ah şu Kıskançlık.

5 Yaşında cadı bir kızım var aynı şekilde babasını kızdırır.

Babaaaa biz bugün annemle alışverişe gittik annem kendisine 10 tane beyaz pantolon aldı, yarın giyecek ve dışarıda gezeceğiz, çabuk gel gel annemin beyaz pantolonlarını kes der. :)

maşallah cnmtelefon konusunda tartışıyordık çok..o da gitti yeni hattını üzerime yaptı..istediğin zaman dökümanlarına bakarsın dedi eski hattı da bende..başka bir hattı da yok bundan eminim..onun ki rahatlık yani..yapısal bişey..yinede sinir olurum..gerçi hermzan değil yoğun çalıştığı zamanlarda unutur telini..ama ben telime bakmasam kıymeti koparır beyimiz..bende öyle yapıyorum bazen gıcıklığına

yerim ben o cimcimeyi..allah bağışlasın cnm..ne tatlıymış..bizde bebek istiyoruz eşimle..benimde bi kızım olsada böyle imtikamımı alıverse babasından ne güzel olur..

yerim ben o cimcimeyi..allah bağışlasın cnm..ne tatlıymış..bizde bebek istiyoruz eşimle..benimde bi kızım olsada böyle imtikamımı alıverse babasından ne güzel olur..

Allah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Benim cadı kızım gibi bir cadın olur inş.

aminn cnm..allah seni eşini ve tatlı kızını her daim mutlu etsin..sevgiyle kalın

Aminnnnnnnnn inş.

4 aydır görmediğimiz babamıza Allah nasip ederse yarın 12 günlüğünede olsa kavuşacağız.

Bak bize 2 yıl ayrı yaşamak zorundayız 17 ayı bitti kaldı 7 ayımız. Yanındayken kıymetini bil, kıskançlıkla vs. üzmeyin birbirinizi, yıpratmayın. Yuvanızdan huzur eksik olmasın inş.

ah cnm yanımda değil ki benim eşim kaptan.. ama bugün geliyor kontratını yeni tamamladı..tesadüfe bak eşinde yarın gelicekmiş.herzman yanımda olsa bunlar olmaz diyorum..işte mesleğini bile bile girdim bu yola ..napalım katlanıyoruz hasreti ayrı bir dert

ben şimdiye kadar eşimi hiç kısknadığımı belli etmedim.

ama özümde çook fena kıskanç biriyim

kıskançlığın evliliği yada ilişkileri kötü yerlere getireceğini bildiğim için sallamaz görünürüm. eskiden bende senin gibiydim ama eşime hiç bunu hissettirmedim.
umarım bundan sonrada çok fire vermem aayy hastalık resmen..en ufağından bile akıldan hemen uzaklaştırmak gerek çünkü gerisi mutlaka geliyor.
sonuç olarak sorun çıkınca rahatlıyormusun.. durumlar daha beter oluyor ve karşında ki seni daha az ciddiye alıyor.

burada yazılanları dikkate al ve kendini şartla
"kıskanmayacağım, beni çok seviyor, kıskanınca elime hiç bişey geçmeyecek (aksine egosu tavan yapacak) o benimle zaten, kimse olmazsa olmaz değildir" düşüncelerini tekrarla kafanda
rahatlarsın dene bakalım :) zamanla aşarsın bunu. ben böyle aştım

sende bundan sonra espirilerine aynen karşılık ver. hem eğlenmiş olursun hemde ciddiye almadığını ispatlarsın zamanla.

amaaan hepsi öyle erkekleriin:)) neymiş efendim kızlar onlara bakıomuş heep yook birisi sakalının yakıştığını söylemiş:)) onlara kızmı yokmuuş :)) felan filan :))) asıl bizler eliizmi sallasak ellsini buluruz kurban olsunlar:)))))))

aynennn bende hep o düşüncede oldum. sevgililik dönemimizde falan azıcık kıskansam "amannn olmazsa olmaz, kaybetsem dünyanın sonu değil, ben o olmadan da yaşayabilirim" düşüncesinde oldum.
güçlü oldum ve göründüm çok işe yarıyor.
önemli olan karşıdakini kim olursa olsun dünyanın merkezi haline getirmemek. getirince kıskançlık, kaybetme korkusu oluyor zaten.

her bayan böyle düşünse keşke :) olsunlar vallaaa hatta ölsünleer

dimi dimii :)))) ah ahh ama çokta kolay değil bunları yapmak :) giden bizden gidiyor :)

bayanların geneline çok kızıyorumm ... ya tamam eşindir sevgilindir amaa neden affdersiniz ama köpeği oluyosunuz... çok sinirleniyorummm ya büyük konuşmayım aama :)

aynen bende. kendime hakim olmaya çalşıyorum. çünkü zaten karşımızdaki de yada genellersek erkeklerde kapısında köpek olmamızı istemiyorlar. bu açık ve net.
onlar uğraşmak istiyor, kadın dediğin ağır olmalı vs. vs. sohbetinize doyum olmaz
daha uzatırdım ama çokdan çıkmam gerekiyordu iyi akşamlaaar

:)) aynen öyle bir konu ki yanii günlerce bile konuşulabilir

Daha akşam bunun için uyarı aldım.
Eğer birinin bana baktığını hissedersen git ona bağır,çağır hatta çıngar çıkart ama ne olur suçsuz yere bana trip atıp keyfimi bozma diye

senin kide benim eşim gibi..kıskanılmaktan hoşlananlardan..ah senin gibi yapabilsem..müthiş olur

ooo, bayılır kıskansam havalara uçar da
ne gerek var erkek milletini bu kadar yüceltmeye
sonra hareketleri falan değişiyo bunların
tepemize çıkıyolar
hiç gerek yok

aşırıya kaçmadan kıskanılmalı dozunda olmalı karşı tarafı sıkmadan kıskanılmalı hastalık derecesinde olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…