuş :)) felan filan :))) asıl bizler eliizmi sallasak ellsini buluruz kurban olsunlar:)))))))
dimi dimii :)))) ah ahh ama çokta kolay değil bunları yapmak :) giden bizden gidiyor :)aynennn bende hep o düşüncede oldum. sevgililik dönemimizde falan azıcık kıskansam "amannn olmazsa olmaz, kaybetsem dünyanın sonu değil, ben o olmadan da yaşayabilirim" düşüncesinde oldum.
güçlü oldum ve göründüm çok işe yarıyor.
önemli olan karşıdakini kim olursa olsun dünyanın merkezi haline getirmemek. getirince kıskançlık, kaybetme korkusu oluyor zaten.
her bayan böyle düşünse keşke :) olsunlar vallaaa hatta ölsünleer
bayanların geneline çok kızıyorumm ... ya tamam eşindir sevgilindir amaa neden affdersiniz ama köpeği oluyosunuz... çok sinirleniyorummm ya büyük konuşmayım aama :)
ruyamm hoşgeldin cnm..valla senin gibi olsam eşim şok olurdu heralde..birden alakayı kessem..aslında böylesi daha cazip kılıyor olmalı..sonuçta sen onu kafana takmıyorsun o seni merak ediyor bu şekilde..çok cooll..
aynen bende. kendime hakim olmaya çalşıyorum. çünkü zaten karşımızdaki de yada genellersek erkeklerde kapısında köpek olmamızı istemiyorlar. bu açık ve net.
onlar uğraşmak istiyor, kadın dediğin ağır olmalı vs. vs. sohbetinize doyum olmaz
daha uzatırdım ama çokdan çıkmam gerekiyorduiyi akşamlaaar
senin kide benim eşim gibi..kıskanılmaktan hoşlananlardan..ah senin gibi yapabilsem..müthiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?